hirdetés
Lecserélte jól ismert reklámarcát a KFC – rengetegen kiakadtak
Trendi, fiatal influencer lépett Sanders ezredes helyébe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 14.


hirdetés

Megosztja a követőket a KFC legújabb promóciója, amiben a cég egy trendi, szakállas modellre cserélte régi, öregedő reklámarcát. Emlékeztetőül, ő volt a régi ezredes:

A Mirror azt írja: a csapat egy időre virtuális Instagram influencerré változtatta az alapítójukat és kabalájukat. Idős bácsi helyett az ezredes egy menő, őszülő fiatal lett, tetoválásokkal, konditermes képekkel, barátnővel, és kedvenc állattal.

A KFC az új figura bemutatása után megkezdte a fotók feltöltését úgy, mintha Instagram-oldaluk mindig a fiatal, képzeletbeli vállalkozóé lett volna. A képek tanúsága szerint Sanders barátnőjével, egy Dagny nevű virtuális lénnyel, és a saját jetjével utazik, és szeret lovagolni és kondizni. A megszokott influencer-stílusban kommunikál, hashageket használ, olyanokat mint #humble, #grinding, #artistatwork, #gymlife, #beyourbestself és #influencerlife.

A KFC-követők többsége imádja a cég mókás húzását. Egyikük azt mondja: "Na ezért most be is megyek KFC-be."

A támogató hozzászólások mellett olyan is van, akinek nem jön be a marketingfogás:

"Fejezzétek ezt be mielőtt a Meki szexi srácot csinál Ronald McDonaldból..."

- írja egy rajongó.

Egy másik felhasználó egyszerűen ezt fűzte az egyik kép alá: "Hozzátok vissza a régi ezredest."

Ha kíváncsi vagy a fiatal utódra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Hirtelen fékezéssel adott leckét egy férfi a barátjának, aki soha nem kötötte be magát a kocsiban
És még a lábát is feltette a műszerfalra. A videót már ezrek látták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.MINDIG kösd be magad a kocsiban az anyósülésen - egyébként hátul is -, de ha van egy nem túl kíméletes humorú barátod, akkor különösen. A Daily Mail beszámolója szerint ezt a leckét tanulta meg az a srác, aki Brazília fővárosában utazott gyanútlanul a barátjával, biztonsági öv nélkül, a mobilját nézegetve, a lábait a műszerfalon pihentetve.

A férfi, aki telefonról videózta az utazást - nyilván azért, mert már kitervelte a csínyt - először ellenőrizte, hogy senki nincs előttük az úton, majd hirtelen teljes erővel rátaposott a Chevrolet fékjére. Társának észbe kapni sem volt ideje, máris az ülés alatt találta magát, ahová ráadásul be is szorult.

A férfi nem mutatott túl sok szánalmat, leplezetlenül végigröhögte, ahogy barátja megpróbál kapaszkodókat találni, és kivergődni az ülés alól. Néhány morcos szó is elhagyta a száját, de ennél nagyobb baj láthatólag nem lett a dologból. A videót viszont felrakták a netre, ahol a közösségi oldalakon és a videómegosztókon szélsebesen elterjedt. Eddig több ezren látták.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szépségkirálynő volt, de elcsúfította arcát a rák, most már az életéért küzd
Betegsége olyan agresszívnek bizonyult, hogy négy év kezelés után is kiújult.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.Tambudzai Makinzi a dél-afrikai Fokvárosban él, modell és szépségkirálynő volt, amíg egy agresszív rákfajta meg nem támadta szervezetét - jelent meg a Barcroft TV videójában.

A felvételből kiderül: a lány megtámadó chondrosarcoma egy kimondottan ritka ráktípus, Tambudzai esetében olyan agresszívnek bizonyult, hogy négy év kezelés után is kiújult. Tambu ezután már nem a szépségéért, az életéért aggódott, és hogy családjával minél tovább együtt lehessen.

2015 márciusában Tambu Londonba utazott, hogy életmentő műtéten essen át, 35 órán át hat sebész igyekezett megmenteni. Tambu a művelet során új arcot kapott, melyhez a lábából vettek szöveteket.

Orvos elmondta: 2 kilogrammos tumor van a nő fejében és még ő maga sem látott még hasonló esetet praxisa során.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Lelki válságba került a kutya, aki végre elkapta a saját farkát, és nem tudta, most mihez kezdjen
A Twitterre posztolt videót eddig majdnem 200 ezren látták. Hát igen, az élet néha nehéz...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.Az Independent beszámolója szerint az élet nagy kérdéseivel szembesült, és egzisztenciális válságba jutott a kutya, aki hosszas kergetőzés után egyszer csak elkapta a saját farkát. Mivel a cél ugye elvileg nem ez volt, hanem a kergetőzés maga, a Max nevű házikedvenc komoly dilemmával szembesült: most mit csináljon? A sírvaröhögős videót egy Twitter-felhasználó posztolta, és valószínűleg maga sem sejtette, hogy ekkora sikere lesz.

Max meghasonlását az élettel majdnem kétszázezren látták eddig. A hozzászólók többsége szerint a kutya pillantása, amit a farokelkapás után produkál, az évszázad legviccesebb látványa. Sokan a saját kutyájuk hasonló produkcióját is aláposztolták, de Maxnak ők a nyomába se érnek, ez egyértelmű.

Sok kommentelő szerint ez az egész csak "kutyadolog", nem kell mellre szívni, volt, aki azt üzente Maxnak: "Ilyen az élet, nyomjad csak tovább, haver!" A kutya mindenesetre érdekesen reagálta le a nagy eseményt - bár az talán még viccesebb, mint ez előzmények. KATT A VIDEÓRA.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Ahogy elindult a Fortnite-világbajnokság, rögtön kiszúrtak 1200 csalót
Több módot is találtak a csalásra az élelmes indulók.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.Nem indult éppen zökkenőmentesen a Fortnite világbajnokság, melynek első hetén a selejtező mintegy 1200 résztvevőjét kellett megbüntetni csalás miatt. A szervező mindezeken túl 200 díjat is visszavont – írja az Esports Observer.

A csalókat motiválhatta, hogy a nagyszabású esportverseny összdíjazása 30 millió dollár (8,6 milliárd forint), de már a selejtezők alatt is heti egymillió dollárnyi jutalmat osztanak ki.

A csalók változatos módokat találtak a szabályok kijátszására: 1163 büntetést azért kellett kiosztani, mert a rajtakapott játékosok megkerülték a regionális korlátozást, hogy egyszerre több régióban is elindulhassanak a versenyen. További 48 felhasználó, köztük 9 díjazott kapott eltiltást fiókmegosztás miatt, 8 játékos pedig azért, mert egyéni játékmódban csapatba szerveződtek.

Egy játékost nemcsak 14 napra, hanem végleg kitiltottak a Fortnite-ból, amiért szoftveres csalással próbálkozott – de csak öt percen át, mert ennyi idő alatt ki is szúrták a trükközést és lekapcsolták.

A Fortnite világbajnokság döntőjét július 26-28-án rendezik New Yorkban.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x