hirdetés
hangos-szex-level-szomszed-1000x632.jpg

Levelet írt szomszédjának a túl hangos szex miatt - olyan választ kapott, hogy leesett az állunk

Az amerikai egyetemista lány a kollégiumi szomszédjától nem tudott aludni. Levélváltásuk...hát nem hétköznapi.
Independent - szmo.hu
2019. április 03.


hirdetés

A New York-i Syracuse Egyetem hallgatója, Jenna Levine valószínűleg már hozzászokott a koleszos élet viszontagságaihoz. Amikor azonban már zsinórban nem tudott aludni a szomszéd szoba hangosan szexelő lakójától, döntött. Levelet írt neki, a következő udvarias szöveggel:

"Kérlek, próbáljatok meg egy kicsit halkabban szexelni, mert néhányan szeretnének aludni, és az se jó érzés, ha emlékeztetnek rá, milyen magányosan vagyunk. Szóval élvezd, meg mindent bele, csak egy kicsit kisebb hangerővel, kérlek. Köszönöm!"

Jenna saját bevallása szerint olyan óvatosan csúsztatta be a levelet a szomszéd szoba ajtója alá, mint egy tolvaj, aki fél, hogy rajtakapják, és gyorsan elosont. Másnap aztán legnagyobb meglepetésére az ajtója előtt egy válaszlevél várta, egy bocsánatkérő tábla csokival, és ezzel a szöveggel:

"Drága szomszédom, annyira, annyira sajnálom a történteket. Észre se vettük, milyen hangosak vagyunk. Tudod, a szexben néha szenvedélyessé válnak a dolgok, de ez most a te kontódra ment, amiért őszintén bocsánatot kérek.

Remélem, nem túl gyakran fordult elő, megígérem, hogy ezek után igyekszünk halkan csinálni. Egyébként meg ne aggódj, nem leszel örökké magányos. A megfelelő ember el fog jönni az életedbe, ha itt az ideje. Én 18 évig szingli voltam. Haha. Még egyszer nagyon sajnálom, a 338-as szoba lakója."

Hát, ehhez nincs mit hozzátenni.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
halott-menyasszony-eskuvo-kina-1000x518.jpg

A lagzi előtt nem sokkal halt meg a menyasszony – szerelme a temetésén vette újra feleségül

A mellrákban elhunyt nő holttestét menyasszonyi ruhába öltöztették, a koporsója körül pedig 169 rózsaszín rózsát helyeztek el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 23.Meglehetősen bizarr, ám szívszorító esküvőt tartottak múlt szombaton Kínában: egy férfi a halott menyasszonyát vette feleségül.

A pár szomorú történetéről a Dalian Evening News számolt be. A Xu Shinan nevű férfi és a Jang Liu nevű nő csoporttársak voltak az egyetemen, és azután kerültek közel egymáshoz, hogy sokat beszélgettek az interneten keresztül. Még 2007 augusztusában jöttek össze, hat évvel később pedig papíron már házasok lettek. Azóta készültek az esküvőjükre, de alig három hónappal később a közös életük teljesen felborult. A fiatal nő folyamatos fájdalmat érzett a mellkasában, majd fél év múlva megkapták a szörnyű hírt: Jang mellrákban szenved.

A nő öt és fél évig küzdött a kegyetlen betegséggel. Megműtötték és kemoterápiára is járt, ennek ellenére próbált mindig pozitív maradni - sosem sírt, csak mosolygott párja szerint.

Sőt, szeretett volna másokat is bátorítani, ezért a kezeléséről folyamatosan posztolt a Weibo kínai közösségi oldalon.

2017-ben Jang egyre jobban lett, ezért ismét elkezdték építgetni a közös jövőjüket: lakásra spóroltak és szervezték az esküvőjüket. Sajnos azonban idővel ismét rosszabbodott a nő állapota, a férfi pedig országszerte végigjárta a kórházakat, hogy minél jobb kezelést találjon a szerelmének.

Jang májusban már annyira rosszul volt, hogy kórházba került. A helyzet olyan súlyos volt, hogy júliusban már a tüsszentéstől is eltörtek a csontjai. Október elején mesterséges kómába helyezték, egy héttel később pedig meg is halt.

"A végén már fel sem ismert, így el sem tudtunk búcsúzni egymástól"

- mondta szomorúan Xu.

Felesége halála után a férfi észrevette, hogy Jang azelőtt, hogy kórházba került, menyasszonyi ruhákat nézegetett a neten. Akkor eldöntötte, hogy a legszebbet fogja megvenni kedvese számára.

Másnap el is ment egy ruhaszalonba, amelynek a tulajdonosát annyira meghatotta a pár szomorú története, hogy azt mondta a férfinak: bármelyik ruhát választhatja 1 jüanért (42 forint).

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
family-2610205_960_720.jpg

Barátnője szülése után lépett félre a kamasz apa - azt mondta, kimerült és fáradt volt

Ráadásul egy közös barátnőjükkel csalta meg a tinédzser anyukát, így még fájdalmasabb volt a hűtlenség. A fiú szerint amúgy is vége lett volna a kapcsolatuknak, már rég szakítottak volna, ha nem jön a baba.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. október 24.Nem szép dolog, ha egy újdonsült apa félrelép gyermeke születése után. Különösen nem, ha ráadásul az anya barátnőjével. A dolgok persze nem ilyen egyszerűek.

