hirdetés
lady-diana-ladydi-didi-bukott-madonna-a-nagy-didikkel.jpg

Lady Diana mell alakú tortát rendelt Vilmos 13. szülinapjára – imádta megbotránkoztatni a családot

Egykori séfje mesélt arról, milyen volt a walesi hercegné mellett dolgozni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 22.


hirdetés

Érdekes dolgokat mesélt egy brit bulvárlapnak és egy portálnak Darren McGrady, a néhai Diana hercegné volt séfje.

A férfi 11 évig főzött Buckingham-palotában II. Erzsébet királynőre.

Ám miután Diana elvált Károly hercegtől, a hercegné felkérte a séfet, hogy dolgozzon neki, főzzön rá és Harry, illetve Vilmos hercegre. Darren McGrady igent mondott.

McGrady II. Királynő II. Királynője dolgozott 11 évig, mielőtt Wales hercegnője felkérte, hogy csatlakozzon hozzá, William herceghez és Harry herceghez Kensingtonban, ahol 1996-ban Károly herceg válása után éltek.

"Ezek voltak a legboldogabb idők Kensingtonban" - mesélte a férfi.

Diana barátságos, személyes, a szigorú protokolltól mentes légkört teremtett. Például a fogadásokhoz használt hatalmas asztalokat lecseréltette 10 fős kerek asztalokra, így a vendégek beszélgetni tudtak egymással. Ha csak egyedül volt, a hercegné a konyhában evett.

Azt is elárulta a séf, hogy annyira nem értett a főzéshez Diana, hogy ő előre elkészítette neki a hétvégi menüt, a hűtőbe téve vicces hangú cetlikkel látta el őket arról, hogy melyiket meddig kell melegíteni a mikróban.

A folytatáshoz kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
harry-meghan-kiralyi-csalad.png

Maximum három évet jósolnak Meghan és Harry házasságának a királyi családban

Meghant néhány családtag csak 'átmeneti feleségnek' nevezi, úgy tűnik, az amerikai ex-színésznő beilleszkedése nem megy túl jól.
The Sun - szmo.hu
2019. június 21.A királyi család egyik tagja - a hírek szerint nem a legközelebbi, de azért még bőven királyi vér - aggatta a legújabb, nem túl hízelgő "becenevet" Meghan Markle-ra. "Átmeneti" feleségnek hívják azóta a palotában, és állítólag a királyiak közül többen is meg vannak győződve róla, hogy a sussexi hercegi pár házassága a három évet sem éri meg.

A legújabb gúnynév akkor került nyilvánosságra, amikor kiderült: Harry herceg és Meghan hercegné kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványból, a Royal Foundation-ből, amelyet Vilmos és Harry még együtt hoztak létre, és tavaly még az volt a terv, hogy a két házaspár együtt folytatja a jótékonysági munkát az alapítványban.

A királyi ház bennfentesei szerint a korábban már Duchess Difficult (vagyis "nehéz természetű hercegné"), illetve a Me-Gain (ez egy szójáték a hercegné nevével, szabad fordításban "nyerészkedőt" jelent) neveken is emlegetett Meghan annyira rövid pórázon tartja Harry herceget, és annyira nem hajlandó elfogadni a királyi élet szabályait, hogy ennek nagyon hamar rossz vége lesz.

Nemcsak Vilmostól és Katalintól távolodtak el teljesen (el is költöztek Windsorba, a Frogmore udvarházba), de Harry két legjobb gyerekkori iskolatársa és barátja, Tom “Skippy” Inskip és Astrid Harbord se mehetnek Harry közelébe, amióta mindketten kifejezték aggodalmukat, hogy Meghan talán nem a legmegfelelőbb választás a herceg számára (a hírek szerint egyébként Vilmos is épp ezzel húzta ki a gyufát, ő sem nézi jó szemmel öccse választottját).

