hirdetés
koos-reka-szerelme-kedvese-parja-1000x651.jpg

Koós Réka 5 év után végre megmutatta a szerelmét

A Best magazin fotót tett közzé kettejükről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 31.


hirdetés

Bár Évek óta tart a szerelem, Koós Réka - aki sokáig gyászolta idén elhunyt édesapját, Koós Jánost - csak most mutatta meg a kedvesét.

A színésznő eddig nem is beszélt gyakran a párkapcsolatáról.

Koós Réka, aki Tóth Gergely felesége volt (tőle született a kislánya is), 2007-ben vált el.

Jelenlegi párja, mint azt a Best magazinnak elmondta, egy castingügynökségnél dolgozik, reklámokhoz, magyar és külföldi játékfilmekhez válogat szereplőket, és Koós Réka is egy ilyen meghallgatásra ment be hozzá.

Hogy mivel nyerte el a férfi szívét Réka? Bálint a Best magazinnak azt mondta, hogy a vagányságával.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ashton-kutcher-baratnojenek-meggyilkolasa-1000x563.jpg

Sírva tanúskodott Ashton Kutcher a bíróságon volt barátnője brutális gyilkosságának ügyében

Kutcher elmondása szerint két órát késett a megbeszélt randiról. A lányt azalatt 44 késszúrással szabályosan lemészárolta egy sorozatgyilkos.
The Sun - szmo.hu
2019. május 30.Ashton Kutcher 2001-ben kezdett találkozgatni az akkor 22 éves Ashley Ellerinnel, aki divattervezést tanult Hollywoodban. Egy februári estén telefonon randevút beszélt meg a lánnyal, majd két órával később odaért Ashley házához.

Az ügy bírósági tárgyalásán Kutcher negyven percig ült a tanúk padján, és megtörten, könnyek között mesélte el: az ajtó zárva volt, a lány nem nyitotta ki, de odabent égtek a villanyok.

"Még be is lestem az ablakon, de csak annyit láttam, hogy bent mintha kiömlött volna a vörösbor a szőnyegre. Úgy éreztem, elszúrtam a dolgot Ashley-nél azzal, hogy annyit késtem, ezért hazamentem" - számolt be a történtekről a színész.

Másnap hallotta a hírt: a lányt 44 késszúrással gyilkolta meg a "Hollywoodi Késelő" néven emlegetett sorozatgyilkos. Amikor Kutcher csengetett és kopogott, a lány odabent valószínűleg már halott volt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
nicolas-cage-1000x598.jpg

Nicolas Cage exfeleségét a 4 napos házasságuk után már új pasival látták

Erika Koike elég gyorsan továbblépett a nagyon rövid frigy után.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 30.Még márciusban írtunk arról, hogy Nicolas Cage feleségül vette legutóbbi párját, Erika Koikét, de még a mézesheteket sem várta meg, alig pár nappal később már válni akart. Egészen pontosan március 23-án, szombaton egy Las Vegas-i bíróságon nyilvánították házastársakká a párost, a színész viszont a következő hét szerdáján már vissza is ment oda, hogy kérvényezze a házasság érvénytelenítését.

Szemtanúk szerint egyébként már maga az esküvői ceremónia is elég furcsa volt. Cage ugyanis ittas volt a házassági papírok intézése közben és azt üvöltözte, hogy a barátnője el fogja venni minden pénzét, illetve hogy a nő exbarátja egy drogdíler.

El actor estadounidense Nicolas Cage presentó una demanda de anulación de matrimonio apenas cuatro días después de haberse casado en Las Vegas con la maquilladora Erika Koike, en lo que supuso el cuarto matrimonio para el protagonista de filmes como "Birdy" o "Peggy Sue got married" ("Peggy Sue se casó"), según la citada cadena. #RealidadBoga tu#RevistaDigital

19 Likes, 3 Comments - Realidad Boga (@realidadboga) on Instagram: "El actor estadounidense Nicolas Cage presentó una demanda de anulación de matrimonio apenas cuatro..."

Később kiderült, miért gondolta meg magát a színész. A bírósághoz benyújtott válást kérvényező dokumentumban az állt, hogy Cage és Koike "a házassági engedély megszerzése előtt mindketten részegségig ittak." Emellett az is szerepelt benne, hogy a színész "nem volt képes felismerni vagy megérteni cselekedeteinek teljes hatását." Mindezt tetézte az, hogy Erika Koikónak bonyolult kapcsolata volt egy meg nem nevezett másik féllel.

Nos, úgy tűnik, hogy a 34 sminkes hamar túllépett Nicolas Cage-dzsel való románcán és négynapos házasságán, mert máris új férfi oldalán tűnt fel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
chalamet.png

Timothée Chalamet a Városligetből posztolt, záporoznak a lájkok a fotójára

A színész a Dűne forgatása miatt van Budapesten, már a Vajdahunyad várát is meglátogatta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 30.Mi is írtuk korábban, hogy Timothée Chalamet több filmsztárral (például Josh Brolinnal és Jason Momoával) együtt Budapesten van a Dűne forgatása miatt, nemrég például Liptai Claudiával fotózkodott.

A Szólíts a neveden és a Csodálatos fiú sztárja most épp a Városligetből posztolt: lefotózta a Vajdahunyad várát és a tavat a napsütésben, és mi tagadás, elég népszerű lett a képe.

A francia-amerikai színész egyébként nemrég több mint 1,3 millió forintnyi adományt osztott szét a világ különböző pontjain található alapítványoknak, összesen 39-nek.

A támogatottak listáját büszkén mutatta meg az Oscar-díjra is jelölt filmsztár Insta-sztorijában.

Az adományból a lista 29. helyén szereplő Kék Pont 34 dollárt, azaz mintegy 10 ezer forintot kapott, ami ugyan csekély összegnek tűnik, de mindenképpen figyelemreméltó, hogy egy ilyen híresség felfigyelt egy magyar alapítványra.

A városligeti posztért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
csirke-hipnozis.png

Balázs csirkét hipnotizált a rádióban, videó is készült a mutatványról

Méltán érdemelte ki a 'Csirkesuttogó' titulust.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 30.A Rádió1 reggeli műsorában Balázs csirkét hipnotizált. A teljesen abszurd és indokolatlan jelenetet szerencsére videóra is vették, úgyhogy a látványban is mindenki osztozhat, aki kattint az Instaposztra.

Vadon Jani egyébként új nevet talált ki Balázsnak: ő lett a Csirkesuttogó, aki homokba húzott vonalakkal bűvöli a szárnyasokat. Többet nem is mondunk, a felvétel önmagáért beszél:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ilyet még nem csináltunk!? csirke hipnotizálás élő adásban!??#balazsek#radio1 #csirke #hipnozis

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x