hirdetés
Download-1.jpg

Kompra váró autó gurult a Dunába Nagymarosnál, egy utas meghalt

A sofőr a pénztárhoz ment, az autó ekkor kezdett gurulni a víz felé, eddig nem tudni, miért.
Kép: MTI/Mihádák Zoltán - szmo.hu
2019. július 15.


hirdetés

Elsüllyedt egy autó Nagymarosnál, az autó egyik utasa a helyszínen meghalt, írta a Blikk.

A lap úgy tudja: az autóban két ember utazott, és éppen a kompnál álltak sorban, amikor a sofőr a pénztárhoz ment, az autó azonban eddig ismeretlen okból gurulni kezdett, és begurult a Dunába.

A hírt a katasztrófavédelem is megerősítette:

"A Dunába gurult egy személyautó vasárnap este Pest megyében, a nagymarosi komp-kikötőnél.

A balesethez a váci hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik drótkötél segítségével húzták partra az elmerült járművet. A helyszínre a mentőket is riasztották" - közölték.

A hidlap.hu úgy tudja, hogy többen észlelték a balesetet és bár megpróbálták segíteni a későbbi áldozaton, az erős sodrás miatt nem tudták kinyitni az ajtókat.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
tvs.jpg

Fiatal YouTube-sztár az első halálos áldozata az elektromos rollerezésnek Angliában

Emily Hartridge péntek reggel halt meg, amikor rollerezés közben összeütközött egy teherautóval egy körforgalomban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 14.Elektromos rollerjével ütközött, így halt meg televíziós műsorvezető és a YouTube-sztár, Emily Hartridge. Az övé volt az első halálos ütközés Angliában, ami elektromos rollerezés közben történt - írja a The Guardian.

Emily Hartridge péntek reggel halt meg, amikor rollerezés közben összeütközött egy teherautóval egy körforgalomban, London délnyugati részén.

A 35 éves közösségimédia-sztár tévéműsorokban is szerepelt, és személyi edzőként is dolgozott. Hartridge a „Tíz ok, amiért…” című videósorozatával vált ismertté, amelyben humoros videókat készített. Miután havonta milliós megtekintést értek el a videói, tévéshow-k vezetését bízták rá.

Lapozz a bejelentésért és a képeiért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
hungaro.png

Meghalt egy sportvezető vasárnap a Hungaroringen

39 éves volt, és bár a mentők percek alatt kiértek hozzá a pályakórházból, sajnos kétórás küzdelem után sem tudták helyreállítani a keringését.
Címkép: Youtube - szmo.hu
2019. július 14.A Hungaroring egyik szakmai tagja meghalt a Hungaroring Classic mérkőzés alatt vasárnap, írja az f1vilag.hu.

A versenypálya tájékoztatása szerint

a szakember 39 éves volt, és bár a mentők percek alatt kiértek hozzá a pályakórházból, sajnos kétórás küzdelem után sem tudták helyreállítani a keringését.

A Hungaroring közleménye szerint a verseny sportszakmai közreműködője a főépületben halt meg, miután rosszul lett.

„A Hungaroring mélyen együttérez a családdal, kollégákkal és barátokkal. Az elhunyt munka iránti elkötelezettségét példának tekintjük, állandó vidámságát örökre megőrizzük”

- írják.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mom-sportközpont-1000x665.jpg

Súlyosan megsérült a MOM Sport-tüzet túlélő kisfiú - anyja szerint begyógyszerezhették az intézetben

A családot védő ügyvéd szerint ezek a balesetek is bizonyítják, hogy a 11 éves fiú nincs jó helyen, és vissza kellene őt adni az édesanyjának.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Kétszer is megsérült az intézetben az a kisfiú, akit elvettek az édesanyjától, miután húga meghalt a MOM Sportközpont tetején történt tűzesetben - írja a Blikk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, június 24-én kora este két testvér, egy 11 éves fiú és egy 8 éves kislány a sportlétesítmény lezárt területére mentek, ahol egy fabódéban tüzet okoztak. A gyorsan terjedő tűz elől mindketten megpróbáltak kimenekülni, azonban a kislány az épületben rekedt és meghalt.

A tragédia után az idősebbik testvért és a harmadik gyereket, aki nem volt ott a tűznél, elvették édesanyjától és ideiglenesen egy gyermekotthonba került. A családot védő ügyvéd szerint a 11 éves fiú az utóbbi napokban kétszer is megsérült odabent.

Dr. Székely Gábor szerint

a fiúnak az első alkalommal a fejét és a lábát érték súlyos sérülések, napokkal ezelőtt pedig a kezén sebesült meg, emiatt Kecskemétre kellett szállítani orvosi kezelésre. A fiú állítólag azt mondta az édesanyjának, hogy nem emlékszik, mi történt vele. Az anya ezt hallva most attól tart, hogy a gyerekét begyógyszerezhették az intézetben.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
elgazolta.png

Felfoghatatlan tragédia: véletlenül halálra gázolta egyéves kisfiát az ausztrál olimpikon

Isaac Ntiamoah atléta és családja éppen a kicsi születésnapjára készült, amikor megtörtént a végzetes baleset.
Címkép: Youtube - szmo.hu
2019. július 14.Isaac Ntiamoah ausztrál atléta családjában borzalmas tragédia történt, ráadásul egy ünnepinek indult eseményen. A 36 éves ausztrál olimpikon

véletlenül, tolatás közben megölte a saját kisfiát, amikor a gyerek egyéves születésnapjára készültek Sydney-beli otthonukban.

A baleset helyi idő szerint pénteken történt, kora délután.

A sportoló éppen elindult otthonról, hogy partikellékeket vegyen a kicsi születésnapi bulijára,

amikor elgázolta.

A kisfiúval az édesanyja rohant a legközelebbi kórházba, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét, belehalt a sérüléseibe.

Ntiamoah akkora sokkban volt a tragédia után, hogy a rendőrök kérdéseire is képtelen volt válaszolni, írja a Daily Mail. Kötelező vér- és vizeletvizsgálatnak vetették alá, és nyomozást indítottak, hogy kiderüljön, pontosan milyen körülmények között történhetett meg ez a szörnyűség.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x