hirdetés
nyito-4.jpg

A legkülönlegesebb kokárdák, amikkel ünnepeltetek

Nagyon sok kreatív megoldást láthattunk: a horgolt virágtól a kávéhabig, a gyöngyből fűzött kitűzőtől a Lego-kockáig.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. március 17.


hirdetés

Március 15. tiszteletére sokan viseltek kokárdát. A megszokott nemzetiszínű kis szalag mellett nagyon sok kreatív megoldást is lehetett látni.

A Twitteren megosztott legjobb ötletekből válogattunk.

#március15 #kokarda #kokárda #pirosfehérzöld #pirosfeherzold #?? @designbyrothaniko

11 Likes, 2 Comments - ?Szina B.? (@bszina) on Instagram: "#március15 #kokarda #kokárda #pirosfehérzöld #pirosfeherzold #?? @designbyrothaniko"

??#1848 #marcius15 #heroes #nationalism #hungary #celebration #kokarda #ünnep #magyarország #mik

129 Likes, 1 Comments - Vuk (@vukthepom) on Instagram: "??#1848 #marcius15 #heroes #nationalism #hungary #celebration #kokarda #ünnep #magyarország #mik"

hirdetés

Yesterday, everyone in Hungary was wearing a tricolor cockade. Here is my new design for 2018. :-) #kokarda #tricolor #Hungary #hungarian #magyarvagyok #feltart #feltpin #grabacoffee

33 Likes, 1 Comments - Eszter Szabo (@grab_a_coffee) on Instagram: "Yesterday, everyone in Hungary was wearing a tricolor cockade. Here is my new design for 2018...."

...tisztelet a Hősök emlékének... "Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc Magyarország újkori történetének egyik meghatározó eseménye, a nemzeti identitás egyik alapköve. Társadalmi reformjaival a polgári átalakulás megindítója, önvédelmi harcával a nemzeti mitológiai részévé vált. Szerves része volt az 1848-as európai forradalmi hullámnak, azok közül viszont lényegében egyedül jutott el sikeres katonai ellenállásig. Eredményességét mi sem mutatja jobban, hogy csak az Orosz Birodalom katonai beavatkozásával lehetett legyőzni. Gyakorlatilag az 1848-49-es szabadságharc egyben a magyar nemzet történetének leghíresebb háborús konfliktusa is." #hungary #marcius15 #nationalday #1848 #nemzetiunnep #ikozosseg #photografy #memory #kokarda

7 Likes, 1 Comments - Kőszegi Csaba (@csaba.koszegi) on Instagram: "...tisztelet a Hősök emlékének... "Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc Magyarország újkori..."

#marcius #marcius15 #nemzetiünnep #kokarda ??

25 Likes, 1 Comments - Bernadett Anna Nagy (@berry_an_na) on Instagram: "#marcius #marcius15 #nemzetiünnep #kokarda ??"

#bross #kitűző #kokarda #polymerclayjewelry #suthetogyurma #polymerclay #cernit #cernitclay #marcius15 #1848 #1848március15

10 Likes, 1 Comments - Süthető gyurma (@suthetogyurma) on Instagram: "#bross #kitűző #kokarda #polymerclayjewelry #suthetogyurma #polymerclay #cernit #cernitclay..."

#kokarda #kokárda #március #marcius #március15 #marcius15 #unnep #ünnep #generáció #lego #nemzetiünnep http://szoknyaesnadrag.hu/marcius-idusan-generaciokon-at/

14 Likes, 1 Comments - Szoknya&nadrág (@szoknyaesnadrag) on Instagram: "#kokarda #kokárda #március #marcius #március15 #marcius15 #unnep #ünnep #generáció #lego..."

"Csinálj magadnak nem megszokott kokárdát" rovat ? . . #mywork #myjob #myhobby #polymerclayartist #polymerclay #fimoclay #fimo #handmade #handmadegift #earring #fülbevaló #cernit #fimojewelry #clayart #fimoclayart #claycharm #fimoclaycharms #charm #homemadejewelry #tricolor #rose #marc15 #nemzetiünnep #kokarda #art

21 Likes, 3 Comments - Sebestyén Michigan Évi (@michigan.evi) on Instagram: ""Csinálj magadnak nem megszokott kokárdát" rovat ? . . #mywork #myjob #myhobby #polymerclayartist..."

