hirdetés
kutya.png

Közel 100 kutyát mentett meg egy nő a Dorian pusztítása elől

79 kutya a hálószobájában kapott ideiglenes menedékhelyet
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 03.


hirdetés

Egy közösségi oldalon megosztott posztból derül ki, hogy egy bahamai nő 97 kutyát menekített a házába, hogy megvédje őket a pusztító Dorian hurrikán elől - írja az állatvédő Facebook-oldalán hozzátéve, hogy 79 kutya a hálószobájában kapott ideiglenes menedékhelyet.

A nő a Facebook-oldalára tette ki a tiszteletre méltó tettét, amiért rendesen meg is küzd, mivel a sok kutya rengeteget piszkít - azonban a nő elmondása szerint az ágyát szabadon hagyják.

A Chella Phillips nevű nő leírja, hogy az állatokat a hurrikán miatt fogadta be, és szeretné kérni más emberektől is, hogy kövessék példáját.

"Minden egyes alkalommal összetört a szívem, amiért sok másik kutyát az utcán kellett hagynom, de nálam már egyszerűen nem férnek el" - részletezte posztjában Chella, aki azt is hozzáteszi, hogy adományokra is nagy szüksége van ebben a nehéz helyzetben.

Itt olvasható a fiatal nő posztja:


KÖVESS MINKET:

hirdetés
bangladesi-sziami-ikrek-magyar-orvosok.jpg

A bangladesi ikrek a Boci boci tarkát énekelve búcsúztak a magyar orvosoktól

Nehéz és megható volt tőlük az elválás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 31.Mi is beszámoltunk róla: magyar orvosok választották szét több lépcsőben, operáció-sorozattal a híressé vált, fejüknél összenőtt bangladesi sziámi-ikreket.

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány 35 fős orvosokból és egészségügyi dolgozókból álló csapata

augusztus 1-jén és 2-án 33 órás maratoni műtét keretein belül végezte el a 3 éves Rabeya és Rukaya koponyájának és agyának végső szétválasztását Dakkában.

Azt is megírtuk, hogy az egyik kislány, Rukaya sokáig volt altatásban a műtét után, nagyon megviselte a speciális vírusos láz. 19 nap elteltével lett jobban. Ikertestvére, Rabeya szervezete jobban viselte a megpróbáltatásokat.

És arról is beszámoltunk, hogy

tucatnyi műtétet kell még elvégezni a sikeresen szétválasztott bangladesi ikreken, de ezek kisebb beavatkozások lesznek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
rajzfilm_gyasz_ck.jpg

Rengetegen gyászolják L.L. Junior halálra gázolt kisfiát

Zenésztársai, barátai sorban fejezik ki részvétüket a 3 éves Dávidka halála miatt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 01.L.L. Junior kisfia, Dávidka szombaton életét vesztette egy autóbalesetben, a rapper teljesen összeroppant.

A baleset Zuglóban történt, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél.

A gyászoló apa barátai, zenésztársai a közösségi portálokon is kifejezték részvétüket és osztoznak a család nehéz pillanataiban.

Bangó Margit:

Hódi Pamela:

"Részvétem!"

Lányi Lala:

"Nem tudom, hogy túl tudnám-e élni vagy egyáltalán akarnám-e. Az élet rendje, hogy a gyermek temesse el az atyját és anyját. Megrendült lélekkel osztozom L.L.Junior és családja gyászában. Legyen fénylő csillag az égen az a kis lélek..."

Curtis:

"Felfoghatatlan! Részvétem a családnak! Osztozom fájdalmukban!"

Hajdú Péter:

"Barátom! Ez felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Veled érzek és osztozom fájdalmadban. @l.l.junior"

Gáspár Laci:

"Szóhoz nem jutok! Felfoghatatlan! Részvétem a családnak! Osztozom fájdalmukban!"

Gáspár Győző:

"Drága barátom! Fogadd őszinte részvétem. Felfoghatatlan, és nem tudom elhinni... Ilyen nincs. Dávidka! Nyugodj békében!"

Kis Grófo:

"Úton fellépésre tartva olvastam a tragédiát. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez megtörtént, ennél nagyobb tragédia nincs az életben! Junior testvérem őszinte részvétem! Egy ártatlan kis angyalka ment el! Isten nyugtassa ezt a pici gyermeket, a jóisten vigyázzon rá!"

Völgyi Zsuzsi:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
tesco-kep.jpg

Nem ment munkába hétfőn 250 Tesco-dolgozó

Kaptak hétfőre egy extra szabadnapot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 02.A Tesco közel 250 dolgozójának adott extra szabadnapot az iskolakezdés apropóján - azoknak a szülőknek, akiknek a gyermeke idén lett első osztályos. Az áruházlánc emellett azoknak a kollégáknak, akiknek gyermeke iskoláskorú, kedvezménykupont ad, ezzel is megkönnyítve az iskolakezdést, áll a cég közleményében.

Mint írják,

Magyarországon 7500 “tescós szülő” van.

Idén több mint 5300 - 6 és 18 éves kor közötti gyermeket nevelő – munkatársnak nyújtottak pénzügyi támogatást a beiskolázáshoz.

A plusz szabadnapot pedig azért kapták az elsős diákok szülei, hogy elkísérhessék gyermekeiket az iskolába.

A Tesco családbarát intézkedéseinek részeként bevezette tavaly a Babacsomagot is, aminek az a lényege, hogy minden újdonsült „tescós szülőt” egy, saját márkás termékekből (törlőkendő, babaolaj stb.) összeállított babacsomaggal lep meg az áruházlánc. Idén eddig 307 „Tesco-újszülöttet” köszönthettek így.

Nyáron pedig, már hagyományosan, nyári tábort is szerveztek, ahol egy héten keresztül számos programmal várták a rászoruló alkalmazottak gyermekeit. Idén a korábbiakhoz képest jelentősen nőtt a résztvevők száma: ezúttal már közel 200 gyerek nyaralt a jóvoltukból.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
rafael-nadal-us-open.jpg

Rafael Nadal kimentett egy síró kisfiút a tömegből a US Openen

Magához ölelte, megvigasztalta, és még autogramot is adott neki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 31.Szívet melengető jelenet zajlott le a US Openen: a 18-szoros Grand Slam-bajnok Rafael Nadal, aki játék nélkül jutott be a harmadik fordulóba csütörtökön az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi versenyében,

kedves gesztussal mentett ki egy síró kisfiút a tömegből.

Észrevette, hogy a gyerekeknek fenntartott zónában zokog egy kisgyerek.

Nadal kiemelte, magához ölelte, megvigasztalta, és autogramot is adott a sapkájára.

A felvételt több közösségi oldalon is publikálták.

VIDEÓ: Rafael Nadal felemeli a síró csöppséget - ha nem indul el a videó, kattints a képre:

Via: 24.hu


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x