hirdetés
Lecserélte jól ismert reklámarcát a KFC – rengetegen kiakadtak
Trendi, fiatal influencer lépett Sanders ezredes helyébe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 14.


hirdetés

Megosztja a követőket a KFC legújabb promóciója, amiben a cég egy trendi, szakállas modellre cserélte régi, öregedő reklámarcát. Emlékeztetőül, ő volt a régi ezredes:

A Mirror azt írja: a csapat egy időre virtuális Instagram influencerré változtatta az alapítójukat és kabalájukat. Idős bácsi helyett az ezredes egy menő, őszülő fiatal lett, tetoválásokkal, konditermes képekkel, barátnővel, és kedvenc állattal.

A KFC az új figura bemutatása után megkezdte a fotók feltöltését úgy, mintha Instagram-oldaluk mindig a fiatal, képzeletbeli vállalkozóé lett volna. A képek tanúsága szerint Sanders barátnőjével, egy Dagny nevű virtuális lénnyel, és a saját jetjével utazik, és szeret lovagolni és kondizni. A megszokott influencer-stílusban kommunikál, hashageket használ, olyanokat mint #humble, #grinding, #artistatwork, #gymlife, #beyourbestself és #influencerlife.

A KFC-követők többsége imádja a cég mókás húzását. Egyikük azt mondja: "Na ezért most be is megyek KFC-be."

A támogató hozzászólások mellett olyan is van, akinek nem jön be a marketingfogás:

"Fejezzétek ezt be mielőtt a Meki szexi srácot csinál Ronald McDonaldból..."

- írja egy rajongó.

Egy másik felhasználó egyszerűen ezt fűzte az egyik kép alá: "Hozzátok vissza a régi ezredest."

Ha kíváncsi vagy a fiatal utódra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
'Gyilkosság miatt' rendőrt hívott a lány, aki YouTube-videón zokogta tele a világot, mert törölték az Instagramról
Jessy Taylor influenszer szerint a törléssel ugyanis őt 'megölték.' A videót, amin azt sorolja, hogy ő bizony nem megy el rendes, nyolc órás állásba, eddig 1,3 millióan látták.
Independent - szmo.hu
2019. április 13.Jessy Taylor esetéből egyértelműen globális, közösségi médiahiszti lett. Az amerikai lánynak több, mint 100 ezer követője volt az Instagramon, amikor egyszer csak, épp egy videója vágása közben törölték a profilját. Jessy nem tudja az okát, de arra gyanakszik, hogy a követői közül sokan jelentették őt a közösségi oldal központjába, és a moderátorok bántak el így vele. Azóta "visszacsempészett" néhány fotót, ő az:

make me a priority ?

1,431 Likes, 253 Comments - @jessytaylorduh on Instagram: "make me a priority ?"

A dologban nem is ez az érdekes, hanem ami a törlés után jött. Jessy kitett egy 3 perces videót a YouTube-ra, amit gyakorlatilag végigzokog és végigőrjöng.

“Egy senki vagyok a követőim nélkül, egy senki vagyok! Az Instagramon akarok lenni! Minden bevételemet online szerzem, influenszerként, ha ezt elveszítem, az egész életem tönkremegy. Tönkretettétek az életemet!” – mondja. Aztán azt is hozzáteszi:

“Azért nyomtatok fel, mert nem akarok olyan lenni, mint az emberek 90 százaléka? Nem akarok rendes, 9-5-ig tartó munkát, különben sem értek semmihez, egyetemre sincs pénzem, és nem azért élek Los Angelesben, hogy rendes munkám legyen!”

Ez még mindig semmi. Jessy ezek után állítása szerint a rendőrséget is kihívta, mert véleménye szerint ami történt, az "gyilkosság". A rendőrök ki is mentek, és megnyugtatták, hogy az Instargamról törlés a közösségi oldal szíve joga, és nem minősül bűncselekménynek, bármennyire is megsemmisülve érzi magát Jessy.