Március 15. #marcius15 #hungary #forradalom #szabadsagharc #kokarda #jewelrystyle #jewelry #stampjewel #asvany

15 Likes, 1 Comments - Stamp jewel (@stampjewel) on Instagram: "Március 15. #marcius15 #hungary #forradalom #szabadsagharc #kokarda #jewelrystyle #jewelry..."

#march15 #marcius15?? #kokarda #tiszteletahősöknek #hungary #nefelejtsdelhogyhonnanjöttél

13 Likes, 2 Comments - Alexandra Kondor (@sandykondor12) on Instagram: "#march15 #marcius15?? #kokarda #tiszteletahősöknek #hungary #nefelejtsdelhogyhonnanjöttél"

Kokárdát viseljetek ám ma?? #március15 #kokarda #nemzetiünnep

3,777 Likes, 58 Comments - ʍօsօʟʏɢʀaʍ (@mosolygram) on Instagram: "Kokárdát viseljetek ám ma?? #március15 #kokarda #nemzetiünnep"

Március 15. #nemzetiünnep #marc15 #kokarda #magyarorszag #mik #instahun

16 Likes, 1 Comments - Klapka Üzletház (@klapka_ekszer) on Instagram: "Március 15. #nemzetiünnep #marc15 #kokarda #magyarorszag #mik #instahun"

Kokárdás gutttenmorgent für everyone! #ünnepi #chailatte #hab #és #pilvaker #helyett #kokarda #petofinstagram #pilvax #másképp #nálunk #budaipekseg #hosszuhetvege #on

138 Likes, 3 Comments - Delov Javor (@delovjavor) on Instagram: "Kokárdás gutttenmorgent für everyone! #ünnepi #chailatte #hab #és #pilvaker #helyett #kokarda..."

Március 15.-ét kokárda salátával ünneplem. ??Recept:https://zsuzsireceptjei.com/tricolore-kokarda-salata #mitfozzekma #glutenmentes #marcius15 #kokarda #salata #zsuzsireceptjei #magyar #hungary #glutenfree #italian #caprese #salad #mutimiteszel #mutimiteszel_fitt

35 Likes, 1 Comments - Mit főzzek ma gluténmentesen? (@zsuzsireceptjei) on Instagram: "Március 15.-ét kokárda salátával ünneplem. ??Recept:https://zsuzsireceptjei.com/tricolore-kokarda-..."hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
zente-sma-keresztelo.jpg

Megkeresztelték Zentét – áhitattal hallgatta a koncertet és az istentiszteletet az SMA-s kisfiú

Anyukája a Facebookon számolt be a megható eseményről, sok-sok fotóval.
Címkép: Kurdi József - szmo.hu
2020. augusztus 10.


hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Zente nemrég kipróbálta a templomi orgonát a lelkész segítségével, sőt a világ legdrágább gyógyszerével kezelt kisfiú még énekelgetett is. Erről Zente anyukája egy videót is megosztott a Facebookon.

Abban is elhangzik, hogy éppen a keresztelőre készülnek. Vasárnap pedig meg is keresztelték Zentét a Kozármislenyi Református Templomban. Az eseményről a kisfiú anyukája fotókat is megosztott a Facebook-oldalukon. Zente édesanyjának beszámolója szerint egy nagyon szép és megható szertertást köszönhetnek Nagy Mariann lelkipásztornak, "akihez rengeteg közös emlék fűzi Zentét és minket, hiszen a kezdetektől tevékenyen állt a gyűjtés és Zentike gyógyulás mellé!"

"Az esemény különlegessége volt Tasi Csaba orgonaművész csodás előadása is, így valóban felejthetetlen pillanatokat éltünk át!

