hirdetés
Komédiába illő rablás: leejtette és még rá is lépett a számítógépre a tolvaj
Ráadásul a többi lopott tárgy még nem is valódi volt. A hibát hibára halmozó tolvaj akcióját a biztonsági kamerák is rögzítették.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 01.


hirdetés

Nem volt szerencséje annak a tolvajnak, aki betört egy budapesti számítástechnikai termékekkel teli üzletbe nemrég. A férfit a biztonsági kamerák is rögzítették - számolt be az RTL Híradó. A felvételeken látszik, hogy éjjel kettőkor sétált el először a tolvaj az üzlet bejáratánál, benézett, majd továbbment.

Később aztán visszajött és még kétszer elsétált a bolt előtt, harmadszor sem volt bátorsága megtenni azt, amire készült. Végül több mint egy órával az első felbukkanása után elhatározta, hogy betör az üzletbe. Kalapáccsal tölte be az ablakot, majd benyúlt és kinyitotta. Igaz, először bukóra, ezért fel kellett feszítenie azt.

Eközben megszólalt az üzlet riasztója is, a betörő pedig innentől már sorra követte el a hibákat.

Először egy több százezer forintot érő számítógépet kapott fel, amit azonnal le is ejtett. Aztán órákat próbált szerezni, többet kidobott az ablakon, közben pedig rálépett a számítógépre.

Végül ezt is felkapta, kitette a járdára, kimászott és elfutott a lopott holmikkal.

A vígjátékba illő jelenetek múlt pénteken játszódtak le egy budapesti üzletben. A felvételeket először a tulajdonosok hozták nyilvánosságra, saját oldalukon. Ugyanakkor azt is elárulták cikkükben, hogy

mivel a férfi rálépett, ezért egy összetört számítógépet és egy marék sportórautánzatot lopott, így gyakorlatilag értéktelen minden, amit elvitt.

A kár, amit a tolvaj az ablak betörésével és a számítógép ellopásával okozott több százezer forint. A betörés miatt az üzlet feljelentést tett, az ügyben nyomozás indult, azt kérik, aki felismeri a felvételeken látható férfit, az hívja a rendőrséget.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Csernobilban született, most elmondta, milyen volt dinnye méretű almákat enni a halálzónától pár kilométerre
Időjárásváltozás előtt a mai napig migrénes rohamok törnek a fiatal nőre.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. május 06.A Business Insider riportjában mutatták be Janina Scarletet, aki alig 3 éves volt, amikor a csernobili atomerőmű felrobbant, és most arról mesélt, milyen volt azon a területen felnőni, ahová a családjának menekülnie kellett a radioaktív környezetből. A csernobili a történelem mindeddig legsúlyosabb nukleáris katasztrófája volt. A robbanás során Ukrajnában, beleértve a Scarlet szülővárosát, mérgező sugárzást terjedt el.

Scarlet azt mondta, hogy gyermekként gyakran volt beteg, gyenge immunrendszerrel élt és gyakori orrvérzéssel. Hozzátette: a mai napig rendszeresen kínozza a migrén.

A nő most pszichológusként dolgozik, és szuperhős-történeteket használ (amelyek néha magukban foglalják a nukleáris immunitást is) arra, hogy segítse a betegek gyógyulását.

Janina Scarlet mindig tudja, mikor jön a vihar.

"Migrén" - mondta a nő. - "Amikor az időjárás változik, érkezik az erős fejfájás is" - teszi hozzá.

Scarlet éppen négy hónapja ünnepelte a harmadik születésnapját, amikor az ukrán Csernobil város közelében megtörtént katasztrófa.

1986. április 26-án 1:23 órakor felrobbant a nukleáris reaktor, és mérgező sugárzást kezdett terjedni a levegőben.

A légkörbe bocsátott radioaktív törmelék hamar elérte Vinnytsia folyópartját, ami mintegy 200 mérföldre volt onnan, ahol Scarlet családja élt.

"Az első pár hétben, bár tudtuk, hogy valami történt a csernobili atomerőműben, nem mondták el nekünk, hogy mi ez pontosan" - mondta Scarlet. „Azt mondták, hogy megtörtént, de minden rendben van. Ennek eredményeképpen az ukrán emberek folytatták a régi életüket, és a szabad levegőre jártak kirándulni, megették a gyümölcsöket és nem forralt vizet ittak" - kezdte történetét Scarlet.