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
csuroskarola.jpg

Tüdőrák vitte el a Szomszédok rendezőjét – felesége először szólalt meg a halálos betegségről

Csűrös Karola, aki a sorozat egyik főszereplője volt, 53 évig élt házasságban Horváth Ádámmal. Elcsukló hangon idézte fel az utolsó időszakot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 21.Mint azt megírtuk, hosszan tartó betegség után szerdán meghalt Horváth Ádám rendező, a Magyar Televízió volt elnöke, akit a legtöbben a Szomszédok című legendás sorozat atyjaként ismernek.

Az utóbbi pár évben Horváth szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, alig vállalt szereplést, de csak annyit lehetett tudni róla, hogy nincs jól. Most azonban felesége, Csűrös Karola, aki Etust alakította a szomszédokban, részletesen vallott a Blikknek arról, min mentek keresztül.

"Ádám a Kék Golyó utcai Országos Onkológiai Intézetben hunyt el. Tüdőrákja volt, agyi áttéttel, amely miatt már hallucinált is. Az utóbbi időben már sokszor nem tudta, mi a valóság és mi a képzelet. Fájdalmas és megterhelő volt ez neki is, aki átélte, és nekem is, hogy tétlenül kellett néznem, ami vele történik. Csak nézni is rémes volt..."

– mondta a színésznő, hozzátéve: nagyon nehéz most neki, de a menye és a két unokája mellette van, mindenben támogatják.

Elmesélte azt is, hogy férjét az elmúlt években öt kórházban műtötték és kezelték, csak rövid időkre engedték haza. A legvégén már altatták őt, így az utolsó napokban nem is tudtak egymástól elbúcsúzni, de megtették ezt korábban: amikor már tudták, mekkora a baj, tudatosan készültek a halálra, sokat beszélgettek róla egymással.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
matthewperry-1000x588.jpg

Irgalmatlanul lepukkant Matthew Perry - a Jóbarátok sztárjára rá se ismerni

Két éve most először tudták lefotózni nyilvánosan. Szomorú látvány.
Daily Mail - szmo.hu
2019. június 21.A tévétörténelem egyik legsikeresebb sitcomjának, a Jóbarátoknak (Friends) kilenc éven át töretlen volt a sikere. A hat főszereplőből kétségtelenül Jennifer Aniston vitte a legtöbbre. Neki állítólag már a sorozat előtt megjósolták, hogy világhírű lesz.

De viszonylag szép karriert futott be a Monicát alakító Courteney Cox is, ő később is főként sorozatszerepeket játszott. Monica párját, majd későbbi férjét Matthew Perry alakította.

Chandler Bing karaktere sokak szerint a "hatosfogat" legszeretnivalóbbja volt, és Perry is szép ívű pályát futott be, a Bérgyilkos a szomszédom filmekkel, Bruce Willis oldalán. A fénykorában Perry így nézett ki:

? #matthewperry

430 Likes, 4 Comments - Matthew Perry F.R.I.E.N.D.S (@matthew.perry.f.r.i.e.n.d.s) on Instagram: "? #matthewperry"

Perrynek már a Jóbarátok forgatása alatt problémája akadt az alkohollal, amit nem is tagadott, a nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy elvonóra volt szüksége. 2017 augusztusában aztán a sztár egyszerűen eltűnt a nyilvánosság elől, sehol nem szerepelt, nem kapták lencsevégre.

A mostani fotóért kattints.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
vasvari-vivien-szovaltas-verekedes-botrany.png

„Üvöltöttem neki, hogy szétverem a fejét” – Vasvári Vivien összeverekedett egy idegen férfival

Ugyanazon a szórakozóhelyen voltak, a férfi állítólag folyamatosan fogdosta és zaklatta őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 22.Szóváltásba keveredett egy szórakozóhelyen Vasvári Vivien.

A Feleségek luxuskivitelben című sorozat egyik sztárja a Blikknek mondta el, hogy

egy idegen férfi zaklatta,

neki pedig elege lett ebből és a tettek mezejére lépett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

A folytatáshoz kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x