hirdetés
csepeli-gyilkos-kovette-a-lanyt-rendorseg-szirena.jpg

„Követett az utcán a csepeli gyilkos” állítja egy fiatal nő

Fotó: Illusztráció/Pixabay - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

"Zavartan bolyongott az utcán ez a férfi – mondta a lapnak a fiatal nő.

Arról is beszámolt, hogy az ismerőseinél volt, nem volt nála elég pénz taxira, ezért az éjszakai busz felé vette az irányt.

Útközben hallotta meg a mentők és a rendőrök szirénáját, csak ezután tűnt fel neki, hogy egy férfi a közelében tántorog és meredten bámulja őt.

"Ekkor még nem tudtam, hogy egy gyilkos vetett rám szemet, csak megijedtem, hogy meg fog támadni. A busz nem jött, a főút üres volt, egy lélek sem járt arra. A zavartnak tűnő férfi az út túloldaláról kezdett motyogni, majd ordítani felém" – mondta a lány.

Azt is mondta, hogy tárcsázta barátja gyorshívóban elmentett számát, a párja pedig azt tanácsolta, hogy egy percig se maradjon ott, induljon, ő elmegy érte.

A fiatal nő telefonálás közben többször hátranézett, és az addig zavartan járkáló férfi már határozott, dinamikus léptekkel követte őt, miközben árgus szemekkel figyelte minden mozdulatát.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
leszurt-ferfi_kutya2.jpg

Megtalálták a 28-as villamoson leszúrt férfi kutyáját

Közben letartóztatták a gyilkosság gyanúsítottjait is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 06.


hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, leszúrtak egy fiatal férfit Budapesten a 28-as villamoson. A 25 éves Gábor kutyája ijedtében elszaladt a helyszínről.

Hétfőn a Fővárosi Törvényszék közleményben közölte az MTI-vel, hogy letartóztatta a fővárosban az emberölés két gyanúsítottját a Budai Központi Kerületi Bíróság.

A megalapozott gyanú szerint április 3-án késő este a 28-as villamoson együtt utazott a három gyanúsított - két férfi és egy nő -, valamint a sértett. Szóváltás alakult ki az egyik férfi és a sértett között, a férfi leköpte a sértett, majd dulakodni kezdtek, és a férfi elővett egy kést. A sértett barátja ezt észlelve a sértett védelmére kelt, azonban ezt a másik férfi gyanúsított megakadályozta, majd a kést tartó gyanúsított mellkason szúrta a sértettet, aki a helyszínen életét vesztette. A villamosvezető megállította a szerelvényt, a 3 gyanúsított elfutott, a nő a tettestől átvette a kést és egy közterületi virágládába rejtette.

Bizonyítottsága esetén a férfiak cselekménye emberölés, a nőé emberöléssel kapcsolatos bűnpártolás megállapítására lehet alkalmas, így a két férfi akár 15 évig, a nő pedig 5 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhető.

hirdetés

Mindhárom gyanúsított hajléktalan, a nő prostitúcióból él, a két férfi többszörösen büntetett előéletű. Az emberölés feltételezett tettese többszörös visszaeső, idén januárban szabadult. A meggyanúsított nő ellen több büntetőeljárás van folyamatban. A bíróság szerint a két férfi esetében szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt letartóztatásuk indokolt, amit egy hónapra, május 6-ig rendeltek el. A nő esetében elegendő a bűnügyi felügyelet. A két férfi és védőik fellebbeztek a bíróság döntése ellen.

A 25 éves áldozat, Gábor egy barátjával és egyéves törpe pincser kutyájával, Pepsivel utazott. A kutya ijedtében elszökött.