Zente egyébként rendkívül fegyelmezetten, egyetlen hang nélkül, mondhatni áhitattal hallgatta végig szépen nyugodtan a koncertet és az egész istentiszteletet. Nagyon büszkék voltunk rá, bár igazából nem is vártam mást, hiszen tudtam, hogy ha zenét hall akkor más nem is nagyon érdekli. Illetve kiemelném, hogy akkor sem sírt egy pillanatig sem amikor vizes lett a bukisja, pedig véletlenül egész sokat kapott"

hirdetés

- írta le élményeiket Zente anyukája, aki több fotót is megosztott az eseményről.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
ajandek.jpg

Összefogás indult az édesanya nélkül maradt budapesti családért

A nőre másfél hete zuhant rá egy férfi, aki kiugrott XI. kerületi panelházukból. Mindketten meghaltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 11.


hirdetés

Összefogás indult az édesanya nélkül maradt budapesti családért. A nőre másfél hete zuhant rá egy férfi, aki kiugrott XI. kerületi panelházukból. Mindketten meghaltak. Férje azóta egyedül próbál helytállni, de rengeteg segítséget kap - hangzott el az RTL Híradójában. Gyerekjátékokat, babakocsit és ruhákat adományoztak nekik. Több tejdajka pedig anyatejet is biztosít az anya nélkül maradt fél éves kislánynak.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
apuka-segitsegevel-szuletett-meg-a-baba-illusztracio-pixabay.jpg

A hősiesen helytálló apuka segédkezett gyermeke születésénél, amíg a mentők oda nem értek

A 39 hetes kismamánál otthon indult be a szülés. A hős apuka tartotta a frontot, amíg a szakemberek kiértek hozzájuk.
A címkép illusztráció: Pixabay/ThorstenF - szmo.hu
2020. augusztus 07.


hirdetés

Néhány napja írtunk arról, hogy a családtagok vezették le a szülést egy zuglói kismamánál, mire a mentők kiértek, már megszületett a baba.

Most is az egyik családtag segítette a mentősök munkáját, ugyanis otthon indult be a szülés egy 39. hétben lévő kismamánál.

"A Nyírábrányi Mentőállomás esetkocsiját riasztották ma hajnalban ahhoz a 39. hetes kismamához, akinél otthonában indult be a szülés. A mentésirányító instrukcióit addig a hősiesen helytálló apuka követte, az ő segítségével vált láthatóvá az újszülött hajas fejbőre"

- számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

hirdetés

A mentők hamar kiértek a helyszínre, a szakemberek átvették a szülés vezetését és végül egészséges kisfiút segíthettek világra.

Időközben ráadásul speciális koraszülött mentőegység is csatlakozott az ellátáshoz. Végül az anyukát és a kis Gáborkát is stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők, a hős apuka kíséretében.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
noel2.jpg

Már Budapestre tart Noel és családja, hogy a kisfiú megkaphassa SMA-kezelését

„Ami az elmúlt hónapokban mint egy távoli cél lebegett a szemünk előtt, most lassan valósággá válik” – írja édesanyja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 12.


hirdetés

Örömhírről számol be a Facebookon az SMA1-betegségben szenvedő egyéves kisfiú, Noel édesanyja:

már úton vannak romániai otthonukból Budapestre, a Bethesda kórházba, ahol a gyerek augusztus 25-én megkaphatja a rendkívül drága Zolgensma-kezelést.

Az édesanya megírja, hogy nemrégiben Bukarestben jártak, ahol a Noel további kezelését lehetővé tevő előzetes vizsgálatokat végezték el. A román fővárosban lényegében mindent rendben találtak, a kisfiú légzése és a mozgás fejlődését számszerűsítő Chop-Intend teszt is javulást mutatott - írja édesanyja.

Hozzáteszi, hogy így

hirdetés

„ami az elmúlt hónapokban mint egy távoli cél lebegett a szemünk előtt, most lassan valósággá válik. Erre vártunk, ebben reménykedtünk, ezért küzdöttünk és imádkoztunk a diagnózis óta eltelt több mint 9 hónap alatt.”

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!