hirdetés
„Lefeküdtem egy lánnyal, aki teherbe esett, de nem tudja, kitől - teljesen bestresszeltem"
Mit tehet az a fiatal, akinek a szeretője gyereket vár, de még ő sem tudja, hogy kitől? Szakértő ad tanácsot ebben a frusztráló helyzetben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 25.


hirdetés

Kétségbeesett levélben kért tanácsot egy fiatal férfi, aki nagy bajba került egy egyéjszakás kaland után. Egy 20 éves lánnyal feküdt le nemrég, akit akkor ismert meg, amikor egy este a barátaival iszogatott egy bárban. Ő később

azzal állt elő, hogy teherbe esett - azt viszont nem tudja, hogy ki a magzat apja. Ezért most a fiatalember és a szeretője is pánikba esett.

"Abból, amit mondott, arra következtettem, hogy már nincs együtt a korábbi barátjával, de úgy tűnik, rosszul gondoltam. Nagyon jól kijövünk a lánnyal. Nem érzem úgy, hogy elsiettük volna a szexet, mert ő is és én is kívántuk már egymást. Akkor azt hittem, megtaláltam a tökéletes barátnőt.

Most viszont totál stresszes vagyok, nem tudom, mit tegyek. Még nem állok készen az apaságra, de egyébként sem tudom, hogy ez az én gyerekem-e. Azt meg pláne nem szeretném, hogy egy másik férfi gyerekét kelljen felnevelnem"

- írta levelében a 21 éves fiú.

Elmondása szerint a barátnője már járt ultrahangos vizsgálaton, ahol azt mondták, akkor eshetett teherbe, amikor a fiúval együtt voltak két hónappal ezelőtt. Másnap viszont a lány a másik sráccal is lefeküdt, így akár az övé is lehet a gyerek.

Ezt az is bizonyíthatja, hogy míg ők egyáltalán nem védekeztek, a levélíró fiú a megszakításos módszert alkalmazta, vagyis még az ejakuláció előtt megszűnt köztük a testi kapcsolat.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
„20 férfival feküdtem le, miután rájöttem, hogy a párom megcsalt – de azóta is együtt vagyunk”
Bűn vagy elégtétel a hűtlenség után hűtlenkedni? A párkapcsolati szakértő válaszol.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.A szerelmesek legnagyobb rémálma történt meg azzal a lánnyal, aki egy napon szaftos beszélgetést talált párja telefonjában. A srác meztelen fotókat küldött magáról egy lánynak, és bár állítása szerint már szakított szeretőjével, párja bizalma végleg elveszett. Ő osztotta meg nyílt levelét a The Sun Dear Deidre rovatában:

"Több mint 20 férfival feküdtem le az elmúlt 5 hónapban. Borzasztóan hangzik, de azért történt, mert rájöttem, hogy megcsalt a barátom.

26 vagyok, egy sztriptízbár pultjában dolgozom. Szeretem a munkám, vicces hely és csodálatos emberekkel találkozom itt. Egyik éjszaka beszélgetést kezdeményezett velem egy srác - ez egy héttel azután történt, hogy rájöttem, hogy megcsalt a párom.

Nagyon rendes volt a fiú. Elmondta, hogy a gyógyszeriparban dolgozik és egyedül jött a klubba, de nem érzi magát túl otthonosan itt. Meghívott egy italra munka után, majd felmentünk a hotelszobájába, ahol rögtön egymásnak estünk.

Mérges voltam a páromra, és jólesett, hogy valaki ennyire kíván.

Nem találkoztunk többet, de két nappal később szexeltem egy másik sráccal a kocsijában, ez pedig elindította a lavinát. Jöttek-mentek a fiúk, megesett, hogy egy este alatt két emberrel is ágyba bújtam.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
10 ártatlannak tűnő jel, amit ha észreveszel magadon, betegítő szorongásban élsz
Az idegesség és a szorongás két teljesen különböző dolog. Az utóbbi alattomos, és betegít. Vedd észre a jeleket.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 23.A szorongásos zavart sokan összetévesztik az idegességgel. Annyiban jogos ez a tévedés, hogy mindkét esetben a testünk "készültségi" állapotban van, tehát úgy viselkedik, mintha valamilyen veszély fenyegetne. A szorongás viszont egy olyan állandó, rejtett zaklatottság, amely megbújik a lelkünk mélyebb rétegeiben, és sokszor észre se vesszük.

Egy szorongó ember sokszor vidámnak, gondtalannak tűnhet, olyannak, akit nem érhetnek utol az élet apró problémái. Pedig dehogynem. A Curious Mind önismereti magazin pszichológusok segítségével gyűjtötte össze a kóros szorongás 10 fő tünetét, amely csendben, alattomosan akár az egészségünket is tönkreteheti.

