hirdetés
kiszeltunde-Copy.jpg

Kiszel Tünde júliusi naptárfotója megint "mesés" lett

Idén különleges témát dolgoz fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 06.


hirdetés

Kiszel Tünde naptárai évek óta izgalomban tartják rajongóit, és persze sokan vannak, akik merő kíváncsiságból várják, hogy mivel rukkol elő a naptárairól (is) elhíresült celeb.

Idén különleges témát választott, havonta egy-egy Disney-figurát elevenít meg.

A júliust Csipkerózsikaként köszöntötte. Azt írta hozzá, hogy ez az egyik kedvence.

A naptárképek mellett másik kedvenc témája Donatella. Lánya idén lett nagykorú, ennek alkalmából pedig számtalan képen köszöntötte őt. Még egy összeállítást is csinált az elmúlt 18 évről.

Drága, jó Donatellám! ? Szinte hihetetlen, hogy 18 éves lettél!?? ?Nagyon gyorsan elröpült ez a 18 év! ❣️ Amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz én voltam a világon a legboldogabb! ??❤️ A várandóságom az elején és a végén kellemetlen volt, de a középidő csodálatos volt! ? Átértékelődött minden! ? Sokkal jobban vigyáztam magamra, mint azelőtt, hiszen már ott voltál a szívem alatt! ?♥️❤️ 2001. június végén meleg volt, de július 2-án reggel amikor mentünk a klinikára esett az eső! Amikor megérkeztünk a kórházba nagyon izgultam, de az orvosom megnyugtatott, azt mondta nem lesz semmi baj! És végre 9 óra 10 perckor császármetszéssel világra hoztam a Gyermekemet! ♥️ Életet adtam egy csodálatos Kislánynak, Akit már annyira vártam! ❤️Amikor megpillantottam a Kisbabámat elérzékenyültem, sírtam... ??? Donatellának neveztük el, jelentése: Isten ajándéka! ??❤️És valóban csodálatos ajándék nekem a Kislányom! ?Hiszem és érzem, hogy drága, jó Édesanyám küldte nekem fentről! ??❤️ A műtét után annyira legyengültem, hogy az intenzív osztályra vittek, a vérképem is rossz lett, ezért vérátömlesztést kaptam! ☺️De néhány nap múlva hazajöhettem, de már nem egyedül, hanem egy gyönyörű Kisbabával! ???Emlékszem szép hófehér rugdalódzóban hoztuk haza a Gyermekemet! ?Leírhatatlan amit akkor éreztem! ❣️Az Anyaság érzése a legcsodálatosabb a világon! ❤️♥️❤️ Donatella szépen fejlődött! ❣️ Lehetetlen leírni mennyi minden történt a 18 év alatt! ?❤️♥️ A gyermeknevelés sok lemondással is jár, de megéri, mert a Kislányom mosolya mindenért kárpótol! ? Igyekeztem azokat az értékeket átadni Neki amit én kaptam drága Édesanyámtól! ♥️ Sokszor meghatódtam!?Például amikor először mondta nekem, hogy "Szeretlek Édesanyám!" vagy amikor kitárta a kis karját és azt mondta, hogy "'ennyire szeretlek!" ❤️ és amikor azt mondta, hogy "Világ legjobbja vagy Édesanyám!" Sokszor kaptam Tőle "csak úgy" száz puszit... ??? Hála Istennek nagyon szoros és harmonikus az érzelmi kapcsolatunk! ??? Persze néha vannak összezördülések, de nagy szeretettel, megértéssel mindig minden probléma megoldódik! ❤️ Aggódom és izgulok Érted!❣️ Kimondhatatlanul SZERETLEK! ❤️♥️❤ #szeretlekkislanyom #boldogszulinapot ?

640 Likes, 22 Comments - Kiszel Tünde ????❤️ (@kiszeltunde_) on Instagram: "Drága, jó Donatellám! ? Szinte hihetetlen, hogy 18 éves lettél!?? ?Nagyon gyorsan elröpült ez a 18..."

hirdetés

Donatella szülinapi partyja! ?????????❤️Fotó: @budaipictures.hu ??♥️#happybirthday #18birthday #party?

321 Likes, 14 Comments - Kiszel Tünde ????❤️ (@kiszeltunde_) on Instagram: "Donatella szülinapi partyja! ?????????❤️Fotó: @budaipictures.hu ??♥️#happybirthday #18birthday..."

Ha szeretnéd látni Tündét Csipkerózsikaként, akkor lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kylie_jenner_instagram.png

A karanténban sem bírják ki meztelenkedés nélkül az Insta-sztárok – egyre többen akadnak ki rájuk

A kommenteket olvasva megváltozott a világ. Mintha a cicivillantás már nem lenne olyan magasztos tett, mint egy koronavírusos beteget ápoló nővér mosolya.
The Sun - szmo.hu
2020. április 03.


hirdetés

A The Sun beszámolója szerint érdekes, de elkerülhetetlen változás indult meg a nemzetközi celebvilág megítélésében – vagy leginkább az emberek értékrendjében.

Pár hónappal ezelőtt még tízezres kommentáradatok ajnározták agyon a közösségi oldalakon, főként az Instagramon azokat a celebeket, akik kizárólag arról híresek, hogy híresek.

