hirdetés
ladygaga.jpg

Lady Gaga hírhedten botrányos fellépése most először nézhető meg a YouTube-on – 10 év után

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 22.


hirdetés

Lady Gaga lélegzetelállító és polgárpukkasztó performansza az MTV gáláján.

Mókás látni, amint a legnagobb celebek is tátott szájjal figyelik a show-t.

Egészen biztosan tanulságos lehet a fiatalabb generációk számára, akik leckét szeretnének venni előadóművészetből.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
krausz-e1569063869931-1024x575.jpg

Tóth Gabi megkívánta a rakott krumplit a zsűriben, Krausz Gábor vitt neki

A Sztárban sztár leszek! műsorban történt a meglepetés.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 21.A Sztárban sztár leszek! forgatása közben Tóth Gabi megéhezett, és nagyon megkívánta a rakott krumplit. Ami a szívén, az a száján, ezt meg is osztotta a körülötte lévőkkel.

Nem sokkal később Krausz Gábor egy nagy tányér rakott krumplival sétált be a stúdió színpadára, boldoggá téve ezzel várandós barátnőjét.

Íme, a videó:


KÖVESS MINKET:hirdetés
klapka-gyorgy-fia-klapka-dennis.jpg

Klapka György fia elárulta, hogy mekkora volt az öröksége

Klapka Dennis őszintén mesélt arról is, milyen viszonyban áll a családtagjaival.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 21.Egyáltalán nem él áloméletet Klapka György és Mary Zsuzsi fia - erről ő maga számolt be a Hiteles Híreknek adott interjújában.

Klapka Dennis elárulta, hogy a százmilliós örökség, amit állítólag kapott, nem is létezett.

"Feleannyit se kaptunk fejenként! Ez egy nagy mese volt. Talán a negyede jutott mindenkinek!"

- vallotta be.

Mint mondta, jelenleg albérletben él, mert ha lakást venne, el is fogyna a pénze. Elmondása szerint napi 4 ezer forint jut számára a megélhetésre, ha befizeti a rezsit és a bérleti díjat. Nem is szeretne luxuséletet élni, őt nem érdeklik a drága cuccok. Inkább venne öltönyt a Tescóban, mint egy luxusüzletben, sőt a haját is maga nyírja.

A mindennapok során is szinte csak magára számíthat, a családja ugyanis nagyon eltávolodott tőle, sőt egymástól is.

"Tavaly karácsonykor sem köszöntött fel senki senkit. Nem tudom, ki merre jár, a testvéreim telefonszámát sem ismerem. Sajnos úgy alakult, hogy mindenki elment a maga irányába. Nálunk mindig is az volt a jellemző, hogy valaki családot alapított, akkor már csakis arra koncentrált. A húgom még az esküvőjére sem hívott meg senkit"

- mesélte Klapka Dennis.

Azt is hozzátette, hogy ha bármi baja lenne, például kórházba kerülne, nem tudna kit felhívni a szerettei közül. Jelenleg még párja sincs, csupán édesapja özvegyével ápol jó kapcsolatot.

"Egyedül rá számíthatok a családból. Anyám helyett anyámként bánt velem, ezt soha nem felejtem el. Mindig ott volt mellettem, ha bajban voltam, és tudom, hogy jót akar nekem"

- mondta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
meghan-harry-gyernek-tehesseg-szeretlekmagyarorszag-1000x563.jpg

Meghan Markle 3,5 millió forintos Valentino ruhában ment esküvőre

A sussexi hercegné olyan sztárokkal bulizott együtt, mint Karlie Kloss, Katy Perry és Orlando Bloom.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 21.Harry herceg és Meghan hercegné Misha Nonoo divattervező esküvőjére voltak hivatalosak pénteken - írja a Daily Mail.

Az esküvőt Rómában a Villa Aureliában tartották.

A vendégek többek között olyan hírességek voltak, mint Ivanka Trump, az Egyesült Államok elnökének lánya vagy Paul McCartney, a Beatles egykori tagja. Meghan Markle az esküvőn egy 9000 fontos, azaz 3,5 millió forintba kerülő fekete Valentino ruhát viselt.

A darabot bárki megvásárolhatja, aki megengedheti magának. De az is elképzelhető, hogy a hercegnének nem került pénzbe, hanem a divatház maga küldte neki ajándékba.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ordog-nora-1-1000x621.jpg

Ördög Nóra megmutatta, milyen ruhában volt, amikor megkérték a kezét és amikor szülni ment

A műsorvezető azóta is őrzi ezeket a számára kedves ruhadarabokat, ahogy például az első kismama fürdőruháját és azt a minit, amit férje imádott rajta kapcsolatuk kezdetén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 20.Ördög Nóra Korn Anita YouTube sorozatában mesélt öltözködési és ruhavásárlási szokásairól, közben pedig egy-két magánéleti titkot is elárult magáról.

Például mesélt arról, pontosan hogyan kérte meg a kezét Nánási Pál. Mint mondta, éppen Barcelonában, egy gyönyörű panorámás étteremben ettek, amikor férje elővette a gyűrűt és a naplemente fényeiben feltette a nagy kérdést.

Kiderült, hogy a fotós megfogadta, még azelőtt megkéri szerelme kezét, mielőtt lemenne a nap, ezért gyors választ várt Nórától, aki természetesen igent mondott.

A műsorvezető meg is mutatta, milyen ruhában volt az emlékezetes eljegyzésnél. Ez egy fehér, alul és felül apró virágos maxiruha volt.

Később, amikor egy-egy számára kedves ruhadarabot mutatott be, előkerült az is, amit akkor viselt, amikor beindult nála a szülés második gyermekénél.

"Ez azért nevezetes - amúgy semmi extra - , mert ebben mentem szülni a kisfiamat. Ezt nem így terveztem. Én az az anyuka vagyok, aki gondosan kitalálta, hogy még szülni is megfelelő színű manikűrben megy. De a kisfiamat egy picit túlhordtam, és akkor már türelmetlen voltam, hogy vajon mikor jön, de arra a vasárnapra pont nem gondoltam, amikor aztán végül beindult a szülés. Akkor éppen ebben a kis csíkos ruhában üldögéltem a férjem fotóstúdiójának a kertjében, amikor éreztem, hogy ez már az..."

- emlékezett vissza, majd hozzátette, hogy azóta is kincsként őrzi ezt a ruhát.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x