hirdetés
tinder-randi-no-karpotlas-gyujtes-1000x636.jpg

Kövérnek nevezték a nőt a randiján, már több százezret kapott ismeretlenektől „kárpótlásként”

A nő viccből indított közösségi gyűjtést, amiért a Tinder-randiján beszóltak neki az alakja miatt. Az eredmény őt is meglepte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 21.


hirdetés

Jade Savage három órát utazott a Tinder-randijára, ahol a fiú,

miután meglátta kedvesen csak annyit mondott neki, hogy "b*szki, te híztál!" és megjegyezte neki, hogyha nem tetszik a lánynak az igazság, akkor mehet haza.

Természetesen ezután otthagyta a férfit. Az alig 5 percig tartó randi után a 28 éves nő adománygyűjtést szervezett, hogy visszakapja azt a 93 fontot, amit az utazására költött, hogy találkozhasson a "sötét hajú, kék-szemű" férfival, számolt be a történetről a Mirror.

A gyerekét egyedül nevelő Jade eddig 919 fontot gyűjtött "borra és zsírkockákra", de azt mondta, hogy ennek egy részét öngyilkosság-megelőző és bántalmazott nőket segítő szervezeteknek fogja adni.

Egy másik híres randi-app a Bumble pedig felajánlotta, hogy hozzádob neki ehhez az összeghez még ugyan ennyit, hogy ne menjen el a kedve az ismerkedéstől, ezzel 1838 fontra (nagyjából 700 000 forintra) növelve a nő adományait.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Bus_22_Székesfehérvár.jpg

14 milliót hagyott fent valaki egy tornazsákban egy székesfehérvári buszon

Az összeget egy sikeres ingatlaneladás után vitte magával a tulajdonosa a buszon. Szerencséjére visszakerült hozzá az elvesztett pénz.
Címkép: illusztráció (Wikipédia) - szmo.hu
2019. szeptember 26.Iratok, pénztárcák és egyéb apró holmik elhagyása a közlekedési járműveken mindennapos dolognak számít, de azért egy 14 millió forintot érő hátizsák bizony ritkaság.

Márpedig pont egy ilyen elveszett tárgy járt kézről kézre Székesfehérváron - írta meg a feol.hu.

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (KNYKK Zrt.)

egyik székesfehérvári járatán a napokban egy teljesen hétköznapinak tűnő tornazsákot talált egy utas, majd leadta azt az autóbusz vezetőjének.

A sofőr pedig mit sem sejtve a Jancsár úti decentrumban helyezte el a talált holmit.

A tulajdonos - aki egyszerre rendkívül szerencsétlen, ám végül mégiscsak szerencsés - hamar jelentkezett az elhagyott motyóért, amiről aztán kiderült, hogy sokkal többet rejt, mint néhány tornadresszt.

Hogy biztos az eredeti gazdájához kerüljön, a zsákot a tartalma alapján beazonosították és ekkor tudták meg, hogy 14 millió forint készpénzt rejt a belseje. Kiderült ugyanis, hogy az összeget egy ingatlanértékesítés után ebben a táskában vitte magával az eladó, majd autóbuszra szállt és feltehetően a nagy üzleti siker mámorában úszva ottfelejtette a pénzt.

Igazán szerencsésnek mondható, amiért a táska ilyen gördülékenyen és belekukkantás nélkül visszakerült hozzá.


KÖVESS MINKET:hirdetés
kamera-szellem.png

Azt hitték, szellemet látnak: magától kezdett el gurulni egy kerekesszék a kórházban

A térfigyelő kamera videója alapján sokan természetfeletti jelenségre gyanakszanak, egy orvos szerint viszont csak a szél volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 27.Érdekes videó terjedt el az interneten, számol be a Huffpost. A képsort egy indiai egészségügyi központ biztonsági kamerája rögzítette Chandigarh városában.

Az látható rajta, hogy egy gazdátlan kerekesszék elkezd gurulni a térben, úgy, hogy senki nem nyúlt hozzá.