Forrás: Demény, a kötsög Facebook-oldal

Később a Facebookon óriási társadalmi összefogás indult, hogy megtalálják Pepsit. Ennek köszönhetően végül egy hölgy talált rá egy óvoda udvarán. A kutya nagyon rémült és sovány volt, valószínűleg megtalálásáig (két napig) semmit nem evett. Azóta sokkal jobb állapotban van, az áldozat barátaihoz került.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
no-1.jpg

Beismerő vallomást tett az egyéves kislányát megölő nő

A 38 éves budapesti asszony önként adta fel magát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 06.


hirdetés

Mint arról beszámoltunk, megölte egyéves kislányát egy nő Budapesten, majd feladta magát a rendőrségen.

A 38 éves budapesti asszony vasárnap délután ment be a BRFK központi panaszirodájába, ahol elmondta, hogy lakásában szombaton megölte egyéves kislányát. A rendőrök megtalálták a kislány holttestét, a nőt pedig a panaszirodában elfogták.

A BRFK emberölés gyanúja miatt indított eljárást, és megkezdték a nyomozást a gyilkosság körülményeinek tisztázására.

Az asszony beismerő vallomást tett

- tudta meg a 24.hu.

hirdetés

A lapnak a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője azt mondta, hogy már indítványozták a nő letartóztatását szökés és elrejtőzés veszélye miatt.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
lidl.jpg

Szétkente a nyálát a Lidl polcain egy férfi Angliában, azonnal letartóztatták

Hamarosan bíróság előtt magyarázkodhat a 20 éves elkövető.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 06.


hirdetés

Még pénteken délután sétált be a bridporti Lidlbe egy 20 éves férfi, aki az áruház polcain szétkente a nyálát, írja a Daily Star.

A döbbent vásárlók elmondása szerint a férfi az üzletbe lépve előbb lehúzta a maszkját, majd gondosan megnyalogatta az ujjait, amikkel aztán mindent jó alaposan körbetapogatott.

A helyi rendőrség gyorsan azonosította és már elő is állította a bolti nyalogatót, aki május 6-án a bíróság előtt felelhet tettéért. Az angol rendőrök mindenkit megnyugtattak, hogy azonnal koronavírus tesztet végeztek a férfinél, ami szerencsére negatív lett.

Az új típusú koronavírus elsősorban cseppfertőzéssel terjed, tipikus átadási módja a vírusnak az emberi nyál. A vírus megjelenése óta a kézmosás mellett az egészségügyi szakemberek a könyökhajlatba köhögés vagy tüsszentés fontosságát is folyamatosan hangsúlyozzák, így ugyanis a nyálcseppekre tapadt vírusok nem juthatnak át a fertőzött személyből másokra.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
david_clark_ujzeland.jpg

„Idióta” - mondta magáról, majd lemondott az egészségügyi miniszter Új-Zélandon

Kétszer is megszegte az országban hatályba lépett lakhelyelhagyásra vonatkozó korlátozásokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 07.


hirdetés

Előbb csak pár kilométerre az otthonától biciklizett, majd néhány nappal később már egy 20 kilométerre fekvő partszakaszon kirándult családjával együtt David Clark, írja a The Guardian.

Az új-zélandi egészségügyi miniszter ezzel rövid idő alatt kétszer is megszegte a koronavírus miatt az országban hatályos lakhelyelhagyási korlátozásokat, ezért benyújtotta a lemondását.

"Épp akkor, amikor történelmi áldozatokat kérünk az új-zélandiaktól, csalódást okoztam. Egy idióta voltam, és megértem, ha az emberek dühösek rám. Egészségügyi miniszterként nemcsak kötelességem betartani a szabályokat, de példát is kell mutatni az ország lakóinak"

- közölte David Clark.

Jacinda Ardern miniszterelnök gyorsan reagált Clark lemondására és megfosztotta pozíciójától a kiránduló minisztert, aki ezzel a kabineten beüli rangsor végére került.

hirdetés

Új-Zéland lakói jelenleg csak élelmiszer- és gyógyszervásárlás miatt hagyhatják el otthonaikat. A szigorú intézkedések alól csak azok mentesülnek, akik az otthonaik körül egyedül sportolnak.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!