tunti3
"Ebből így semmi nem lesz, Orbán csak röhög rajtunk" – kiábrándult kommentek a tüntetésről
A hatalmas tömeg ellenére sokan csalódottak a tegnapi esemény után, főleg a gyenge szónokokat bírálják. A facebookos hozzászólásokból válogattunk.
Szeretlek Magyarország
2018. április 15.

Az elmúlt évek legtöbb embert megmozgató kormányellenes tüntetését tartották szombaton Budapesten. Abban alighanem mindenki egyetértett a megjelentek közül, hogy felemelő érzés volt ekkora tömeg részeként követelni a változást.

Ugyanakkor mind a tegnapi esemény Facebook-oldalán, mind a jövő szombatra meghirdetett következő tüntetésén jó néhány csalódott, kiábrándult komment is olvasható, amelyek szerzői azt írják: nem erre számítottak.

Vannak páran, akik a balhé elmaradását kérik számon, de náluk is többen bírálják a szerintük elég gyengére sikerült, mondanivaló nélküli beszédeket.

A hozzászólásokból válogattunk:

"Gyerekek, a tegnapi "tüntetés" után Orbán megvakarta a tökét, böfögött egyet, aztán átfordult a másik felére az ágyban. Ez így nagyon-nagyon gyenge volt. Persze szépek a világító telefonok, de csak tovább röhögnek rajtunk. Profizmus és erő kell. Ez így egy kedves majális volt, nem több."

"Nap mint nap tüntetés kell! Úgy mint Romániában! Nem szabad engedni, hogy az esküt le tegyék. Vissza az Alkotmányunkat, azt csak a nép változtathatta volna meg! Áder János háza előtt is tüntetni! A parlamentben hétvégén senki nincs! Hétköznap oda menni nem be engedni a tolvaj bandát a parlamentbe!"

"Folytassátok!!! Sok sikert, de én többet nem! Ez picsafüst gyerekek! A békével jöttünk szlogen gáz! Az én lelkemben nincs béke, ha a következő évekre gondolok! Szónoklatok gyengék voltak, a volt KDNP s hölgy tudott egyedül beszélni. Nyissátok már ki a szemeteket!!! Csak a szavazás után 1 héttel!!! Listázás, stb. Orbánék röhögnek rajtunk. Ahogy körülnéztem, csak enervált, hangoskodó embereket láttam. Ebből, belőlünk nem lesz változás! De hajrá, ha lesz vki aki képes komoly dolgokat is mondani, akkor újból csatasorba állok! Addig is sok sikert nektek!"

"És jövő héten lesz akár csak egy értelmes felszólaló is? Mert én tegnap kipiknikeztem magam, nem bánnám, ha alapvetések is elhangzanának végre a szónokoktól."

"Kedves Szervezők. Igyekezetek a szónoklatok mondanivalóját összefésülni, mert gond, hogy 5-en 5 ötletet mondtok és 5 féle hozzáállást erősítettetek. Egyként kell a szövegeknek elhangozni azonos céllal."

"A tömeg csak akkor lesz, ha igazán felrázó, hiteles, érdemleges, a népet felpezsdítő szónokok lesznek, olyan dolgokról beszélnek, ami vonza az embereket, harsány, nem ilyen semmit mondó szónokok lesznek! Pont azok a témák, erélyes, tömegegeket felrázó szónokok nem voltak akiket az emberek vártak!!!!!!! Így el fog laposodni, és elfogy a tömeg!!!!!! Összességében ezek a szónokok semmit sem mondtak, a leglényegesebb dolgokról nem is beszéltek!!!! Ez így nem lesz jó szerintem, de akiket a Fidesz Székházánál a riporter megkérdezett, mindenki a gyenge szónokokra panaszkodott sok volt a semmit mondó üres duma!!!!! Egy gigatünetést, ilyen, szónokokkal, nem szabad csinálni!!"

"Profi volt a szervezés, attól eltekintve, hogy igazán ütős tartalom nélkül folyt le a tegnapi dolog (ld. mondanivaló nélküli szónokok)."

A fentiek ellenére a jövő szombati esemény iránt már most majdnem 30 ezer ember jelezte az érdeklődését.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!