Sokan természetfeletti jelenségnek vélték a fura jelenetet, sőt, még a helyi tévé is akart forgatni róla. Az egyik orvos azzal magyarázta a felvételt, hogy a széket nem szellemek, hanem szél mozgatta meg, és itt a maga részéről le is zárta a történetet.

Íme a videó - mindenki döntse el hite szerint, mit lát rajta:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
eki.jpg

168 millió forintnyi ecstasy jött a postával a megrendelt ruhák helyett

Az osztrák házaspár Hollandiából kapta a csomagot, ami igencsak nagy meglepetést rejtett.
Kép forrása: Wikipedia - szmo.hu
2019. szeptember 26.Hollandiából megrendelt ruháik megérkezésére számított az a linzi házaspár, akik reggelizés közben 25 ezer darab ecstasy tablettát kaptak a postástól - számolt be róla a helyi rendőrség.

Egyből gyanús lett a párnak, hogy a két kapott csomag egyike jóval nehezebb volt, mint a másik. Amikor kibontották a dobozokat, az 58 éves feleség hirtelen nem is tudta, hogy miről van szó.

Azt hitte, hogy tévedésből díszgyöngyöket kaptak.

Az 59 éves férje azonnal rájött, mit rejt a csomag, amikor közelebbről megvizsgálta azt.

A 24.800 darab ecstasy tabletta utcai értéke a rendőrség szerint körülbelül félmillió euró, ami 168 millió forintnak felel meg.

A házaspár gyorsan vissza vitte a küldeményt a postára, ott pedig értesítették a rendőrséget. Mint kiderült, a csomagot Skóciába címezték. A skót rendőrség az osztrákokal együttműködve letartóztatták a küldemény valós címzettjét. A holland rendőrség a csomag feladóját keresi.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
cherry-food-fresh-890507-1.jpg

Fóbiásan irtózik a zöldségektől, ezért csak pizzán és csirke nuggetsen él egy brit nő

Hasonlóképpen érez a gyümölcsökkel kapcsolatban is, 22 éve nem nyúlt hozzá egyikhez sem.
Ladible, Pexels - szmo.hu
2019. szeptember 26.Bár egyre többen kényszerülnek diétára a különböző ételallergiák miatt, Jade Youngman nem azért nélkülözi a zöldségeket és a gyümölcsöket, mert a teste nem bírja feldolgozni azokat - írja a Ladible.

A 25 éves norwichi lány az ún. ARFID-ban (avoidant restrictive food intake disorder) szenved, amely egy különleges táplálkozási rendellenesség: egyes ételeket képtelen a szájához emelni és megenni. Az ő esetében a zöldségek és a gyümölcsök a mumusok, három éves kora óta nem bírta rávenni magát arra, hogy akár egy falatot is egyen bármelyikből.

Elmondása szerint háromévesen alakult ez ki nála, és az édesanyja sem emlékszik semmilyen olyan eseményre, rossz élményre a zöldségekkel és a gyümölcsökkel, amely annyira traumatizálta volna annyira a lányt, hogy többé ne nyúljon hozzájuk.

Youngman úgy írja le a jelenséget, mint egy fóbiát, amelyre teste fizikai reakciókat is ad. Ha például elé tesznek egy tál gyümölcsöt, nagyjából olyan érzés fogja el, mintha egy kupac kutyapiszkot kéne magába diktálnia. Ha véletlenül meg is tudná enni, egészen biztos abban, hogy azonnal kihányná, de addig úgysem jut el, mivel

"ha a bal kezemmel a számhoz emelném az ételt, a jobb kezem önkéntelenül is megakadályozná, még mielőtt megehetném.

A lány sok specialistánál járt, mígnem 2013-ban egy pszichológus valószínűsítette, hogy ARFID-ban szenved. Mivel a fóbia pszichés eredetű, azóta pszichológusok segítségével próbálja leküzdeni: járt már kognitív viselkedésterápián, próbálkoztak nála hipnózissal, de egyik sem járt sikerrel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x