Laky Zsuzsi férje maga is megjárta a drogfüggőség poklát: így rángatná ki Curtist belőle
A legbátrabb páros győztese, Dietz Gusztáv az elvonóra készülő rapper régi barátja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 09.Curtis a napokban Instagramon tudatta követőivel, hogy "belátta betegségét" és a héten elvonul rehabilitációra. Egyúttal elismerte, hogy Majkának mindenben igaza volt és továbbra is szereti őt.

A rappert döntésében rengetegen támogatják, sok híresség mellett Majka is drukkol neki, most pedig Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv fejtette ki drogproblémáival kapcsolatos nézeteit.

Úgy gondolja, hogy mivel ő is hasonló cipőben járt, tudna segíteni: 18 évvel ezelőtt, édesapja elvesztése miatt omlott össze, akinek holttestére ő maga talált rá, ezek után érezte úgy, hogy az egyetlen megoldás a heroin. Többször a klinikai halálból hozták vissza. Neki végül sikerült kitörnie a drogok fogságából, ám belátja, hogy ez Curtis számára sem lesz egy könnyű menet:

"Együttes sírás nem lesz. Az önsajnálatot elfelejtheti, én sem fogom sajnálni. Ahhoz, hogy megszabaduljon a függőségétől, fel kell nőnie. Meglátásom szerint Curtisnek nincs szüksége rehabra. Orvosi segítség kell neki, gyógyszeres kezelés és a családja közelsége. Vissza kell térnie a régi értékekhez, a családhoz és a sporthoz. Először is oda kell állnia a tükör elé, majd leköpnie magát! Ha azt tudja mondani, kész, elég volt ebből, már jó úton járunk. Én mindig tükröt fogok tartani neki. Engem a mozgás húzott ki a pokolból. Curtis egykor focista volt, vissza kell térnie a sporthoz, a mozgás legyen az élete, ne pedig az, hogy esténként beszívjon a haverokkal. Ebben nagy felelőssége van a párjának is"

- mondta a Ripostnak Gusztáv.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?? #DietzGusztav #training #trainer #fighter #gym #spartshall #dad #man #realman #box #work #myday #mylife #champion

DIETZ CÁPA GUSZTÁV ?? (@dietzgusztav) által megosztott bejegyzés,

"Nem mondom, hogy könnyű lesz, épp ezért az esetében nem hiszek a száraz elvonásban. Gyógyszeres kezelésre mindenképp szüksége lesz, s az sem kizárt, hogy az első időszakban bekövetkezhet a teljes lelki összeomlás, de nem baj, onnan már csak felfelé vezet az út"


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x