A videót és az emberek reakcióit a cikk folytatásában nézheted meg.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Rejtélyes dolog történik egy angliai áruház parkolójában a kocsikkal
Az emberek azt állítják, hogy nem tudják kinyitni vagy bezárni az autóikat.
Címkép: illusztráció, Pixabay - szmo.hu
2019. április 13.Furcsa, rejtélyes jelenségről számolt be a Mirror. Már amennyiben nem kamu az egész történet.

Az angliai Kingswood falu egyik lakója ugyanis azt állította a lapnak, hogy a településen található egyik áruház parkolójában

egymás után válnak működésképtelenné az autók távirányítói.

A beszámolók szerint az emberek a parkolóban nem tudják kinyitni vagy éppen bezárni az autóikat.

Egy nyugdíjas rendőr azt mondta a lapnak:

azt hitte, az elemek merültek le, de a fia hozott egy másikat, és azzal sem működött a távirányító.

A Mirror szerint egy helyi Facebook-csoportban többen is jelezték, hogy hasonló problémával találkoztak a bolt parkolójában.

A folytatásért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Hatalmas mellei teszik pokollá a 25 éves nő életét
Fiona Hornby ruhákat is nehezen talál és az alvásban is akadályozzák a méretes keblei.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 13.A brit Fiona Hornby azon nők közé tartozik, akiket bizony megáldott a természet keblekkel. A 25 éves nő mégis úgy érzi, hogy pokollá teszik az életét hatalmas mellei, pedig nagyon sok nő inkább nagyobb melleket szeretne magának. Ezt sokszor megkapja Fiona is, aki viszont azt mondja, inkább senki ne akarjon cserélni vele, hiszen több probléma is felmerül az életében.

Többek között a ruházkodás is gondot okoz neki, a nőnek J kosaras melltartót kell vennie, ruhákat pedig nagyon nehezen talál magának, minden ruhában úgy néznek ki a mellei, mintha direkt pakolná ki őket. Ez pedig az önbizalmára is hatással van.

"Semmi önbizalmam nincs. Nem találok ruhákat a méretemben, nem tudom azokat a dolgokat viselni, amit a kortársaim. Nem tudok olyan hétköznapi dolgokat csinálni, mint a porszívózás vagy a mosogatás. Aludni sem tudok rendesen, a hasamra nem fekhetek, mert ahhoz túl nagyok, a hátamon fekve viszont akkora súly nehezedik rám, hogy nem kapok tőle levegőt"

- mondta a Metronak Finoa, arról is mesélt, hogy még a babáját sem tudta szoptatni a nagy keblei miatt.

Ha kíváncsi vagy a képre is, és arra, hogy mit tervez Fiona, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
'Akkora köcsög itt mindenki' – kiakadt a Forma–1 időmérőjén Max Verstappen
A Kínai Nagydíj időmérőjének végén a pilóta káromkodva kezdte szidni Vetteléket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 13.Nem úgy sikerült a Kínai Nagydíj időmérője, mint ahogy Max Verstappen tervezte - írja az Index. Sőt, nem csak ő maradt hoppon, hanem a Red Bull másik pilótája, Pierre Gasly, illetve a két Haas, Romain Grosjean és Kevin Magnussen is. A Red Bull pilótái ugyanis az ötödik sorból indulhatnak majd a futamon, mert mért kör nélkül zártak. A Haas pilótái viszont nem értek át időben a célvonalon.

Mindannyiuk közül viszont Verstappen akadt ki a legjobban. A pilóta káromkodva kezdte el szidni versenytársait a rádióban, amikor kiderült, hogy nem kezdhet még egy mért körbe az időmérőn. Főként Sebastian Vettelt és a két Renault hibáztatta azért, mert a pálya második felén mindannyian megelőzték őt. Verstappen viszont ekkor hangolt a gyors kör indítására, de az eset miatt nem tudta a gázra lépve megkezdeni a mért körét.

"Akkora köcsög itt mindenki. Jönnek sorban egymás mögött, és elcseszik másnak. Próbálsz velük rendes lenni, ők meg kicsesznek veled"

- mondta a rádióba a pilóta a versenymérnöknek Gianpiero Lambiase-nek.

Ha kíváncsi vagy a felvételre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x