hirdetés
dancso-puzser.jpg

Kitört a Puzsér Róbert-Dancsó Péter háború – Puzsér kemény kritikával kezdte a harcot

Néhány éve még közös tévéműsorban szerepeltek, most Puzsér nagyon beleszállt Dancsóba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 10.


hirdetés

Egymásnak feszülhet a magyar YouTube-szcéna két megmondóembere, Puzsér Róbert és Dancsó Péter.

„Megnéztem Dancsó Péter nyári stílustippjeit, és most először úgy érzem, gyártanom kell egy videót a Dancsó-jelenségről” - idézi az atv.hu Puzsér Róbert médiaszemélyiséget, aki kritikája célpontjának ezúttal azt az embert szemelte ki, aki saját bevallása szerint annak idején bevezette a vlogolás világába.

Akkor a fiatal vlogger „brilliáns szellemű kölyök volt” - fogalmaz a tavaly a főpolgármesteri székért is megmérkőzött egykori tévés.

Ezután viszont szerinte elkezdődött Dancsó „második korszaka”, amelyben Puzsér szerint a kritikák helyét átvette az „öncélú gúnyolódás és a trash-tartalmakon való röhögés”.

A kritikust Dancsó Péter nyári stílustippekről szóló videója akasztotta ki, ez után érezte úgy, hogy nem maradhat csendben tovább.

hirdetés

Kíváncsian várjuk Dancsó reakcióvideóját a támadásra, könnyen lehet, hogy a nyár legnagyobb vlogger-háborújának vagyunk éppen szemtanúi.

A teljes videót itt tudod megnézni:

Dancsó Péter átváltozása

Miként vált Dancsó Péterből, a konzumkultúra legértőbb kritikusából a fogyasztás jól öltözött, plázakonform modellje?hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
edina-robot.jpg

Pottyondy Edina: Elmerültem a szexrobotok világában

– Csajod nem jön vacsizni? – Köszi, de már töltőn van... Mire kellenek szexrobotok az embereknek? Mi lesz, ha elterjednek? Választ kapunk mindenre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 09.


hirdetés

Megváltoztatják-e a szexrobotok az életünket? - kérdezi Pottyondy Edina a legújabb videójában. Spoiler: nem, ugyanolyan marad. :)

Sokan azzal jönnek, hogy nekik csak a társaság miatt kell a szexrobot - nagyon rossz duma. Na de akkor miért?

Mi lesz, ha elterjednek a robotok? A két nemnek nem lesz egymásra szüksége? Óriási tévedés...


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
tesla-feltaláló.png

10 zseniális feltaláló, akik szegényen haltak meg

Például Gutenberg, Irinyi János és Charles Goodyear sem kapta meg életében a neki kijáró elismerést.
Címkép: YouTube/Tízes lista - szmo.hu
2020. szeptember 18.


hirdetés

A történelem nagy elméi sokszor nem kapták meg a nekik járó dicsőséget, vagy anyagi hasznot.

A nagyszerű feltalálók közt voltak, akiket hidegen hagyott a pénz és a hírnév, mégis szomorú, hogy az elmúlt századok kulcsfontosságú találmányainak megalkotói közül rengetegen szinte semmit sem kerestek alkotásukon, vagy épp tönkrementek abban, hogy megvédjék ötletüket.

A Tízes lista YouTube-csatorna legújabb videójában bemutat 10 zseniális feltalálót, akik méltatlanul szegényen haltak meg.

Szerepet kap benne Kliegl József, Gutenberg, Marie Killick, Irinyi János, Edwin Armstrong, Antonio Meucci, John Pemberton, Christopher Cockerell, Charles Goodyear, illetve Tesla is.

hirdetés

Zseniális feltalálók, akik méltatlanul szegényen haltak meg

A történelem nagy elméi sokszor nem kapták meg a nekik járó dicsőséget és főleg az ötletükért járó anyagi hasznot. Bár voltak akiket ez nem is érdekelt igazá...


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
maszk-Copy.jpg

10 hátborzongató fénykép rejtélyes története

Miről árulkodik a koponyahegy, a babák szigete, a csernobili elefántláb, vagy a karikákat rajzoló kislány fotója?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 25.


hirdetés

A fotózás megjelenése óta rengeteg olyan kép készült, ami ránk tudja hozni a frászt.

A történelem tele van megmagyarázhatatlan, bizarr és ijesztő fényképekkel, de olyanokkal is, amiket a történetük tesz igazán hátborzongatóvá.

A koponyahegyről készült kép, amely az egyik legnagyobb állatpusztítást örökítette meg. Az amerikai telepesek az őslakosokat így akarták kiéheztetni, és rákényszeríteni, hogy a kormánytól kérjenek segítséget. A hátborzongató Babák szigete, ahol állítólag egy meghalt lány szelleme kísért. Vagy a mosolygósnak tűnő katona a lövészárokban, akiről később kiderült, hogy egy poszttraumás állapotban lévő férfiról készült, aki összeroppant az átélt borzalmaktól.

És mi lehet a csernobili elefántláb? A híres atomtámadás után keletkezett "halál árnyéka" lépcsőről készült fotó mit ábrázol?

VIDEÓ: 10 hátborzongató fénykép rejtélyes története

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés

Kihaltnak hitt állatok, amik lehet, hogy még élnek

Milyen volt az új-guineai éneklő kutya, a jávai elefánt vagy például az erszényesfarkas? Tényleg láttak élő példányokat, vagy lehet, hogy azok egy más faj hasonló egyedei?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 20.


hirdetés

Már rengeteg állatfaj halt ki a földön, amik nélkül szürkébb lett a bolygónk. Nem csoda hát, hogy a jelenleg kihalás szélén lévő állatokat az emberiség egy része minden erejével óvni próbálja és szerencsére több esetben is sikerrel jártunk.

Sokan visszasírnak olyan fajokat, amik már nincsenek köztünk, de néhány esetben lehet, hogy megnyugodhatnak ezek az emberek.

Pár esetben ugyanis valaha kihalttá nyilvánított fajokkal is szembe találták magukat emberek, sőt olykor még lencsevégre is sikerült kapni pár példányt, legalábbis a fotósok szerint.

Milyen volt az új-guineai éneklő kutya, a jávai elefánt vagy az erszényesfarkas? Hogy nézett ki a mexikói grizzly vagy a japán folyami vidra? Mit lehet tudni a kínai folyamidelfinről vagy a jávai tigrisről?

hirdetés

VIDEÓ: Kihaltnak hitt állatok, amik lehet, hogy még élnek

# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!