hirdetés
Különböző méretű mellekkel tért haza az angol nő az Instagramon reklámozott, törökországi műtét után
Azt hitte, két legyet üt egy csapásra, ám kiderült, élete egyik legrosszabb döntését hozta.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. április 12.


hirdetés

Valamennyien tapasztalhattuk már, hogy a különböző Instagramos és Facebookos hirdetetések egyre inkább személyes igényeinkre és vágyainkra szabva csábítanak a különböző termékek, tárgyak és élmények megvásárolására.

A 28 éves Holly McCullogh is hasonló mód érezte magát, amikor Instagram feedjét pörgetve meglátta a soha vissza nem térő ajánlatot, ami 2700 fontért, vagyis körülbelül 1 millió forintért kecsegtetett a teljeskörű szolgáltatás, "plusz egy kis extra" ígéretével.

Úgy tűnt, hogy összekötheti a kellemest a hasznossal: egyrészt kedvére átszabja a testét, másrészt közben Törökországban nyaral egyet és ott is piheni ki a beavatkozás fáradalmait.

Még egy plasztikai műtét is hívogatóbban hangzik, ha az azt követő két hét lábadozás egy török villában történhet.

A nő úgy döntött, hogy befizet a nyaralással egybekötött operációra, ám sajnos rá kellett jönnie, hogy ez volt az egyik legrosszabb vásár, amit életében csinált.

"Amikor megláttam a klinika hirdetését az Instagramon, azt gondoltam, hogy csodásan fest a hely. Voltak képek a mesés villáról és egy csomó gyönyörű nőről, aki korábban kés alá feküdt. Még néhány hírességet is felfedeztem, úgyhogy azt hittem, hogy ha ilyen jómódú emberek befizetnek, csak jó intézményről lehet szó. El sem hiszem, hogy végül itt lyukadtam ki, ahol most tartok..."

- mesélte elkeseredetten a brit Metro hasábjain.

2018 augusztusában elutazott a klinikára, Isztambulba, ám a dolgok nem pont úgy történtek, ahogy megálmodta.

A műtét után olyannyira fájtak a sebei, hogy egy pillanatig sem tudott örülni új kebleinek és rendkívül rossz volt a közérzete, ezért az implantátumokat eltávolították, de azt a benyomást keltették benne, mintha az egész az ő hibája lenne, amiért "nagy melleket akart". Azt ígérték, hogy miután begyógyulnak a hegek, kijavítják a hibát.

Hiába szenvedett korábban önértékelési zavarokkal mellei méretei miatt, most úgy érezte, hogy azok az idők meg sem kottyantak az aktuális állapothoz képest.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Életveszélyes fotót posztolt egy útiblogger pár, saját követőik osztották ki őket érte
'Miért mindig nők sodorják magukat veszélybe a fotókkal? Még sosem láttam férfit sziklán lógva' - írta egy kommentelő a talán túlságosan is bátor pár képére.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 11.Hiába a tragédiák sorozata, továbbra is vannak, akik az életüket kockáztatják egy-egy jól sikerült fotóért a közösségi oldalakra. Néha azonban ezen oldalak látogatói és követői elégelik meg ezeket a hajmeresztő felvételeket.

Így járt egy amerikai útiblogger páros, a 33 éves Kelly és a nála egy évvel fiatalabb Kody, akik néhány nappal ezelőtt Bali szigetéről posztoltak az Instagramra.

A csókjelenet színhelye egy három emelet magasságban lévő úszómedence volt: Kody a vízben állt, barátnője a medencén kívülről fogta a két kezét, miközben a mélység felett himbálózott.

Bár a páros hangsúlyozta, hogy a fotózás előtt megtettek minden óvintézkedést, és egymásban is bíznak követőik nagyon keményen nekik mentek, és azzal vádolták őket, hogy lájk-vágyukat fontosabbnak tartották saját biztonságuknál – írta a Daily Mail

Ha kíváncsi vagy az életveszélyes képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Megszólalt 'a húgával' szenvedélyesen csókolózó, és ezzel botrányt keltő youtuber
Chris Monroe válaszolt az őt ért vádakra, és felfedte az igazságot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 12.Amint arról mi is beszámoltunk, a Prankinvasion elnevezésű csatorna házigazdája azzal borzolta a kedélyeket, hogy hecc-videói egyik új darabjában saját húgával váltott igencsak szenvedélyes csókot. Nem is egyet.

Chris Monroe egyébként is a polgárpukkasztás koronázatlan királya. Instagram-fiókján például a világ legjobb csókpartnereként aposztrofálja magát és szinte végtelen tárháza van olyan csókcsatás felvételekből, melyeknél furcsa, bizarr, rendhagyó és kínos szitukban osztja a puszikat. Többek között idegen párok tagjait kapja le, vagy alkalomadtán húga barátnőjével csókolózik.