Bár a csernobili robbanás óta 33 évvel ezelőtt történt, a sugárterhelés egészségügyi következményei még mindig hatással vannak a környezetre. A csernobili katasztrófát közvetlenül kevesebb mint 50 halálesetet okozott, de a kutatók felhívják a figyelmet arra, hogy az elhúzódó hatásokat soha nem ismerjük meg igazán, így az áldozatok számát sem. Az Egészségügyi Világszervezet becslése szerint a katasztrófa végül legalább 5000 rákos halálesetet okozott.

A baleset után minden, az atomerőműtől 30 kilométeres sugarú körzeten belüli területet fertőzöttnek tekintettek, ott húzták meg a határt.

Ám Scarlet családja ezen a kis területen kívül élt, így kilenc évig a csernobil melletti tágabb zónában maradtak.

Emlékszik arra, hogy hosszú időn keresztül betegség volt, nem járt iskolába, és sokszor került kórházba.

"Még egy egyszerű megfázás is nagyon megviselte a szervezetemet, alig tudtam leküzdeni és az orrom is folyamatosan vérzett" - mondta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Egész életükben a szexre várnak ezek az állatok, majd elpusztulnak
Akad olyan állatfaj, aki annyira sokat szexel, hogy végül nem bírja a teste és belehal.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. május 06.Több olyan állat is van, akik életében a szex játssza a legfontosabb szerepet, ahogy az elpusztulásukban is. A Popular Science állított össze egy listát róluk, amiből kiderül: a szárazföldön, és a tengerben is akad a fura fajoknak egy-egy képviselője.

Az erszényesmenyétek egy fajtája egyszerűen annyira sokat szexel, hogy belehal. Ez nem evolúciós hiba, valójában ez a faj jellemzője. A hím egyedek az életük felét szexeléssel töltik napi 14 órán keresztül. És ez nem nyugodt, hosszú szex, hanem a "mindent bele" változat. Az a fajta szex, amely gyorsan kimeríti a spermiumok korlátozott mennyiségét, és a testüket is, ami idővel szó szerint szétesik. Elvesztik a szőrüket, belső vérzésük alakulhat ki, és meghalnak, mielőtt elérnének az első születésnapjukig.

A méhek egy bizonyos csoportja, a herék, a hím méhek szintén nem élnek sokáig. Feladatuk az anya megtermékenyítése. Semmilyen más munkában nem vesznek részt. Felismerhetőek nagy szemükről, tömzsi alakjukról és tompa potrohvégükről.

Ők elsősorban azért születtek, hogy szexeljenek a királynővel, úgyhogy többnyire csak a párzási időszakra várnak. Egy csomó egymás után szex után egyszerűen meghalnak.

A Csendes-óceáni vadlazac, lazac nőstényei szaporodás után szinte azonnal meghalnak, míg a férfiak elég hosszú ideig élnek, hogy megvédjék ikráikat. Aztán ők is elpusztulnak, attól függően, meddig tartanak energiatartalékaik.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
„Anyám szégyell engem, ezért nem hívott meg az esküvőjére” – írta a nő, mire a kommentelők alaposan nekiestek a mamának
Az anyuka a lány háta mögött hatalmas bulit csapott a testvéreivel.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. május 06.A Love What Matters oldalán osztotta meg egy nő a történetét, aki amiatt bosszús, mert az anyja nem hívta el az esküvőjére.

A nővel a kommentelők többsége is egyetért: a legtöbb hozzászóló önzőnek nevezi az anyát, és olyan is akadt aki kommentben osztotta meg, hogy neki el sem mondta az anyja, hogy megházasodott.

Íme a nő története:

"Az anyám újból megházasodott, amikor 19 éves voltam, és nem hívott meg. A szüleim elváltak, amikor 3 éves voltam, és apám meghalt, amikor 18 éves lettem. Anyám feleségül ment ahhoz a férfihoz, akivel egy évvel később kezdett randizni.

Amikor megtudtam, mély depresszióba estem, hiszen már régóta próbáltam kigyógyulni a szexuális, szellemi és fizikai bántalmazásból, ami már kiskorom óta tartott. Depressziós lettem, gyógyszereken éltem és elkezdtem tetováltatni.

Anyám látszólag összezavarodott ettől, szerintem mindig is szégyellt. Soha nem találkozhattam a munkatársaival, vagy a mostani férje gyerekeivel.

Egy csütörtök este, mielőtt anyám férjhez ment, a barátom és én átmentünk hozzá. Akkor anyám lazán azt mondta: -

"Bob és én összeházasodunk szombaton. Nem lesz nagyszabású. Senki sem lesz ott. Valószínűleg te úgyis dolgozol aznap, ugye?"

A sokkban voltam, és hazafelé arról beszélgettünk, milyen hihetetlenül undok beszólás volt ez.

Pár évvel később kiderült az igazság anyám esküvőjével kapcsolatban.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x