1. Elhalasztasz meghívásokat, fontos eseményeket

Egy kerti grillparti a barátaiddal, egy színház, vagy egy laza, csapatépítő túrázás a hétvégén a kollégáiddal. Látszólag alig várod - sőt, nemcsak látszólag -, de amikor eljön a nagy nap, hirtelen úgy érzed, mintha az összes energiád kifogyott volna. Fáradt leszel és kedvetlen, a hideg ráz az egésztől, aztán felveszed a telefont, és lemondod. Magad sem érted, mi ütött beléd, de nem mered megélni, amit elterveztél.

2. Túlagyalsz apróságokat

A szomszéd furán nézett rád a liftben. A főnököd rád nevetett a folyosón, de ritkán van ilyen jókedve, vajon mi lehet emögött? A barátod /barátnőd pár órája nem reagál az üzenetedre, gyanús.

A kórosan szorongó emberek állandóan kombinálnak. Olyan dolgokon is képesek napokig stresszelni magukat, amiket mások észre sem vesznek.

3. Alvászavar

A legtipikusabb tünet, amire figyelni kell, az úgynevezett "stresszébredés", vagyis amikor hajnalban - 5-6 körül - minden ok nélkül felriadsz, és nem is nagyon tudsz visszaaludni. Ez már rossz jel, de ha sokáig fent vagy este, netán éjjel, reggel viszont alig bírsz kimászni az ágyból, az is azt mutatja, hogy a tested-lelked képtelen a valódi ellazulásra, pihenésre.

4. A "legrosszabb forgatókönyv" effektus

Egy szorongó ember mindig, minden helyzetben a lehető legrosszabbat látja meg. Úgy tűnhet, ő a pesszimizmus királya, a legrosszabb fogatókönyvek agytrösztje, pedig egyszerűen csak fél. Mindig a legrosszabb végkimeneteltől. Képtelen "belelazulni" egy szituációba, és nyugodtan kivárni, mivé alakul.

A folytatásért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
'Pokol az életünk a feleségemmel, de 20 év után félek elválni - kinek kellek én már?'
'Rengeteg trágárságot vág a fejemhez, nem bírom. De rettegek az ismeretlentől, mit tegyek?' - kérdezi a reményvesztett férj a párterapeutától.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.A 49 éves brit férj a The Sun párkapcsolati tanácsadójához, Deidre Sandershez fordult segítségért. A férfi menthetetlennek érzi a házasságát, de lépni sem mer.

"Egyszerűen élhetetlenné vált a házasságunk a feleségemmel. Húsz éve ismerem, tizenöt éve vagyunk házasok. Van egy tizennyolc éves lányunk. Nekem elég kemény munkám van, sokat dolgozom, és gyakorlatilag én vezetem a háztartás nagy részét is. A feleségem félállásban van egy jótékonysági szervezet ajándékboltjában. Állítólag minden kollégájának azt mondja, hogy én nem csinálok semmit.

Régen szerettem őt, de már azt hiszem, nem. A személyiségünk soha nem passzolt igazán, voltak konfliktusok, de nem ilyenek. Mostanra kifejezetten trágár lett, válogatott káromkodásokat vág a fejemhez, ha bármit meg szeretnék vele beszélni. Nekem ez elviselhetetlen, de rettegek a válástól húsz év után. Majdnem ötven vagyok, kinek kellek én már?"

Deidre Sanders válaszáért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
'Megírjam-e a gyerekemnek, hogy miért adtam örökbe?' - kérdezte a neten egy kismama, ilyen válaszokat kapott
A nő élete legnehezebb döntését hozta meg, de szeretné, ha a fia egyszer megértené az okokat.
Címkép: Pexels - szmo.hu
2019. április 23.Döbbenetes és megrázó kérdéssel fordult az internet népéhez - természetesen névtelenül - egy 29 éves kismama. A Daily Mail beszámolója szerint a nő a Reddit nevű közösségi oldalon, ahol a többi felhasználótól bárki, bármiben kérhet tanácsokat, a következő sorokat tette közzé:

"Diagnosztizált bipoláris depresszióval élek tinédzserkorom óta. Volt egy barátom, tíz évig együtt voltunk, de nemrég szakítottunk. Utána tudtam meg, hogy babát várok. A szakítás óta rosszabbodott az állapotom, van, hogy napokig nem vagyok képes kikelni az ágyból, ellátni önmagamat. Nem akarok a szüleim nyakán élni, ezért úgy döntöttem, bemegyek a pszichiátriai otthonba, ahol egyszer, 17 éves koromban már egy évig kezeltek. Az ottani emberek nem túl kedvesek, de értik a dolgukat, és helyreráztak, egészen eddig.

Tudom, hogy nem lennék képes a kisfiamat ellátni és rendesen felnevelni, főleg nem egyedül. Ezért úgy döntöttem, örökbe adom. Minden vágyam az, hogy szerető, gondos szülőkhöz kerüljön, és egészségben, nyugalomban nőjön fel.

Én pedig nem vágyom másra, csak hogy egyszer újra normális életet élhessek. Viszont szeretném, ha a fiam tudná és értené, miért döntöttem így. Azon gondolkodom, hogy írok neki egy levelet, amiben megmagyarázom. Szerintetek jó ötlet?" - kérdezi a kismama.

A válaszokért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x