hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Kiszáradt kórónak gúnyolják Weisz Fannit
Néhány követője szerint túl sovány, mások szerint ez a valódi szépség.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 29.


hirdetés

Nagyon sovány Weisz Fanni, és ezt követői sem hagyják szó nélkül:

„Szedjél fel pár kilót!”, „Totál sovány, ez nem nőies! Se popsi, se cici, mint egy kiszáradt kóró!” - sorakoznak Fanni fotója alatt a bántó kommentek - szúrta ki a Bors. Persze nem minden rajongó elégedetlen, vannak, akik szerint csodás, nőies formái vannak a hírességnek.

Férje, Hajmássy Péter megelégelte, és neje védelmére kelt. "Ha nő lennék és rosszindulatú, szerintem én is megőrülnék, hogy nem tudok úgy kinézni, mint a Fanni! Akárki, akármit mond, bomba a feleségem! De mindenki másképp néz ki, és nincsen ezzel semmi baj. Milyen unalmas is lenne a világ, ha mindenki ugyanúgy festene" – üzent a Bors hasábjain is az ifjú férj.

Így fest most az ismert szépség:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hajrá Barcelona,Hajrá @hangaadamonline !????

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⚫️⚪️✌? #2018 Ki merre lesz szilveszterkor????

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:

"Igen, élvezem az életet, és cigány is vagyok" - Radics Gigi visszavágott az őt kritizáló kommentelőknek
A származása miatt kapott kritikus megjegyzéseket az X-Faktor mentora, amiket persze nem hagyott szó nélkül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Radics Gigi szexi képpel lepte meg rajongóit Hollywoodból, egy hozzászóló megjegyzése miatt azonban vita kerekedett az alábbi, Instagramon megosztott posztja alatt.

#moodfortheday #wethair #haveanamazingdayyaall ???

12.6k Likes, 136 Comments - Gigi Radics (@gigiradics) on Instagram: "#moodfortheday #wethair #haveanamazingdayyaall ???"

"Nagyon szép, ő is cigány és a magyarok közé akar tartozni, de nem megy neki. Nagyon viszi magát, de nem tudom, hogy mire, inkább a szegény gyerekeken segítene, minthogy élvezné az életet" - írta egy kommentelő, amin rengetegen felháborodtak, és sokan megvédték Gigit.

Azonban az X-Faktor mentora sem ment el szó nélkül a kritika mellett.

"Igen, élvezem az életet, és cigány is vagyok, de közben úgy, hogy másoknak segítek! Sokan nem tudják, mert nem csinálok belőle hírforrást, azt gondolom, ez nem erről kell, hogy szóljon"

- válaszolta kommentben a hozzászólónak.

Akadt viszont egy másik kritikusa is, aki már durvábban írta le a véleményét.

"Igazi cigány p.csa, de neki idegen f.rok kell, ami nem a vére, lefárasztotta a pasija..."

Gigi erre a kommentre is reagált:

"...te meg egy idióta vagy. Ez azt hiszem sokkal nagyobb probléma, mint az, hogy én cigány vagyok. Sajnállak!"

- válaszolta az énekesnő.

Követői természetesen Gigi védelmére keltek, még Tolvai Reni is azt írta az előbbi hozzászólónak, hogy szégyellje magát.


KÖVESS MINKET:Ez gyors volt: VV Vivien és VV Krisztián közös gyereküket várják
19 évesen lesz édesanya az egykori villalakó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

A Való Világ 9 egyik legmegosztóbb szereplője Instagram-oldalán tette közzé a hírt, hogy a játékban megismert szerelmével, Krisztiánnal gyereket várnak.

Vivi természetesen számított a rosszmájú kommentelőkre, akik azóta tiszteletüket is tették, de ettől függetlenül úgy döntött, hogy megosztja boldogságát követőivel.

"Nagyon sokat gondolkoztam azon megosszam veletek az örömhírünket vagy sem, hiszen rengeteg rosszindulatú és irigy ember van... Viszont úgy gondolom ti akik követtek és szerettek minket biztosan kíváncsiak vagytok az életünk egy részére. A boldogságom megfogalmazhatatlan és egyszerűen leírni sem tudom az érzéseimet hiszen ANYA lettem! NAGYON VÁRUNK PICIKÉM!!!"

- írta a poszthoz.


KÖVESS MINKET:
Hat év után búcsút mond a sorozatnak a Barátok közt egyik szereplője
Illés Péter karakterét már csak pár napig láthatják a nézők.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Kiss Péter Balázs 22 évesen költözött be a Barátok közt "családjába" és a nézők hétköznap estéibe, most azonban úgy döntött, hogy itt az idő továbblépni.

"A szerep miatt költöztem fel Somogyból Budapestre. Szerettem forgatni, tetszett, hogy partikra járok, hogy megismernek az utcán"

- árulta el a Peti, aki a forgatások mellett elvégezte a Kaposvári Egyetem színész szakát, de kipróbálta magát a rendezésben és az írásban is, illetve egyik új "szerelme" a ceremóniamesterség lett.

"Nehéz döntést hoztam, hiszen volt biztos munkám, biztos egzisztenciám. De hiszek abban, hogy ha egy ajtó bezáródik, akkor egy másik kinyílik."

- mesélte, ám bevallotta azt is, hogy bár tudta, hogy új kihívásokra vágyik, azért a búcsú számára sem ment könnyen.

"Az utolsó forgatási napomon, még ősz közepén elsírtam magam a búcsúnál. Ahol amúgy szép ajándékokat kaptam: Illés Péter személyijét, azokat a ruhákat, amiket Peti a sorozatban a legtöbbször hordott, és egy fotóalbumot is, tele az elmúlt hat év emlékeivel"

– nyilatkozta a BEST Magazinnak.


KÖVESS MINKET:
Fördős Zé elárulta: nála 17 évvel fiatalabb lányba szerelmes
A nagy korkülönbség eleinte a lány szüleit is zavarta, de már mindenki megbékélt vele.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

A gasztroguru-műsorvezető úgy döntött, hogy nem titkolózik tovább szerelmi életét illetően, őszintén beszélt arról, hogy egy 24 éves lány rabolta el a szívét.

A Konyhafőnök zsűritagja a BEST Magazinnak mesélt arról, hogy egy nyár eleji bográcsozós főzőversenyen talált rá a szerelem, Sári személyében.

"Felkértek zsűrizni, és amikor elvállaltam, meg sem fordult a fejemben, hogy épp ott találkozhatok majd egy olyan lánnyal, aki felkelti az érdeklődésemet. Mielőtt bárki azt hinné, Sári nem a versenyzők között volt, a szervezők által ismertem meg"

- idézte fel Fördős Zé, akinek családjában nem új keletű a szerelmesek közötti korkülönbség, ám azt is bevallotta, hogy Sárinak kezdetben voltak ellenérzései.

"A húgom és a férje között szintén 17 év a korkülönbség, ráadásul Juci 24 éves volt, vagyis ugyanannyi, mint most Sári, amikor találkozott a sógorommal. [...] Szóval a mi családunkban nem okozott nagy megdöbbenést, de Sári szüleinek azért az első pillanatban voltak kétségeik. Hiszen melyik huszonéves lány édesapja nem furcsállja, amikor a szeme fénye egy negyven feletti férfit választ társául, de szerencsére a kezdeti nehézségeken sokat segített a személyes találkozás. Belátták, hogy nem a kor a lényeg, hanem hogy jól megértsük egymást."


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x