IMG_2770CIM
Külföldön is hatalmas siker a magyar fejlesztésű világító virág
A flAVATAR sötétben világító virágai mindenkit elkápráztatnak. 2020-ra már évi egymillió darabot adnának el belőlük Amerikától a Közel-Keletig.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. szeptember 06.Szeptember 6-án a hazai fejlesztők által megalkotott flAVATAR - Világító Virágok elnyerték a rangos Magyar Termék Nagydíjat. A kitüntetés értékét növeli, hogy azt azok a szervezetek érdemelik ki, amelyek elkötelezettek a magas minőség, az innováció, a fogyasztó-központúság és az értékteremtés iránt.

A társaság idén 150 ezer világító virág eladását tervezi, és azt remélik, hogy 2020-ra átlépik az évi egymillió darab értékesítését. Céljuk, hogy a következő években a világ számos pontján, Amerikától a Közel-Keletig mindenhol sikerrel bevezessék ezt a szabadalommal védett hazai innovációt.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

A Kun Richárd által kifejlesztett sötétben világító virágok rövid idő alatt óriási karriert futottak be. Két évvel ezelőtt, 2014 szeptemberében álltak elő a készítők az első, száz százalékban növényi eredetű, génmanipulációtól mentes, a környezetre, az emberekre és minden más élőlényre veszélytelen anyaggal kezelt világító virággal,

ma pedig már Magyar Termék Nagydíjat kaptak.

SAMSUNG CSCIMG_3645IMG_3643

"Olyan különlegességet kerestünk, ami gyönyörű, mint egy virág, de mégis annyira egyedülálló, hogy kitűnik a többi virágcsokor és cserepes virág közül."

"
Bár első ránézésre a flAVATAR is egy virág, de este, amikor a többi virág beleolvad a sötétbe, ez az egyetlen, ami ragyog az éjszakában!

– emelte ki Kun Richárd a Világító Virágok egyedi jellemzőjét.

_8300054IMG_3438IMG_3434

A folyamatos terjeszkedés mellett dolgoznak a Világító Virágok következő generációjának a megalkotásán is. Ennek köszönhetően

a jövőben újabb növényekkel, új színváltozatokkal, illetve új koncepción alapuló termékkínálattal is előállnak itthon, és külföldön egyaránt.

IMG_2775IMG_3425

Ha tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal:


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x