hirdetés
lutya.png

Labdaszedő, múzeumi őr, vízi mentő – 5 menő állás, amit kutyák töltenek be

Néhány kutya vízimentőként dolgozik Olaszországban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 17.


hirdetés

A kutyák egyedi tulajdonságai és különleges képességei gyakran teszik őket tökéletes jelöltekké speciális feladatok elvégzéséhez. Ezekből szedett össze egy csokorra valót az Insider.

Néhány kutya tökéletesen alkalmazható olyan munkákhoz, amelyekben a tökéletes szaglás és a jutalom iránti lelkesedés szükséges. Manapság a kutyák leggyakrabban vakvezetőként dolgoznak emberekkel, de vannak köztük robbanóanyag-keresők, valamint kórházakban és más gondozó létesítményekben alkalmazott terápiás társak.

Néhány kutya vízi mentőként dolgozik Olaszországban.

Olaszországban évek óta képeznek ki kutyákat arra, hogy megmentsék az embereket a fulladástól. Noha sok különböző kutya megtanulhatja ezeket a mentési technikákat, az Újfundlandi a legnépszerűbb választás, mivel erős felépítésük miatt képesek könnyen elvégezni a munkát.

Manapság mintegy 300–400 kiképzett mentőkutya van, amelyek segítenek a vízpartokat biztonságosabban tartani Olaszországban és néhányan más országban is munkát kaptak, köztük Németországban és Svájcban.

hirdetés

Egyes kutyák drága szarvasgombát keresnek.

A szarvasgomba-lelőhelyek felkutatására nem csak a sertések alkalmasak. A kutyákat kiképezhetik arra is, hogy az éles szaglásukat használják a föld alatti finomság kiszagolásához, amiket ráadásul ritkábban esznek meg, mint disznó kollégáik.

A Lagotto Romagnolo fajta ismert szarvasgomba-felkutatási ​​képességeikről, de rengeteg fajtát meg tudnak tanítani a különleges finomság illatának kiszagolására. Oregonban versenyeket is tartanak a legügyesebb szarvasgombavadász háziállatok megtalálására.

A szarvasgombákat szippantó kutyák nem mellesleg jövedelmező üzletet biztosítanak gazdáiknak.

Lapozz a további munkákért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
buso-norbi.jpg

Hoppá: beszóltak Schobert Norbinak a mohácsi busójáráson

Több táblán is visszaköszönt a nagy port kavart ügy a felvonuláson.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

Nagy vihart kavart nemrégiben Schobert Norbi, a fitneszceleb korábban azt mondta, szerinte a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők nem fogynak le a szülés után, és ezért a férjük nem kívánja már őket. Később bocsánatot kért a stílusa miatt, de azt is mondta, hogy a véleményét továbbra is fenntartja.

A téma a busójárást is elérte,

a Mohács - Szívem csücske Facebook-oldala osztotta meg a képeket, milyen viccesnek szánt versikékkel üzentek Norbinak:

Fotó: MTI/Sóki Tamás

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
siraly.jpg

Műpénisszel játszottak a sirályok, az ok viszont nagyon nem vicces

Egy természetfotós egy védett kaliforniai öbölben akart fókákat fotózni, de felfigyelt a vidáman játszadozó madarakra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Meglepő jelenségre figyelt fel egy fotós Kaliforniában. Jennifer Warner a tengerpartra ment, hogy fókákat fotózzon, ám észrevette, hogy két fiatal sirály valami fura tárggyal játszadozik. A jelenet felkeltette az érdeklődését és készített pár képet róluk, ám mikor ránagyított a fotókra, megdöbbent.

A madarak ugyanis egy műpénisszel játszottak.

A természetfotós a Gizmodonak elmondta, hogy ő maga nagyon fontosnak tartja a környezet védelmét, ezért is volt fontos, hogy a műanyaggal játszó sirályokat lefényképezze, mert ezzel is dokumentálni akarta, hogy mit tesz az ember a környezetével.

"De amikor rájöttem, mivel játszanak – bár még mindig dühös voltam – azért be kellett látnom, hogy vicces is a dolog"

– mondta a lapnak.

hirdetés

A fotókért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
kanari-szigetek.jpg

„Vörös apokalipszis!” – látványos képeken a Kanári-szigeteki homokvihar

A hatalmas vihar az űrből is látszik, és komoly problémákat okoz a térségben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

Narancsosra színezett tájat és óriási közlekedési káoszt okoz a szombat este lecsapott homokvihar a Kanári-szigeteken - írja a Metro című brit lap.

A nagy szél a Szahara felől hozta a vöröses homokot, ami miatt a látótávolság is erősen lecsökkent az Afrika nyugati partjainál elterülő szigetcsoporton.

REDTEAMSPAIN on Twitter

Tenerife south airport #gcts #tfs arrivals in #calima #sandstorm not sure how long it will remain open as Gran Canaria #LPA and Lanzarote #ACE are already closed @breakingavnews https://t.co/CzJXtGK7N6

A regionális kormányzat elrendelte a riasztási fokozatot, és arra kérte a lakosságot, hogy lehetőség szerint maradjanak otthon, a nyílászárókat pedig tartsák csukva. A spanyol reptéri üzemeltetési igazgatóság leállította az összes Gran Canariából induló és oda tartó járatát. Egy brit turista a közösségi médiában "apokaliptikusnak" írta le a helyzetet.

hirdetés

Lapozz további felvételekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
penisz_merevedes.jpg

Kiderült, mitől volt 12 órás merevedése egy amerikai férfinek

Röviddel utána egy 6 órás erekciója is volt.
képünk illusztrcáió, fotó: Pixabay - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Néhány hét alatt kétszer is egy georgiai kórház sürgősségi osztályán kötött ki egy amerikai férfi, akinek mindkét alkalommal hosszantartó, fájdalmas merevedése volt, írja a New York Post.

Először egy fél napon át tartó erekcióval ment kórházba a pórul járt férfi, akinél az orvosi vizsgálatok szerint a kannabisz túlzott használata okozta a problémát. Miután sikeresen kezelték a 32 éves páciens péniszét, hazaengedték, ám két hét múlva újra a kórházban volt egy 6 órán át tartó merevedéssel.

A diagnózis ebben az esetben is priapizmus volt, ami a hímvessző 4 óránál tovább tartó, szexuális ingerekhez nem kapcsolható izgalmi állapotát jelenti.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!