hirdetés
klip.png

KLIPPREMIER - eXtensive

Nálunk láthatjátok először az A Dalból is ismert zenekar Végtelen éj című klipjét!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2015. május 15.


hirdetés

Dinamikus, punk elemekkel fűszerezett pop-rockzenével jelentkezett márciusban online kislemezén az eXtensive zenekar a Music Fashion Kiadó gondozásában. A címadó dal, a Help Me! tavaly tette ismertté a triót, hiszen a banda ezzel a számmal jutott be az Eurovíziós Dalverseny magyarországi fordulója, a DAL 2014 középdöntőjébe. Az angol nyelvű, gitáralapú, energikus modern rocksláger megtalálta a közönségét és a szakma figyelmét is ráirányította a fiatal tehetségekre, így az eXtensive az élő tévéműsor után egyre több koncertet adott, és felléphetett olyan befutott zenekarokkal, mint az Anti Fitness Club és az Intim Torna Illegál.

Az eXtensive 2014 nyarán megnyerte a SZEVASZ Nyár Tehetségkutatót, valamint bejutott a Roxiget és a Zorall tehetségkutatók döntőibe is. A nyári és őszi koncertek után a zenekar új dalokon kezdett el dolgozni ismert előadókkal és zenei rendezőkkel. A közös munka eredménye az új, online kislemez lassabb tempójú dala, a Fel kell nőni, amelynek zenéjét Temesi Berci, Csicsák Norbert és Havas Lajos komponálta, míg a szövegét Szente Vajk írta. Az online kislemez harmadik dala, a Végtelen éj pedig egy zúzós, ugrálós, punk elemekkel tarkított rockszám, amely Kálmán Tamás szerzeménye.

Ez utóbbihoz készített a zenekar új klipet:

Az eXtensive zenekar története 2011-ben indult, amikor Kiki és Máté egy korábbi zenekaruk mellett új projekten kezdtek dolgozni. A banda 2012-ben egy dobossal egészült ki, akivel azon a nyáron már feldolgozásokat játszottak. A fiúk rövidesen saját dalokat is kezdtek írni, amelyekben rock, punk és pop elemeket használtak. Az eXtensive már a pályafutása kezdetén fantasztikus bemutatkozási lehetőséget kapott, hiszen a Dürer Kertben 2012. október 30-án a floridai There For Tomorrow és a birminghami Kyoto Drive előtt előzenekarként játszhatott.

A trió hat dalból álló, első EP-je az eXtensive első születésnapján, 2013. június 30-án jelent meg, és a címét a zenekar nevéről kapta. A banda első videóklipje a Duck című dalhoz készült, és decemberben jelent meg. Ezzel egy időben a csapat bejutott az Eurovíziós Dalverseny magyarországi műsorába, a DAL 2014-be. Egy doboscsere után az eXtensive jelenlegi tagjai: Héjja Krisztián (Kiki), Horvay Máté és Vass Marci.

Nyomj egy lájkot, ha tetszett a klip!


KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x