hirdetés
korda-gyorgy-1000x585.jpg

Koncert közben, a színpadon lett rosszul Korda György

Az énekes bevallotta: már nem bír végig talpon egy másfél órás koncertet, közben meg kell állnia pihenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.


hirdetés

Rosszul lett Korda György a hétvégi, Siófok Plázson tartott koncertjén.

A Borsnak egy jelenlévő árulta el, hogy bár az énekes és felesége, Balázs Klári "isteni műsort" adtak, de Korda fáradtnak és dekoncentráltnak tánt.

A lap megkeresésére az énekes elmondta, hogy megviselte a hirtelen jött meleg, ezért lett rosszul.

"Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót"

- mondta.

Miután nem érezte jól magát, a koncert közben eltűnt a színpadról, hogy pihenjen. Ez mostanában gyakran előfordul a fellépésein, hiszen már nem bírja úgy a másfél órás éneklést.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
abelanita.jpg

Ábel Anita nagyon szerelmes: közös képet posztolt új párjával

Korábban a válása kapcsán utalt arra, hogy szerinte a legfontosabb, hogy gyermeke boldog szülőket lásson maga körül. Úgy tűnik, ez most sikerült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 11."Az igaz szerelem" – írta posztjában Ábel Anita pasija közös képükhöz, amit aztána celeb is megosztott.

A műsorvezető fél évvel válása híre után, májusban jelentette be, hogy új párra talált márciusban. Olasz szerelmével, Roberto Favaroval egy hivatalos közös képet is megosztottak.

Ábel korábban válása kapcsán utalt arra, hogy szerinte a legfontosabb, hogy gyermeke boldog szülőket lásson maga körül. Úgy tűnik, ez most sikerült.

„Én kezdeményeztem, hogy váljunk szét, mert hiszem, hogy eljött az a pont az életünkben, amikor boldogabb lesz mindkettőnk élete, ha külön-külön folytatjuk. Sokan vannak, akik egy ilyen helyzetben inkább maradnak, ha másért nem, a gyerek miatt, de én ezt nem így látom. Nem tett volna jót Lucának egy kiegyensúlyozatlan apát vagy egy boldogtalan anyát látnia maga körül – magyarázta annak idején a Best magazinnak.

A közös fotóért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
jenniferlopez.jpg

Majdnem elsírta magát Jennifer Lopez, amikor kislánya leénekelte őt a színpadról

Látni a videón, ahogy az énekesnőben küzd egymással a díva és az anya, és természetesen az anya győz.
CNN - szmo.hu
2019. június 11.Mi is beszámoltunk róla, hogy Jennifer Lopez kislányának, a 11 éves Emme-nek elképesztően gyönyörű hangja van, amit édesanyja egyik énekpróbáján be is bizonyított.

Ám a próba-dalolás csak a kezdet volt: J.Lo az Instagramra egy koncertfelvételt is kiposztolt, amelyen Emme-el együtt éneklik az énekesnő egyik új slágerét, a Limitlesst. Ráadásul egyforma, tűzpiros ruhában, amitől a kislány tényleg úgy néz ki, mint anyukája mini-kiadása.

A felvételt csaknem tízmillióan látták eddig. Különösen megható, ahogy J.Lo Emme énekhangját hallva a szívére teszi a kezét, és kis híján elsírja magát, láthatóan annyira elönti az anyai büszkeség. A poszt mellé is ezt írta: "Nem bírom!" - nyilván a meghatottságra utalva.

Tény, hogy van mire büszkének lennie.

I can't take it! #Emme #Limitless #ProudMama #JLoItsMyParty

1.7m Likes, 27.5k Comments - Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: "I can't take it! #Emme #Limitless #ProudMama #JLoItsMyParty"


KÖVESS MINKET:
hirdetés
jenner.png

Még szupersztár kollégáiknál is jóval gazdagabbak ezek a hollywoodi hírességek

Jay-Z például birtokol egy 70 millió dolláros értékű művészeti magángyűjteményt, 70 millió dollár értékű Uber-részesedést, és a Forbes szerint 50 millió dollárnyi ingatlannal is rendelkezik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 10.A Business Insider mutatott be néhány olyan ismert embert, akik még hollywoodi mércével mérve is kifejezetten sikeresek. A portál azt is tudja, mitől ennyire gazdagok: legtöbbjük titka az, hogy ismertségükkel nem elégedtek meg, üzleti vállalkozásokat indítottak hírnevük hullámait meglovagolva.

A hollywoodi dollármilliárdosok klubja azonban sokáig nem maradhat viszonylag kicsi, ugyanis egyre több csillag rukkol elő saját ruházati és kozmetikai termékeivel. Két híresség - Kylie Jenner és Jay-Z - már 2019-ben milliárdokat kerestek ugyanezzel.

És most jöjjenek a leggazdagabbak!

Kylie Jenner a világ legfiatalabb milliárdosa, akinek Forbes szerint 1 milliárd dollár az értéke. Mindez nem azt jelenti, hogy ennyi van neki otthon a párnahuzatba varrva, de ha mindenét - főképp vállalkozásait - most eladná, az nagyjából ennyit érne.

Kylie Jenner a termékeit közösségi oldalain reklámozza, amivel 2018-ban 360 millió dolláros bevételt termelt, a Forbes becslése szerint.

2019 márciusában a lap valaha élt legfiatalabb önerőből milliárdossá vált vállalkozójává választotta. Jenner vagyona a szépségvállalatából, a Kylie Cosmetics-ből származik, melyet a Forbes becslések szerint 900 millió dollárra taksálnak.

Jay-Z 2019 júniusában elérte a milliárdos státuszt, amikorra körülbelül 500 millió dollárt zsebelt be legutóbbi albumából. Gazdagsága nagy része az üzleti vállalkozásaiból származik: létrehozott egy ruházati vonalat, amelyet 2007-ben eladott a Iconix-nak 204 millió dollárért, és tulajdonában van a D'Ussé konyakmárka, és a Tidal zenei streaming-szolgáltatás is.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
benke.png

Agydaganat miatt halt meg Benke Laci bácsi – már nem engedte, hogy meglátogassák a rokonai a kórházban

Azt mondta: mindenkinek jobb, ha úgy emlékeznek rá, ahogy élt, és nem látják betegen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 11.Agydaganattal küzdött a pénteken elhunyt világbajnok mesterszakács, Benke László. Betegségét türelemmel viselte, de rokonai már nem látogathatták meg őt az utolsó hetében - tudta meg a Ripost.

A lap hozzáteszi: mindenki Laci bácsija nem szerette volna, ha a hozzátartozói legyengülve, ágyban fekve látják. Unokatestvérét, Árpádot is arra kérte, ne látogassa meg őt. Pedig a két férfi szinte együtt nőtt fel, különlegesen jó kapcsolat volt kettejük között.

A rokon nyilatkozott a Ripostnak, és elmondta: ő szerette volna meglátogatni unokatestvérét.

„Tudtam, hogy beteg, néhány hete árulta el, hogy a CT a fejében rákos sejteket mutatott ki. Szerettem volna őt meglátogatni a feleségemmel a kórházban, de arra kért minket, ne tegyük” – mondta a lapnak Árpád.

„Azt mondta, mindenkinek jobb, ha úgy emlékezünk rá, ahogy élt” - tette hozzá.

Benke Laci bácsi 70 éves volt.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x