hirdetés
pixabay-osz-napsutes.jpg

Kitart a 20 fokos meleg a hét közepéig, aztán jön egy kis lehűlés

Továbbra sem kell tartanunk a zord őszies klímától.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 06.


hirdetés

Még november elején is megdőlt több melegrekord, és úgy tűnik, továbbra sem kell zord őszi időtől tartani, írja az Időkép.

Kedden a délelőtti órák folyamán várhatóan az északkeleti tájak kivételével mindenhol kitisztul a levegő. Északkeleti megyéinkben a kora délelőtti órákig is megmaradhat foltokban a köd. Délután csaknem zavartalan lesz a napsütés, 15-20 fokig melegszik a levegő. Csapadékra nem kell számítani.

Szerdán szintén északkeleten, illetve foltokban a Dunántúlon indulhat párásan, ködösen a reggel. A köd feloszlását követően mindenütt kisüt a nap, csak kevés felhő zavarhatja a napsütést. A legmelegebb órákban a hőmérő higanyszála a 15-20 fokot érheti el.

Csütörtökön a Dunántúlon lehet több a felhő, helyenként kisebb eső, egy-egy zápor is kialakulhat. A reggel ismét párásnak, ködösnek ígérkezik. Délutánra 14-19 fokig melegszik a levegő.

A hajnalok már hűvösebbek lesznek, országszerte 10, helyenként 5 fok alá hűlhet a levegő. Délutánonként a hétindító meleg időhöz képest viszont csak egy-két fokkal lesz hűvösebb a hét második felére.

Kedden és szerdán is főként a középső és dunántúli tájakon kísérhetik majd élénk, néhol akár erős lökések a délkeleti szelet. Keleten, északkeleten, csütörtökön pedig már mindenütt gyenge, mérsékelt marad a légmozgás.

Pénteken előreláthatólag pára-, ködfoltok tarkíthatják a reggelt, majd változóan felhős-napos időre van kilátás. Számottevő csapadék nem valószínű. A szél északnyugaton támadhat fel, 13-19 fokig melegszik a levegő.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
michael_wayne_jones.png

Megölte négy gyerekét és a feleségét egy férfi, egy véletlen baleset buktatta le

A kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy bilincseljék meg, mert egy hulla van a kocsiban. Szemtanúk szerint leírhatatlan bűz áradt a furgonból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 18.Hat hete látták utoljára, és legalább egy hónapja halott lehetett az a floridai nő, akinek holttestét vasárnap este találták meg férje autójában. A CNN beszámolója szerint

a 32 éves Casei Jones nem egyedül tűnt el: négy kiskorú gyerekét hozzá hasonlóan hetek óta nem látta senki. A gyanú szerint a nőt, valamint a 10, 5, 2 és 1 éves gyereket is Casei férje ölte meg, akit egy autóbaleset után kaptak el a rendőrök.

A meggyilkolt feleség és a négy kiskorú gyerek

A 38 éves feltételezett gyilkos a Georgia állambeli Brantley megyében szenvedett balesetet. A közelben szedett bogyót egy férfi, aki egy robbanáshoz hasonló hangot hallott, és a hang irányába haladva vette észre a furgont. Megkérdezte a sofőrt, hogy minden rendben van-e, de

közben elképesztő, semmihez sem hasonlítható bűzt érzett.

Amikor a rendőrség a helyszínre érkezett, a balesetet szenvedő sofőr egyből szólt nekik, hogy

a legjobb az lesz, ha megbilincselik, mert egy holttest van az autóban.

Ezután derült ki, hogy az autót vezető Michael Wayne Jones Jr. feleségét és gyerekeit hetek óta nem látta senki, az aggódó családtagok pedig épp a baleset előtti napon tettek bejelentést a rendőrségen.

A családirtó férfi kocsijában megtalálták felesége már bomlásnak indult holttestét, és az is kiderült, hogy a halott gyerekeket az ugyancsak Georgia államban található Charlton megyében ásta el.

A rendőrség szerint a gyilkosságokat még Floridában követhette el, valószínűleg ott is tárolta a holttesteket egészen a hétvégéig, amikor Georgia déli részén próbált megszabadulni családja földi maradványaitól.