A Prankinvasion csatorna neve is utal rá, hogy prankekről, vagy csínytevésekről van szó, tehát aki elindít egy ilyen videót, némiképp számíthat rá, hogy mit fog látni, azonban a testvéri szál már sokaknál kiverte a biztosítékot.

A botrányos felvétel immár több mint 3 millió 600 000-es megtekintésnél jár YouTube-on és az emberek egyre inkább felhergelik magukat rajta, illetve a kérdésen, hogy vajon tényleg testvérek-e a szereplők, vagy csak egy átverésről van szó.

Lényegében felháborítónak találják már magát az alapötletet is, akár hazugság, akár nem.

Chris mindeddig megtartotta a kulisszatitkokat magának, most azonban megszólalt az ügyben.

Ha érdekel az igazság, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kiderült, hogy melyik sonka az idei húsvét sztárja
A sonka választásakor érdemes a szakértőkre hallgatni, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy mi kerül az asztalunkra húsvétkor.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 12.A húsvét közeledtével egyre többen keresik fel a hentesboltokat a legfinomabb sonkák után kutatva. Idén is a kötözött sonkák iránt a legnagyobb az érdeklődés, ugyanakkor a szakember szerint, érdemes odafigyelni arra, hogy hagyományos érlelésű és nitritmentes terméket vásároljunk, továbbá azt is elárulta, milyen sonkafélék a legnépszerűbbek a magyaroknál.

A sertéshús a magyar gasztrokultúra egyik kiemelt alapanyaga, amelynek fontos szerepe van a változatos, kiegyensúlyozott étrendben, Húsvétkor pedig elmaradhatatlan része a reggeli és vacsora felhozatalnak.

A hústermékek iránt már bő egy héttel az ünnepkör kezdete előtt megnövekedett az érdeklődés, a választásnál ugyanakkor nagyon könnyen mellé lehet nyúlni.

Könnyű felismerni, hogy melyik a jó sonka

Lászlófi Attila, a Delibox.hu ügyvezetője elmondta, húsvéti sonkát különböző eljárásokkal lehet előállítani, az árakban pedig visszaköszön a technológia időigényessége.

„A hagyományos eljárás szerint a sonkát száraz sózás után hónapokon keresztül érlelik, hidegen füstölik, miközben a termék nyers marad. Ilyen többek között a parasztsonka. Az úgynevezett közepes érlelési idejű, gyors pácolásnál a húsba befecskendezik a páclét, illetve kívülről fedőpáccal kenik be, majd néhány hétig érlelik. Az ilyen sonka lehet nyers vagy főtt is. Végül a gyorsérlelésű, nedves sonkák csak néhány napig érlelődnek, miután nagy mennyiségű páclét juttattak a húsba. Ilyenek általában a fóliázott főtt termékek, amelyek eltarthatósági ideje rövid”

- magyarázta a szakember, hozzátéve, hogy a hagyományos érlelésű sonka onnan ismerhető fel, hogy szerkezete sokkal masszívabb és keményebb is egyben.

Mint mondta, idén a kötözött sonka a legnépszerűbb a vásárlók körében, ami egy szaftos hús, ezt követi szorosan a második helyen a kicsontozott falusi vagy parasztsonka, a dobogó legalsó fokára pedig a sertés felsál fér még oda, ami tulajdonképpen színhús.

Sokan rendelnek csülköt és tarját is, a sertéshúst nem fogyasztó vásárlóknak pedig a füstölt kacsamellsonkát ajánlják.

A szakember ugyanakkor arra is felhívja a figyelemt, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen soka kerül az asztalunkra az ünnepkor.

Ha kíváncsi vagy rá, mire figyelj a választásnál, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Hihetetlen, de egy kéztöréssel megúszta a 26. emeletről betonra zuhanó kínai kislány
A térfigyelő kamerák felvették, amint a hatéves gyermek a zuhanás után feláll és elsétál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 12.Csodával határos módon csupán egy kéztörést szenvedett el az a 6 éves kínai kislány, aki kizuhant egy Chongqing városában található lakóház 26. emeletéről - adta hírül a helyi sajtó.

Az ámulatba ejtő - és hála az égnek szerencsésen végződő - balesetet a térfigyelő kamerák is rögzítették és a felvételeket elnézve olyan, mintha egy megrendezett trükköt látnánk, olyannyira valószerűtlen az egész.

Hiszen a kislány a becsapódás drámai pillanata után nemes egyszerűséggel feláll és elsétál.

A dolgot csak még érdekesebbé teszi, hogy tavaly már volt példa egy hasonló történetre Kínában. Akkor egy 2 éves gyerek zuhant ki 17 emelet magasról, Changzhou városában. Szerencsére az ablak alatti fák lelassították a zuhanást, az esőtől puhára ázott talaj pedig tompította a becsapódást.

Ha érdekel az aktuális esetről készült videó, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x