Lövöldözésbe keveredett az egykori megasztáros, le is tartóztatták
Nagyon összeveszett egy szobafestővel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 11.


Két napot a rendőrségi fogdán kellett töltenie Nyári Kálmánnak – értesült a Blikk. A Megasztár 6. szériájának versenyzője a fiával és az unokaöccsével a múlt szombaton keveredett utcai verekedésbe egy társasággal, egy gázpisztoly is eldördült.

Az ügyről mi is beszámoltunk, a rendőrségi közleményből azonban akkor még nem derült ki, hogy Nyári Kálmánról és családjáról van szó.

A rendőrség csak annyit közölt korábban, hogy "a feltétezett elkövetők egy autóban várták a hazatérő másik családot. A vita egy korábbi üzleti ügy miatt alakult ki. A rendőrséget a sértettek hívták, de mire a rendőrök kiértek, a támadók elmenekültek a helyszínről, viszont még vasárnap délután feladták magukat a VIII. kerületi rendőrkapitányságon".

Most kiderült: Nyári Kálmánról, a Megasztár egykori versenyzőjéről van szó, aki először a Blikknek mesélt arról, mi vezetett a balhéhoz, illetve mi történt azon az éjszakán.

"Az apósomék felújítják a lakásukat, és megkértek, küldjek mestereket. Ajánlottam egy villanyszerelőt, aki hozott egy festőt is magával. A festő azonban rossz munkát végzett, pedig kapott kétszázezer forintot, amit én szóvá tettem" – emlékezett vissza Nyári.

Aztán múlt szombat este egy társaságnak énekelt Nyári Kálmán, amikor több üzenetet kapott a festőtől. Úgy gondolta, jobb, ha személyesen tisztázzák a helyzetet, ezért találkozót beszéltek meg. A zenész nem egyedül ment, vele tartott fia, ifjabb Nyári Kálmán, illetve az unokaöccse is.

"Amint kiszálltunk, nekünk estek, verekedés alakult ki - állíta a zenész. Aztán az egyikük elordította magát: hozd a kést! Erre a fiam annyira megijedt, hogy elővette a nála lévő gázpisztolyt, majd rálőtt a festőre" - mondta a Blikknek Nyári Kálmán.

A kapitányságon korrektül bántak velünk, de szörnyű volt bezárva lenni, hiszen egyikünk sem volt még büntetve - mondta még a Blikknek Nyári Kálmán.

Mivel az ügyészség nem kezdeményezte Nyáriék letartóztatását, így két nap után kiengedték őket, szabadlábon védekeznek, a három férfival szemben fegyveresen elkövetett csoportos garázdaság gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x