fiu3
Kitüntették a hétéves hőst
Az ország kedvence lett a bátor unoka, aki nagymamája kirablója után vetette magát és két taxis segítségével el is fogták a tettest.
Szeretlek Magyarország
2014. június 26.

Kun Viktort, a hős kisfiút és a segítségére siető két férfit is elismerésben és jutalomban részesítették. Dr. Tóth Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya köszönte meg nekik, hogy megakadályozták egy bűncselekmény elkövetőjének elmenekülését.

fiu1

A rendőrség ünnepélyes módon fogadta a bátor hétéves kisfiút. Rendőrautón érkezhetett a Teve utcai kapitányságra, ahol a rendőrkapitány személyesen nyitotta ki neki az ajtót. A hősiesen viselkedő Viktor tabletet és távirányítású modellautót kapott, sőt még egy tányérsapkával is gazdagabb lett, amit azonnal fel is próbált a fotósok és újságírók gyűrűjében.

A rabló elfogásában segítséget nyújtó két taxis is elismerésben részesült.

fiu2

Június 23-án késő délelőtt egy nagymama unokájával sétált a III. kerületben, amikor váratlanul egy rabló rontott rájuk. A férfi kitépte a nyakláncot a nagymama nyakából és futásnak eredt. A bátor kisgyerek utána vetette magát, átkarolta a lábát, hogy megállítsa.

Bár a rablónak sikerült kiszabadulnia a kisfiú szorításából, és elmenekült, de nem sokáig jutott. Két taxisofőr felfigyelt a jelenetre, és a család segítségére siettek. Végül ők kapták el a 36 éves férfit. Egészen addig őrizték, míg a rendőrök a helyszínre értek.

A támadó ellen rablás miatt indult eljárás, azonnal őrizetbe is vették.

Nézzétek meg a Viktorral készült korábbi riportot:

A történetről bővebben ITT olvashattok korábbi írásunkban.

Fotók: police.hu

Ha te is gratulálsz a hős kisfiúnak, nyomj egy lájkot!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!