hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Kulcsár Edina kiakadt a 'paraszt emberekre' egy gyorsétteremben
A modellnem nagyon nem tetszett, amit egy asztalnál tapasztalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Kulcsár Edina hétvégén egy gyorsétteremben járt, ahol egy számára bosszantó dolgot tapasztalt, erről pedig Instagram-oldalán is beszámolt. Kitett egy képet Insta-sztorijába, amin két üres tányér van egy asztalon hagyott tálcán, ehhez pedig a modellnek is volt egy-két szava.

"Na ezektől a paraszt emberektől annyira ki tudok lenni, hogy az valami hihetetlen... Az itt dolgozó embereknek nem az a dolga, hogy mindenki után összepakoljon..."

- írta Kulcsár Edina, egy hashtagben pedig azt kérte mindenkitől, hogy "legyünk már figyelmesebbek".

A szépségkirálynő már nem először számol be Instagram-oldalán a hétköznapok során tapasztalt negatív élményeiről. Tavaly decemberben például arra panaszkodott, hogy az emberek nem figyelnek eléggé a babakocsival közlekedőkre, de arra is volt már példa, hogy a követőit is kiosztotta.


KÖVESS MINKET:

Törőcsik Mari könnyekig hatódott, amikor Orbán Viktor elvitte neki a Kossuth-nagydíjat
A művésznő részletesen beszámolt arról, hogy zajlott a látogatás.
Címkép: Orbán Viktor Facebook-oldala - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Mi is megírtuk, hogy Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjat kapott, amit ráadásul Orbán Viktor vitt el és nyújtott át neki személyesen. A miniszterelnök szombaton, egy nappal a március 15-i, parlamenti ünnepség után látogatta meg a Velemben élő színésznőt, aki a ceremónián az egészségi állapota miatt nem tudott részt venni.

A Blikk most arról ír, hogy Törőcsik könnyekig hatódott a gesztustól.

"Még most is az egész dolog hatása alatt vagyok. Nézze, sok díjam van, de ez és hogy a miniszterelnök maga hozta el, nos, ez olyan lélekgyógyszer, ami többet ad bármi más terápiánál"

- nyilatkozta a lapnak.

"Nagyon szívmelengető volt, hogy a miniszterelnök nem csak átadta protokoll-szerűen, hanem kedvesen érdeklődött felőlem, pedig láthatóan fáradt volt, és rengeteg dolga volt még aznap. Hosszasan beszélgettünk, ettünk egy kis pogácsát, egyszóval nagyon érzelmes és kellemes nap volt, teljesen feltöltött. Csak azt tudom ismételni, hogy az Isten átölelt és nem is enged el engem. Nehéz időszakon vagyok túl, a betegség sok mindent megkeserített, fáj, hogy nem tudok színpadra lépni, ezen sokat szoktam gondolkodni, de a miniszterelnök egy kis lelket öntött belém ezzel kapcsolatban is", számolt be részletesen a látogatás pillanatairól.

Törőcsik Mari immár háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari-díjas, Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának tagja, emlékeztet a Blikk.


KÖVESS MINKET:Harry herceg és Meghan Markle teljesen különválik Vilmostól és Katalintól
A hercegi pár hamarosan elköltözik és még pénzügyileg önállósodnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle elköltözik a Kensington palotából, és pénzügyileg is teljesen függetlenedik Vilmostól és Katalintól - ezt a palota csütörtökön hivatalosan is bejelentette. A hivatalos indok szerint Harry és Meghan azért költöznek Windsorba, hogy nyugodtan nevelhessék hamarosan érkező gyermeküket. Ezért egy darabig biztosan ott is fognak élni.

Ugyanakkor a pletykák szerint a költözés valódi oka, hogy a két család között állandóan konfliktus van, ugyanis Meghan nem egészen úgy éli a mindennapokat, ahogy azt a Buckingham Palotában szokás és elvárás.

A Daily Mail szerint a döntés előtt Vilmos herceg, mint a leendő király kikérte nagyapja véleményét is a költözésről. Fülöp herceg viszont biztosította Vilmost arról, hogy a család továbbra is támogatni fogja Harryéket. A költözés pedig azért is fontos Vilmos számára, mert évek múlva király lesz belőle, így muszáj a saját lábára állnia.

A következőkben tehát Vilmos és Katalin továbbra is a Kensington palotában fognak élni és dolgozni, ez pedig így lesz azután is, hogy Vilmost királlyá koronázzák majd. Erről Katalin is beszélt már korábban. A költözés főként Harry és Meghan személyzetét érinti leginkább, az ő alkalmazottai és pénzügyi csapatuk átmenetileg a Kensington palotából a Buckhingam palotába teszik át székhelyüket.


KÖVESS MINKET:

Majoros Hajnalka elmesélte, milyen volt, amikor levetkőzött Nánási Pál előtt
Öt másodperc alatt megbízott benne, egy picit sem volt görcsös, idézte fel Lilu műsorában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Majka felesége, Majoros Hajnalka, azaz közismertebb nevén Dundika Lilu műsorában (Liluland) vendégeskedett, és többek között arról is beszélt, milyen élmény volt, amikor először vetkőzött le Nánási Pál fotós előtt, 23 évesen. Állítása szerint sosem volt benne görcsösség, amikor ruha nélkül kellett a kamerák előtt állnia.

"Öt másodperc alatt megbíztam benne. Azt mondta, vetkőzzek le és levetkőztem, mert ez volt a feladat. Ez a természetesség abból fakadt, hogy egy pillanatig sem voltam görcsös, egyetlen munkám során sem", magyarázta Hajni, aki ma már kétgyerekes anyuka, de többek között a jó genetika miatt még ma is bombázónak számít.

Azt is elmondta, hogy mivel mindig elégedett volt magával, emiatt akkor is kellően magabiztos volt, amikor Playboy-nyusziként szerepelt.

A teljes műsort itt lehet megnézni:


KÖVESS MINKET:

Megmutatta kisfiát a Barátok közt egykori szereplője
Szabó Kitti még január végén adott életet kisfiának, de csak most mutatta meg a baba arcát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Szabó Kittit évekig a Barátok Közt Lindájaként ismerte mindenki. Ugyanakkor már egy ideje saját YouTube csatornájára gyárt videókat és január végén pedig édesanya is lett. Kitti korábban több videóban is mesélt a terhességéről, aminek igyekezett a negatív oldalát is bemutatni és nem csak a rózsaszín ködöt, ami egy baba érkezését veszi körbe.

Igaz, hogy a közösségi oldalain sokat volt jelen várandósan is, a kis Félix születése óta egy kicsit eltűnt. Most azonban egy nem is akármilyen videóval tért vissza, ugyanis követői nagy örömére végre megmutatta kisfiát.

Na és persze teljesen őszintén beszámolt a szülésről is. A videónak viszont hamarosan lesz folytatása is, hiszen ezt a címből is sejteni lehetett.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x