hirdetés
Kitiltották a hangoskodó gyerekeket egy étteremből, mert az 'nem a McDonald's'
Igazuk van, vagy túl radikális döntést hoztak?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.


hirdetés

Valószínűleg mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor leülünk egy étteremben vagy kávézóban egy rég nem látott baráttal, ám képtelenek vagyunk a beszélgetésre koncentrálni, ugyanis egy közel ülő család csemetéje 2000 decibellel üvölt. Ilyenkor többségünk a homlokát ráncolva bosszankodik, esetleg arrébb ül, ám pár percen belül túltesszük magunkat a zavaró tényezőn.

Azonban egy észak-wales-i étterem ennél jóval radikálisabb döntést hozott: a mediterrán vendéglátóhely főnöke úgy döntött, kitiltja a hangoskodó gyerekeket a helyiségből - írja a Mirror.

A szabályt az étterem menüjén tüntették fel - "a gyerekeket is szeretettel várjuk" címkénél leírják, hogy bár kedvelik a kicsiket, nem szeretnék, ha más vendégeket kiabálással, sírással, futkározással zavarnának meg. A tulajdonos szerint sok olyan szülő jár hozzájuk, aki képtelen fegyelmezni a gyerkőcét, ebben az esetben pedig kénytelen megkérni a családot, hogy távozzanak.

Az étterem felszólítását egy walesi nő, Helen Hyland osztotta meg, és rövid idő alatt rengeteg hozzászólást kapott. A kommentelők egy része maximálisan egyetért az étterem főnökével, ám sokan felháborodtak, kirekesztőnek és szívtelennek tartják a szabályt. A kommentháború kapcsán az éttermet vezető házaspár, Ivo és Cindy Atay is megszólalt:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Hirtelen fékezéssel adott leckét egy férfi a barátjának, aki soha nem kötötte be magát a kocsiban
És még a lábát is feltette a műszerfalra. A videót már ezrek látták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.MINDIG kösd be magad a kocsiban az anyósülésen - egyébként hátul is -, de ha van egy nem túl kíméletes humorú barátod, akkor különösen. A Daily Mail beszámolója szerint ezt a leckét tanulta meg az a srác, aki Brazília fővárosában utazott gyanútlanul a barátjával, biztonsági öv nélkül, a mobilját nézegetve, a lábait a műszerfalon pihentetve.

A férfi, aki telefonról videózta az utazást - nyilván azért, mert már kitervelte a csínyt - először ellenőrizte, hogy senki nincs előttük az úton, majd hirtelen teljes erővel rátaposott a Chevrolet fékjére. Társának észbe kapni sem volt ideje, máris az ülés alatt találta magát, ahová ráadásul be is szorult.

A férfi nem mutatott túl sok szánalmat, leplezetlenül végigröhögte, ahogy barátja megpróbál kapaszkodókat találni, és kivergődni az ülés alól. Néhány morcos szó is elhagyta a száját, de ennél nagyobb baj láthatólag nem lett a dologból. A videót viszont felrakták a netre, ahol a közösségi oldalakon és a videómegosztókon szélsebesen elterjedt. Eddig több ezren látták.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szépségkirálynő volt, de elcsúfította arcát a rák, most már az életéért küzd
Betegsége olyan agresszívnek bizonyult, hogy négy év kezelés után is kiújult.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.Tambudzai Makinzi a dél-afrikai Fokvárosban él, modell és szépségkirálynő volt, amíg egy agresszív rákfajta meg nem támadta szervezetét - jelent meg a Barcroft TV videójában.

A felvételből kiderül: a lány megtámadó chondrosarcoma egy kimondottan ritka ráktípus, Tambudzai esetében olyan agresszívnek bizonyult, hogy négy év kezelés után is kiújult. Tambu ezután már nem a szépségéért, az életéért aggódott, és hogy családjával minél tovább együtt lehessen.

