hirdetés
Liptai Claudia világsztárral fotózkodott Budapesten
A színész Budapesten forgatja a Dűne című filmet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 26.


hirdetés

Timothée Chalamet, akit többek között a Szólíts a neveden és a Csodálatos fiú című filmekből ismerhetünk, Magyarországon forgatja a Dűne című filmet, Liptai Claudia pedig a minap fotózkodott is a hírességgel.

Habár a filmforgatás már hónapok óta tart, eddig még nem sokan futottak össze az Oscar-díjra is jelölt francia-amerikai színésszel, aki nemrég a Cannes-i filmfesztiválra is ellátogatott.

Liptai Claudia a közös fotót Instáján osztotta meg, lájkok ezreit és irigykedő kommenteket kapott rá:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Világsztárral menő fotózkodni. Aki ráadásul nagyon tehetséges. @tchalamet

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Világhírű férfisztárok árulták el, eddig hány nővel feküdtek le - a legtöbb ötezer volt
Charlie Sheen, Mick Jagger, Hugh Hefner, Tom Jones, Russell Brand...na, szerintetek ki győzött?
People - szmo.hu
2019. május 25.Gene Simmons

A Kiss frontembere akkor szembesült a szexpartnerei számával, amikor készült elvenni Shannon Tweed volt Playboy-modellt, és a nő azt szabta feltételül, hogy tépje el az összes fényképet, amelyet az évek során minden nőről csinált, akivel ágyba bújt. Így jött ki, hogy Simmons 4800 nővel szexelt - addig.

Charlie Sheen

Hogy is hiányozhatna erről a listáról pont ő? 2000-ben - tehát majdnem húsz évvel ezelőtt - a Maxim magazinnak azt nyilatkozta, hogy addig 5000 nővel feküdt le. Azt is hozzátette: imádja az édeshármast, és annyira jó az ágyban, hogy a női csak úgy hívják: "A gép".

when Jay Leno invades your closest. and your soul.

22.8k Likes, 229 Comments - Charlie Sheen (@charliesheen) on Instagram: "when Jay Leno invades your closest. and your soul."

Mick Jagger

A Rolling Stones frontemberének életrajzírója, Christopher Andersen szerint Mick élete során körülbelül 4000 nővel szexelt, bár szerinte "ez nagyon óvatos becslés". Az író szerint Mick nagy barátjával, David Bowie-val eljárt melegbárokba is, és azért ott is történt egy s más. Tény, hogy Jagger egyszer maga is azt nyilatkozta: "Mindenki tudja, hogy valójában mindenki biszexuális."

Hé Marseille, passons la nuit ensemble! #stonesnofilter

53.2k Likes, 615 Comments - Mick Jagger (@mickjagger) on Instagram: "Hé Marseille, passons la nuit ensemble! #stonesnofilter"

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Kínos bakik kísérték a Spice Girls nagy visszatérő koncertjét
A technikával voltak problémák, több rajongó elég csalódottan távozott is a helyszínről. Victoria Beckham örülhetett, hogy kimaradt belőle.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 26.Nagy visszatérésre készült a Spice Girls, az egyik legikonikusabb brit lánybanda. Erre egy turnét is szerveztek, amin az eredeti csapat egyik tagja, Victoria Beckham (azaz Posh Spice) nem vett részt - talán jobban is tette, mert végül enyhén szólva nem a legjobban sikerült a dublini nyitókoncert. De azért előtte sok szerencsét kívánt a lányoknak: Mel B-nek, Emma Buntonnak, Melanie Chisholmnak és Geri Halliwellnek.

Az este során elég sok kínos technikai bakival kellett küszködni. Többször elment a hang, valószínűleg ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a közönség egy része még a koncert alatt távozott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Tóth Andi kiborult, mert egy kommentelő undorító dögnek nevezte a macskájával együtt
Az énekesnő szerint főleg a negyvenen túli nőktől kap rosszindulatú beszólásokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 25.Tóth Andit saját bevallása szerint nem érdekli, ha a közösségi oldalán piszkálják, szidják. Ám legutóbb egy "zaklatója" nagyon kiborította. Az énekesnőt ugyanis egy nő magamutogatónak, ostobának nevezte, és a macskájával együtt "undorító dögnek" titulálta őt - írta meg a Blikk.

A lapnak elmesélte, hogy már nem érdekli, ha valaki csúnyákat ír róla, de ez a hozzászóló a macskáját bántotta, ez pedig "több volt a soknál".

"Sajnos nem lehet mindenkinek megfelelni, ezt elfogadtam, pedig korábban sokszor megríkattak a hasonló üzenetek. Nagyon érzékeny vagyok, és bevallom, régen nehezen viseltem az ilyen támadásokat"

- mondta.

Andi ugyan igyekszik a hozzászólásokat elolvasni, de a rosszindulatú beszólásokkal már rég nem foglalkozik. Szerinte ez az egyetlen hatásos módszer. Ha valaki viccesen, vagy frappánsan szól hozzá, arra szokott reagálni.

A cicát is becsmérlő nőnek sem válaszolt, mert úgy érezte, hogy nem "nyitott a párbeszédre". Andi úgy tapasztalja, hogy elsősorban a negyven feletti nők a legkritikusabbak vele szemben. Próbálta megfejteni, hogy mi lehet ennek az oka, de végül úgy döntött, hogy jobb nem foglalkozni ezzel.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Meglepetésbulin köszöntötték fel a 80 éves Ian McKellent - pár barátra számított, de arra nem, ami fogadta
Az idős színész, producer, forgatókönyvíró képeket is megosztott az eseményről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 25.Barátainak sikerült alaposan meglepni Ian McKellen-t. Az angol producer, forgatókönyvíró, színész a 80. születésnapjára kapott egy baráti vacsorára szóló meghívást. Ám mikor belépett, elhúzták a függönyt, és előbukkant száz barát és a család is. Volt minden ami ilyenkor kell, még egy hatalmas torta is.

A meglepetésbuliról ő maga számolt be a közösségi oldalán. A hírt pedig rengetegen lájkolták, és már több mint 1,5 ezren írtak születésnapi jókívánságokat neki.

A mozifilmekből – elsősorban Gandalfként a Gyűrűk Ura- és a Hobbit-trilógiákból, valamint Magnetóként az X-Men-filmekből – jól ismert Sir Ian Murray McKellen hosszú karrierjét számos díjjal ismerték el, kapott már Golden Globe-díjat, Tony-díjat, Európai Filmdíjat, San Sebastián Nemzetközi Filmfesztivál díját, valamint négy Emmy-, négy BAFTA- és két Oscar-díj jelölést is. A filmek mellett a színházi munkássága is jelentős, gyakran szerepel Shakespeare-darabokban.

A Brit Birodalom Rendje 1979-ben lovaggá ütötte. 1991-ben II. Erzsébet brit királynő szűk körének tagja lett, a New Year Honours tüntette ki „nemzeti jelentőségű szolgálataiért”, majd 2008-ban becsületrenddel is díjazták.

Sokan köszöntötték a neves művészt a Twitteren is:


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x