hirdetés
Lagzi Lajcsi nagyon megijedt, azt hitte, hogy nélküle jegyezték el a lányát
A trombitaművész lánya, Bogi már jó ideje együtt van egy fiúval, de az apjának még nem mutatta be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 28.


hirdetés

Galambos Lajos, vagy, ahogy a legtöbben ismerik Lagzi Lajcsi, nagyon meglepődött a minap, mert azt hitte, hogy nélküle kérték meg lány kezét. A trombitaművész 20 éves lánya, Bogi gyönyörű nő lett, ezért nem is csoda, hogy egy ideje már barátja is van. Bogi már a családtagoknak is bemutatta hódolóját, de az apja még nem találkozott vele.

Lajcsit éppen ezért nagyon meglepte az a fotó, ami nemrég került fel lány Instagramjára, hiszen a képen Bogi egy fiú kezét fogja, a lány ujján pedig egy gyűrű látható, ami igencsak gyanakvásra adott okot az apának. Sőt, még a csodálatos gyűrű is nagyon hasonlított egy eljegyzési ékszerhez.

A Ripost megkérdezte Galambos Lajost is, hogy mit szólt a fotóhoz.

"Azért egy pillanatra felszaladt a szemöldököm, mert azt hittem, nélkülem jegyezték el a lányomat, de pusztán arról van szó, hogy egy cég kérte meg, készítsen reklámfotót, majd ossza meg a követőivel. A kezét egyébként az a bizonyos srác fogja, mert együtt utaztak Törökországba a napokban, hogy együtt ünnepeljék a fiú születésnapját"

- felelte a lapnak Lagzi Lajcsi.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Sarka Kata megmutatta szülés utáni alakját
Most osztott meg először képet magáról azután, hogy világra jött harmadik gyermeke.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 27.Sarka Kata anyák napja alkalmából osztotta meg a nagyvilággal, hogy már 3 gyermek édesanyja. Később azt is elárulta, miért "titkolta" a terhességét: nyugodt, kiegyensúlyozott várandósságot akart, a kicsinek pedig harmonikus gyerekkort szeretne, a nyilvánosság teljes kizárásával.

A kicsinek már van két nagyobb testvére, Noémi és Dávid. Ők Hajdú Pétertől születtek, míg a legkisebb Sarka új párjától.

Nemrég új bejegyzést tett közzé Instagramján: egy gyereknapi rendezvényen vett részt az Orczy parkban. A szülés után most posztolt magáról először.

Lapozz a fotóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Delhusa Gjon szerint Pápai Joci ellopta a dalát, erre valaki megtalálta a Nika se perimeno eredetijét
Hát, ez nehezen védhető. A dal szerzője azt mondja: sohasem járt Görögországban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 27.Nehéz helyzetben van Delhusa Gjon, akit plágiummal vádolnak, és az eredetinek gondolt nóta ráadásul megszólalásig hasonlít a Nika se perimeno-ra.

A Me lene Gior­go című dalt a görög Ma­nolisz Mitsziasz 1973-ban éne­kelte, hat évvel Delhusa Gjon előtt. A két szám dallamvezetése szin­te teljesen megegyezik, és a jel­leg­zetes húros hangszer, a bu­zu­ki motívuma is gyakorlatilag ugyan­­az, ahogy a Delhusa-féle ref­­rénen is csak apró változást le­­het hallani a görög nótáéhoz képest. A hangszerelésen túl az énekdallam is majdnem ugyanaz - szúrta ki a Bors.

Az 1979-ben született Nika se perimeno szerzője a Pásztor László–Jakab György–Hatvani Emese–Delhusa Gjon négyes, ám az 1973-as görög dal alkotójának, Giorgisz Hatzinasziosz nevét se­hol nem tüntették fel. A lap fel­kereste Delhusát, hogy fejtse ki véleményét a két szám hasonlósága kapcsán, ő pedig azonnal a dal egyik szerzőjéhez, a Neoton Famíliát is alapító slágergyároshoz, Pásztor Lászlóhoz irányította a lapot.

"Kissé meg vagyok lepve, mert ezt a dalt abszolút nem ismertem"

– mondta Pásztor László, aki hozzátette: sosem járt Görögországban, így onnan nem jöhetett az ihlet.

Lapozz a dalokért, hogy összehasonlíthasd őket:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Pataky Attila állítja: táltosdobbal űzte el az esőt az Edda bulijáról
Borongós időt jósoltak péntek estére, de az énekes nem esett kétségbe, inkább kezébe vette az irányítást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 27.Pataky Attila egyik nem mindennapi képességére hívja fel a figyelmet a hétfői Blikk. A zenész azt mondja: sikerült elűznie az esőt egyik pénteki koncertjéről.

"Borongós időt mondtak, ezért péntek reggel negyvenöt percig vertem a táltosdobomat, hogy a 45 éves Edda szabadtéri koncertjére jó legyen az idő, és az óhajom teljesült.

Fél éven keresztül készültünk erre, és olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Lélekemelő buli volt!" – áradozott Pataky Attila, aki azt nem részletezte, honnan tudni, hogy dobolás nélkül nem lett volna szép idő aznap.

A zenész azt mondja, néhány kilót le is ad egy-egy jól sikerült buli közben.

"Úgy mentem ki a tömeg elé, mint egy profi bokszoló, és a kétórás koncert alatt le is adtam másfél kilót. Utána alig győztem ásványvízzel pótolni" – magyarázta a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Pataky.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kiderült, hová viszi Meghan és Harry a kis Archie-t első külföldi útjára
Édesapja, Harry herceg egyik kedvenc helyét keresik fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 27.Még idén külföldre utazhat a kis herceg, Archie a szüleivel Dél-Afrikát látogathatja meg. Az édesapa, Harry egyik kedvence ez a távoli kontinens, sok szép emlék fűzi hozzá. Korábban úgy is nyilatkozott, hogy ez az a hely, ahol igazán jól érzi magát.

A herceg többször is járt már itt, jótékonysági útjai mellett Meghant is elvitte ide kapcsolatuk elején, sőt a lánykéréshez botswanai gyémántból készült gyűrűt ajándékozott kedvesének.

Most pedig kisfiával is ide vezet majd az útjuk, ez lesz az első hely, ahová már a kis Archie-t is magukkal viszik

- írta a Mirror.

Úgy tudni, hogy azt is tervezik, hogy jövőre már egy hosszabb nyaralásra mennek Afrikába, és akkor több országot is felkeresnek majd.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x