Történetünk hősnőjének, az exeteri Devonban élő Chloénak, aki a Fabolous Digital oldallal osztotta meg élete e szakaszát, éppen ezt kellett átélnie. Tizennyolc éves volt, amikor terhes lett, barátja, a 19 éves Jack pedig, akivel alig nyolc hónapja voltak együtt, vállalta, hogy felnevelik közös gyermeküket. Chloe ugyan fogamzásgátlót szedett, tehát nem tervezték a babát, de végül mindketten örömmel fogadták a kis jövevényt, össze is költöztek.

Chloe úgy érezte, tökéletes családba csöppent. Egész addig, amíg rá nem jött, hogy Jack egy közös barátnőjükkel flörtölt alig egy héttel fiuk, George születése után.

Chloe és Jack annak idején egy McDonalds’-ban ismerkedtek meg, ahol mindketten dolgoztak. De ugyanott dolgozott a konfliktus oka, Emma is, akivel mindketten jóban voltak.

A terhesség rendben zajlott, egészen a 39 hétig, amikor sürgős császármetszést kellett Chloén végrehajtani, mivel a baba nem mozgott. Végül azonban minden rendben ment: Jack végig párja mellett volt és együtt könnyebbültek meg örömkönnyeikkel, amikor a kis George-ot anyja kezébe adták. Két nap múlva haza is mehettek.

Néhány nappal később Emma meglátogatta őket, ajándékot vitt a kicsinek. Chloe egy kicsit meglepődött, mert azért annyira nem voltak közeli barátnők, de azért örült neki.

Amikor azonban Emma távozott, egy pillantást vetett Jack-re, amitől Chloé kényelmetlenül érezte magát, bár maga sem tudta, miért.

Jack is feszült maradt egész délután. Másnap pedig váratlanul bejelentette, hogy anyjánál alszik, szüksége van egy kiadós alvásra, mert teljesen ki van merülve.

Chloé nagyon megdöbbent ezen az önzésen, hiszen ő egy héttel korábban szült, és ez nem vallott Jackre. De mivel a baba rosszul aludt, gondok voltak a szoptatással is, eléggé stresszes volt a légkör otthon, ezért úgy gondolta, hogy egy jó alvástól Jack is helyre billen.

De a fiú azután is furcsán viselkedett, hogy visszatért. És akkor is csak azt mondta, hogy fáradt. De Chloe tudta, hogy másról van szó.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
Képernyőfotó-2019-10-26-16.00.01.png

Egy évig gyűjtötte a levágott körmeit, hogy eljegyzési gyűrűt csináljon belőle

A kínai férfi dokumentálta is, hogy a körömdarabok miként válnak ékszerré.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 26.Szinte minden nő epekedve várja a nagy napot, amikor végre felteszik neki a nagy kérdést és hivatalosan is összekötheti életét szerelmével.

Van, aki számára a lánykérésnél a jegygyűrű esetében maga a szimbólum jelleg a fontos, más pedig ragaszkodik a drága ékszerhez.

Persze egy gyémántgyűrű megvásárlását nem minden szerelmes férfi engedheti meg magának, és ezen nincs is mit szégyellni, így vannak, akik kreatívabb praktikákhoz folyamodnak.

A DIY-módszerek amúgy is virágkorukat élik és mi is lehetne személyesebb egy saját kezűleg készített gyűrűnél.

Egy kínai férfi azonban némiképp átesett a ló túloldalára az egyediség terén és saját levágott körmeiből készített eljegyzési gyűrűt. Egészen pontosan egy évig gyűjtögette őket, hogy a mestermű elkészülhessen

- szúrta ki a brit Mirror.

Ráadásul az egész procedúrát rögzítette is és a videót megosztotta Twitteren, ahol az villámgyors terjedésnek indult, ugyanakkor vegyes fogadtatást kapott - sokan undorítónak találták.

Miután összegyűlt egy elegendő mennyiségű körömdarab, egy turmixgépbe helyezte őket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
Képernyőfotó-2019-10-28-16.04.54.png

9000 mérges üzenettel árasztotta el randipartnerét a doktornő, miután a férfi lapátra tette

A dühös nő nemcsak a férfit, de családtagjait és új barátnőjét is bombázni kezdte az üzenetekkel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 28.Úgy látszik, nehezen viseli a visszautasítást az az ausztrál doktornő, aki mérgében elárasztotta egykori Tinderes randipartnerét üzenetekkel.

Denise Jane és Matthew közös szerelmi története márpedig nem volt hosszúéletű, a férfi állítólag négy vacsora és két romantikus légyott után zárta rövidre a románcot 2015-ben, majd Melbourne-be költözött.

A megtorlás azonban nem maradt el, a sértett fél állítólag "megszállottá" vált és "zaklatási kampánya" részeként több mint 9000 üzenetet küldött Matthew-nak, a férfi új partnerének, édesanyjának és kollégáinak is.

Az ügy bíróság elé került.

A 9News beszámolója szerint a dühödt irományokban olyan fenyegető részletek álltak, minthogy "bármit is értékelsz a legtöbbre, célba fogom venni", "meg fogsz fizetni" és "megérdemelsz mindent, amit kapni fogsz".

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!