2015 márciusában Tambu Londonba utazott, hogy életmentő műtéten essen át, 35 órán át hat sebész igyekezett megmenteni. Tambu a művelet során új arcot kapott, melyhez a lábából vettek szöveteket.

Orvos elmondta: 2 kilogrammos tumor van a nő fejében és még ő maga sem látott még hasonló esetet praxisa során.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
24 éves férfi nyert 215 milliárdot a lottón
Ez a Egyesült Államok történelmének harmadik legnagyobb lottónyereménye.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.A wisconsini származású fiatal férfi 768.4 millió dollárt, vagyis 215 milliárd forint körüli összeget nyert a Powerball jackpoton.

A 24 éves Manuel Franco máris otthagyta a munkáját és úgy tervezi, hogy a pénz egy részét "a világ segítésére" fordítja majd. Saját elmondása szerint 5-10 percig sikított, mikor megtudta, hogy rákacsintott a szerencse - számolt be a DailyMail.

Nem is csoda, hiszen az Amerikai Egyesült Államok harmadik legnagyobb lottónyereményéről beszélhetünk.

Minden idők második legnagyobb amerikai nyereményéért is nemrég jelentkeztek - röpke négy hónapos késéssel. Az akkori szerencse fiának 1,5 milliárd dollár, vagyis mintegy 418 milliárd forint ütötte a markát.

Manuel a győztes szelvényt egy autópályán vásárolta márciusban, de nem ez volt az egyetlen darab. Barátnőjével 10-10 lottót vettek, ám őszintén szólva először el is felejtették megnézni, hogy nyertek-e velük.

"Körülbelül 2 óra felé végeztem a munkámmal. Valamiért meglehetősen szerencsésnek éreztem magam... Ez egy furcsa érzés, egyáltalán nem nevezhető természetesnek. Olyannyira a hatalmába kerített ez az érzés, hogy fel is tekintettem a kamerára és rá akartam kacsintani"

- mesélte a keddi sajtótájékoztatón, ahol felfedték a kilétét.

A 24 éves férfit csupán akkor legyintette meg a reménykedés szele, mikor megtudta, hogy az aktuális győztes szelvény Wisconsinból származik.

Barátnője nem volt ilyen szerencsés, de a fiatalember már a harmadik szelvénynél boldogan vette tudomásul, hogy négy dollárral gazdagodott. Ám az igazán nagy meglepetés az utolsó áttanulmányozásánál érte, amin csodával határos módon mindegyik számot eltalálta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Lelki válságba került a kutya, aki végre elkapta a saját farkát, és nem tudta, most mihez kezdjen
A Twitterre posztolt videót eddig majdnem 200 ezren látták. Hát igen, az élet néha nehéz...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.Az Independent beszámolója szerint az élet nagy kérdéseivel szembesült, és egzisztenciális válságba jutott a kutya, aki hosszas kergetőzés után egyszer csak elkapta a saját farkát. Mivel a cél ugye elvileg nem ez volt, hanem a kergetőzés maga, a Max nevű házikedvenc komoly dilemmával szembesült: most mit csináljon? A sírvaröhögős videót egy Twitter-felhasználó posztolta, és valószínűleg maga sem sejtette, hogy ekkora sikere lesz.

Max meghasonlását az élettel majdnem kétszázezren látták eddig. A hozzászólók többsége szerint a kutya pillantása, amit a farokelkapás után produkál, az évszázad legviccesebb látványa. Sokan a saját kutyájuk hasonló produkcióját is aláposztolták, de Maxnak ők a nyomába se érnek, ez egyértelmű.

Sok kommentelő szerint ez az egész csak "kutyadolog", nem kell mellre szívni, volt, aki azt üzente Maxnak: "Ilyen az élet, nyomjad csak tovább, haver!" A kutya mindenesetre érdekesen reagálta le a nagy eseményt - bár az talán még viccesebb, mint ez előzmények. KATT A VIDEÓRA.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x