Most viszont, hogy egy világjárvány árnyéka vetül a mindennapjainkra, a COVID-19 fertőzöttek száma hivatalosan és globálisan átlépte az egymilliót, emberek halnak meg, rengetegen veszítik el a megélhetésüket és a jövőképüket, és milliók ülnek otthon kényszerű karaténban, hogy meg ne fertőződjenek, úgy tűnik, kicsit mások lettek a prioritások.

Jól látszik ez az Instagram-sztárok "karanténfotóira" kapott reakciókból. Ők pesze csak a megszokott formájukat hozzák: a járványból gyaníthatóan annyit fognak fel, hogy itt is magamutogatni, sőt meztelenkedni KELL.

A párductestű szupermodell, Emily Ratajkowski például ezzel a fotóval igyekezett bebizonyítani, hogy mennyire elvan az otthoni karanténban a kutyájával.

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

He’s so sick of the snuggles

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Persze kapott egy halom pozitív visszajelzést, de megjelentek a kritikus hangok is:

"Istenem, mindenki tudja, hogy ezzel az egésszel csak azt akarod elérni, hogy mindenki a testedet bámulja."

Vagy egy másik: "Oké, szép vagy, de mi a túrót akarsz itt most ezzel?"

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
majoroshajni.jpg

Majoros Hajnalka: „Ha kellett két nagy mell, oda hívjuk a Dundikát”

Majka felesége a Dundika-korszakról mesélt, amit persze aztán megunt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 03.


hirdetés

A Mondd el Tatár Csillának! második évadában a hetedik adás vendége Majoros Hajni lesz. Majka felesége az ismertté válása előtti időszakról is mesél.

"Akkor minket nagyon foglalkoztattak, és nagyon durván köztudatba raktak minket.

Azaz bármi, ami erotikával kapcsolatos volt, vagy bárhova kellett két nagy mell, oda hívjuk a Dundikát. És akkor én mentem is.

Negatív dolgaim nincsenek ezzel kapcsolatban, de kezdett olyan szinten terhessé válni, hogy azt éreztem, nem engem akarnak, nem én vagyok a fontos, hanem a test" – mondta,

Amikor 22-23 éves volt, tetszett neki ez, aztán végül megunta.

hirdetés

Íme, a részlet a vasárnapi ATV-adást beharangozó videón:

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
katy-perry-baba-neme.jpg

Katy Perry furcsa Instagram-posztban tudatta babája nemét

A képen ráadásul az énekesnő párja, Orlando Bloom látható.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 04.


hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy március elején új klipet tettek közzé Katy Perry Youtube-csatornáján. A videóból az is kiderült, hogy az énekesnő az első gyermekét várja, de megmutatta az akkor már igencsak gömbölyödő pocakját is.

Később élőben jelentkezett be az Instagram-oldalán, ahol egyértelművé tette a hírt.

Katy Perry akkor azt közölte, hogy egy csomó dolog történik majd nyáron, nem csak az, hogy gyereket szül. Azt is elmondta, hogy ez a klipben is látható.

Beszámolt róla, hogy a párjával, Orlando Bloommal együtt izgatott és boldog, és hogy talán ezt a titkot tudta a leghosszabb ideig megőrizni; a lehető legjobb módon szerette volna megosztani a hírt a rajongókkal, és szerinte a zene alkalmas erre.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
karoly-herceg.jpg

Így élte meg Károly herceg a koronavírus-fertőzést: először szólalt meg azóta

Mint mondja, szerencséjére, nála csak enyhe tünetek jelentkeztek, de többször is megemlíti az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 01.


hirdetés

A múlt héten mi is megírtuk, hogy a 71 éves brit trónörökös, Károly herceg elkapta a koronavírust.

Most egy videóban beszélt betegségéről, az egészségügyi dolgozók iránti hálájáról és azokról, akik súlyosabb állapotba kerültek a betegség miatt.

„Nemrég én is átestem a koronavíruson, szerencsére viszonylag gyenge tüneteim voltak, ezzel pedig a betegség másik oldalán találtam magam. Még mindig tartom a távolságot és az önkéntes házi karantént. Ahogy mind láthatjuk, ez egy nagyon furcsa, stresszes időszak, többek között azért, mert nem tudunk együtt lenni a családunkkal és nem láthatjuk a barátainkat”

- mondta Károly. Hozzátette: feleségével együtt nagyon sokat gondolnak azokra, akik ezekben a nehéz időben egyedül kényszerülnek szembenézni a nehézségekkel, mert elvesztették szeretteiket. Megemlítette azokat is, akik emberfeletti küzdelemben dolgoznak a koronavírus terjedése ellen. Külön kiemelte az egészségügyi szolgálatban dolgozó önkénteseket is.

hirdetés

Kiemelte, hogy a briteknek nemzetként olyan egészségi, üzleti és jóléti kihívásokkal szembenézniük, amilyenre nagyon rég nem volt példa.

„Egyszer véget fog ez érni. Addig tartsuk egymásban a reményt, és vigyázzunk magunkra, a családunkra és egymásra!”

- fejezte be mondandóját a wales-i herceg.

A message from The Prince of Wales

As Patron of Age UK, The Prince of Wales shares a message on the Coronavirus pandemic and its effect on the older members of the community.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!