KÖVESS MINKET:hirdetés
baleset-kivagtak.png

Videó: tűzoltók vágták ki összeroncsolódott kocsijából az ittas, jogosítvány nélküli sofőrt

A férfi fának hajtott Székesfehérvár és Zámoly között.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 18.Facebook-oldalán tett közzé videót egy mentési munkáról a katasztrófavédelem. Méghozzá elég részletekbe menően tudósítanak egy autóbalesetről, pontosabban annak következményéről.

Egy ittas, 36 éves férfi Székesfehérvár és Zámoly között nekihajtott egy fának. Ezután a kiérkező tűzoltók azért küzdöttek, hogy minél előbb ellátásban részesülhessen.

A férfi, miután a fának csapódott, az árokban kötött ki autójával. Beszorult az összeroncsolódott járműbe.

A tűzoltóknak feszítővágóval kellett eltávolítaniuk a tetejét úgy, hogy a karosszéria első és oldalsó merevítő oszlopait elvágták, majd a tetőt felhajtották.

A sofőrt a mentőkkel közösen emelték ki az autóból, majd áramtalanították a járművet.

A rendőrség információi szerint a férfi amellett, hogy ittas volt, nem is rendelkezett vezetői engedéllyel. A kocsi műszaki érvényessége még tavaly lejárt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
technology-2500010_960_720.jpg

Szexvideóval akartak milliókat kizsarolni egy békéscsabai férfitől

A kukából akarták kivenni a pénznek hitt csomagot, amikor elkapták őket.
Kép forrása: Pixabay - szmo.hu
2019. szeptember 19.Társtettesként elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete és különleges személyes adattal való visszaélés vétsége miatt emelt vádat két nagykamarási nő, élettársaik és azok szülei ellen a Békéscsabai Járási Ügyészség.

A békéscsabai férfi 10-én hajnalban kereste fel a 27 éves nőt egy gyulai lakásban, hogy ott igénybe vegye annak szexuális szolgáltatásait.

A nő a barátnőjével titokban telefonon rögzítette az együttlétet, majd 3 nap múlva megzsarolták vele a férfit.

A 27 éves nő azzal hívta fel az ügyfelét, hogy a főbérlője titokban videofelvételt készített róluk, és a férfi segítségét kérte abban, hogy ne derüljön ki a főbérlő előtt, hogy ő prostitúcióval foglalkozik. Röviddel utána a 29 éves barátnő is felhívta a férfit és azzal fenyegette meg őt, hogy a felvételt megmutatja a férfi feleségének és feltölti az internetre, ha nem fizet neki 5 millió forintot.

Nyomatékul a férfi családi házáról készült fotót is bemutatták és tovább zsarolták őt azzal, hogy feljelentik őt, mert egy kiskorúval szexelt. Mivel a férfi nem tudott ennyit fizetni, a nők egy idő után beérték 1,5-2 millióval. Megállapodtak abban, hogy előlegként átvesznek tőle 500 ezer forintot, amit a férfinak egy Csabaszabadiban lévő buszmegálló kukájában kell elhelyeznie. Az ügyről tudomása volt a két nő mellett azok élettársainak - akik testvérek - és szüleiknek is.

A megzsarolt férfi időközben értesítette a rendőrséget, így

akkor kapták el őket, amikor az anyósjelölt benyúlt a kukába a pénzes dobozért.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
szlovak-rendorseg-bmw.jpg

Feltört egy BMW-t egy budapesti férfi Szlovákiában - aztán rabul ejtette az autó

Miután beült a kocsiba, véletlenül bezárta magát.
Fotó: Polícia SR - Trnavský kraj Facebook-oldal - szmo.hu
2019. szeptember 19.Különös eset történt Szlovákiában.

Mint arról a Parameter.sk beszámolt,

egy 27 éves budapesti férfi pórul járt az autólopási kísérlettel.

A helyi rendőrség Facebook-bejegyzése szerint

a férfi feltört egy BMW-t, majd miután beült az autóba, véletlenül bezárta magát.

Kétségbeesésében átkutatta a jármű belterét, hátha megtalálja a pótkulcsot, de nem járt sikerrel.

Az autó tulajdonosa érte tetten a tolvajt.

A tulajdonos hiába szólította fel tolvajt, hogy hagyja el a járművet, az nem tudott kimenni.

A helyszínre kiérkező rendőrök szabadították ki a férfit, és vitték is magukkal. A rendőrség a lopási kísérletet gyorsított eljárásban kezeli, és ha bűnösnek találják, két év börtönre is ítélhetik.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x