hirdetés
Magányosan ünnepelte 60. házassági évfordulóját az idős néni, de egy csapat fiatal nem hagyta szomorkodni
Az asszony nemrég veszítette el férjét, ezúttal egyedül érkezett a törzshelyére. A három huszonéves srác, átérezve a helyzetet, meghívta őt az asztalához, hogy együtt vacsorázhassanak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.


hirdetés

A 23 éves Jamario Howard és két barátja egy alabamai étteremben vacsoráztak éppen, amikor észrevették, hogy egy másik asztalnál magányosan ül egy idős hölgy. A srác rögtön átérezte a néni helyzetét, és mivel állítása szerint utál egyedül enni, meginvitálta őt a társaságukba - írta meg a BBC.

A beszélgetésük során kiderült, hogy a néni minden héten ebbe az étterembe jár, és ezúttal a 60. házassági évfordulóját ünnepli egyedül, ugyanis a férje nemrég elhunyt.

Jamario részvétet nyilvánított, és beszélgetésbe elegyedett a nénivel.

A közös vacsora során szó esett a gyerekeiről, az unokákról és a kutyusáról is, a néni felvidult, és még telefonszámot is cseréltek Jamairóval.

"A lényeg az, hogy mindig légy kedves másokhoz. Nem tudhatod, hogy épp mit élnek át. Ez a néni megváltoztatta azt, ahogy a világról és az emberekről gondolkodom. Mindenkinek más a története, úgyhogy ne ítélkezz. És emberek, nem tudom eléggé kiemelni: LÁTOGASSÁTOK MEG A SZÜLEITEKET ÉS NAGYSZÜLEITEKET. Hiányoztok nekik!”

- írta Facebook-posztjában a srác.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
14 éve jár egyedül sétálni a városban egy fehér ló – imádják az emberek
Egy németországi településen, Frankfurt mellett él a Jenny nevű kanca, aki mára megszokott ismerőssé vált a helyiek körében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.Egy Jenny nevű arab kanca sétál minden áldott nap teljesen egyedül Frankfurt egyik külterületén, Fechenheimban.

Ráadásul mindezt 14 éve csinálja, a helyiek persze imádják, és a városkép részévé vált a fehér ló. Olyannyira megszokott a jelenléte, hogy a járókelők ráköszönnek, és az állat is mindenkivel barátságos, senkitől nem ijed meg, főleg a gyerekeket kedveli - írta a Bored Panda.

Természetesen nem egy kóborló állatról van szó, van neki gazdája, a 79 éves Werner Weischedel, aki minden reggel kiengedi a lovat az istállóból, hogy sétáljon. A kancának megvan a megszokott útvonala, kiporoszkál a mezőre legelészni, majd visszamegy a gazdájához.

Jenny napi rutinja olyan 20 kilométer, úgy látszik, igényli a mozgást, sosem történt vele semmi baj eddig.

A gazdája szerint pont azon az útvonalon jár, amikor még együtt sétáltak, csak ő már a kora miatt nem tud vele menni, viszont megtanította, hogy merre menjen, és hogy térjen haza.

A videóért és a többiért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x