Liptai Claudia őszintén elmondta, mit gondol most Gesztesi Károlyról
A Sztárban sztár új évadában a volt házaspár egyik tagja zsűri, másikuk versenyző lesz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 26.


Különös helyzetbe került Liptai Claudia, hiszen a hamarosan induló Sztárban sztár műsorban zsűritagként láthatjuk, miközben volt férje Gesztesi Károly lesz az egyik szereplő.

Claudiát biztos, hogy sokkal jobban figyelni fogják, nem lehet sem engedékeny, sem túl szigorú lánya édesapjával.

A Bors kérdésére elmondta, hogy örül annak, hogy Gesztesi is bekerült a műsorba. "Ő fantasztikus tehetség, mindig is csodáltam ezért. Kivételes hangja van, és nagyon jó színész. Tökéletesen objektív nyilván nem tudok lenni, hiszen a műsorok után otthon vár rám egy félig-Gesztesi emberke, a lányunk, Panka, aki biztosan számon kérne, ha nagyon „megcibálnám” Karcsit, de amúgy is igyekszem igazságos lenni" - mondta.

A színésznő szerint egy dolgot tehet a színész, "tökéletesen jónak kell lennie". "Azt javasoltam egyébként neki, hogy ha teheti, minél többször mutassa meg magát női szerepben, mert az biztosan nagyon szórakoztató lesz, és ennek a műsornak valójában ez a lényege."

A lap a színészt is megkérdezte. Gesztesi azt mondta, tudja, mire vállalkozott, és ismeri volt feleségét, így felkészült: "Claudiával viszonylag régen elváltunk, és külön éljük az életünket... Ismerjük őt, elég vitriolos tud lenni, de én imádom az őszintéségét, imádtam mindig is hogy – most nem mondok példát – bárkivel, államfővel, miniszterrel úgy tud beszélni, mint Lajos bácsival…és velem is. Én biztos, hogy nem fogok megsértődni az őszinte véleménye miatt" – mondta.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x