hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Kiss Ramóna terhespocakja már kabáton keresztül is hatalmas
Új fotója láttán sokan elcsodálkoztak - csak úgy rohan az idő, Noé most már tényleg bármikor megérkezhet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 08.


hirdetés

Kiss Ramóna legújabb Instagram-fotóját látva sokan elcsodálkoztak, mekkorára nőtt már a színésznő-műsorvezető pocakja. Rami és párja, Lékai Máté már nagyon várják babájukat, akinek érkezését augusztusban jelentették be a nyilvánosság előtt. Azóta az is kiderült, hogy kisfiú, és hogy Noénak fogják hívni. A kép alapján pedig az is látszik, hogy hamarosan bizony eljön az idő, amikor megszületik a kicsit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hógolyó⚪ #Noebaba? #monokrom #huawei #huaweimate20pro #feketenfeheren #nagykovet

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:

"Az 54 kilós Palvin Barbival a teltebb modellek felé nyit a Victoria's Secret" – írja egy amerikai magazin
A fehérneműcég első magyar angyalának testtípusa nem mindenki szerint tipikus modellalkat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Palvin Barbit nemrég a Victoria's Secret világhírű fehérneműcég első magyar angyalának választották. A 25 éves lány ezzel hivatalosan is a legnagyobb topmodellek sorába lépett, ám mint mindig, most is akadtak irigykedő fanyalgók, akik Barbi testalkatát kritizálták, most pedig egy amerikai életmódmagazin aggatta rá kimondatlanul is a "kövér" jelzőt.

"A Victoria's Secret egy testalkat ügyben nyitottabb modellt vett fel a soraiba"

- fordítható le a cikk címe, de a továbbiakban sem finomkodnak.

Szerintük Palvin testtípusa üdítő változás a márka hosszú végtagú, sokkolóan sovány modelljeihez képest.

Azt elismerik, hogy a 175 centis, 54 kilós lány azért még mindig eltér a női átlagtól, tehát nincs is olyan messze a VS eddigi angyalaitól, ám végső soron mégis az a leíratlan konklúzió, hogy a gyönyörű magyar lány tulajdonképpen tömzsi. Ezek mellett hiába emelik ki a "body positive" gondolkodás fontosságát, ha tulajdonképpen ők maguk is részt vesznek a testképzavar magvainak elültetésében.

Ezek mellett úgy gondolják, hogy mindez egy ügyes marketingfogás része, mivel a fehérneműcég szekere nem megy túl jól mostanában, ráadásul le vannak maradva a versenytársaiktól a nem fehérbőrű és nem szupervékony manökenek felmutatásában, ezért Palvin bevonása pont kapóra jött.

"Ez az apró testpozitív lépés - a csökkenő eladások mellett - tényleg ünneplést érdemel?"

- teszik fel a kérdést a health.com.

Nos, szerencsére nem úgy tűnik, hogy Palvin Barbi ezen egy pillanatig is rágódna. Mi se tegyük, inkább legyünk büszkék erre a magyar sikerre!

Soooo my friends surprised me last night and I only cried of shock for 2 minutes. A new record! Thank you and I love you all ?

892.8k Likes, 1,924 Comments - Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: "Soooo my friends surprised me last night and I only cried of shock for 2 minutes. A new record!..."


KÖVESS MINKET:Súlyos betegséggel küzd Freddie: április közepéig minden koncertjét lemondta
'Hosszú út kezdődik, de erősebb leszek, mint valaha, ezt megígérhetem' – írta rajongóinak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Freddie a Dal óta észrevehetően kevesebbet szerepelt a reflektorfényben. Most közösségi oldalán avatta be rajongóit abba, hogy mi is a háttérbe vonulás oka.

Egy Facebook-begyegyzésben mesélt egészségügyi problémájáról, mely miatt egészen április közepéig a fellépéseit is le kell mondania.

"Bizonyára észrevettétek, hogy elcsendesedtem a Dal óta, sajnos kiderült, hogy a hosszú hetek óta húzódó csípőfájdalmam hátterében, gerincsérv áll...

Április közepéig minden koncertet le kell, hogy mondjak, most a legfontosabb, hogy újra egészséges legyek.

Hosszú út kezdődik, de erősebb leszek, mint valaha, ezt megígérhetem. Megértéseteket köszönöm!"

– írta az énekes, a rajongók pedig sorban biztosítják támogatásukról és szeretetükről a poszt alatt.


KÖVESS MINKET:
Liptai Claudia lánya 12 évesen karriert építene az interneten
Édesanyja szerint fontos, hogy lánya segítség nélkül ízlelje meg a sikert.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Liptai Claudia és lánya, Gesztesi Panka a Story magazinnak adtak interjút: a műsorvezető lánya az aerobikozás mellett influenszer-karrierbe kezdett.

"Én találtam ki, hogy komolyabban szeretnék szerepelni az Instagramon. Az aerobikversenyek után egyre többen írtak nekem, ami nagyon jó érzés volt. Aki számít, ott van, és sok példaképet is meg lehet találni" - mondta el a lapnak Gesztesi Panka. A modellkedés is érdekli, tette hozzá. Felnőttként pedig éttermet nyitna.

Édesanyja, Liptai Claudia szerint fontos, hogy lánya segítség nélkül ízlelje meg a sikert.

"Abban a pillanatban, amikor elkezd szerepelni az Instagramon, lesznek olyanok, akik szeretni fogják, de olyanok is, akik megutálják, jóllehet nem is ismerik. Itt csak a produktum számít, valamit le kell tenni az asztalra, ne mondhassa senki, hogy ő Gesztesi Károly felkapaszkodott lánya, vagy Liptai Claudia elkényeztetett gyöngyszeme" - mondta a Story magazinnak.


KÖVESS MINKET:
Conchita Wurstra rá sem lehet ismerni legújabb klipjében
A 2014-es Eurovízió győztese igazi átváltozóművész...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

A transzszexuális osztrák világsztár valódi kaméleon. A dalfesztiválra felöltött ikonikus külseje sokáig kitörölhetetlenül élt a köztudatban. Nagyestélyiével, barna fürtjeivel, sminkjével és szakállával a verseny egyik felejthetetlen karakere lett.

#PraguePride it was just Great!!!! Thank you ❤️ oh and thx to the lovely @lukaslindner_atelier for this fab jumpsuit ? #theunstoppables

13.3k Likes, 469 Comments - Conchita WURST (@conchitawurst) on Instagram: "#PraguePride it was just Great!!!! Thank you ❤️ oh and thx to the lovely @lukaslindner_atelier for..."

Conchita, vagyis polgári nevén Tom Neuwirth remekül helytállt ebben a médiakampányban, ami a transzneműek és az LGBT közösség tagjainak kirekesztettségére hivatott felkelteni a tömegek figyelmét, ám 2017-ben nyugdíjba vonultatta a szakállas nő alakját és egy szintén feminin, ám szőke és rövidebb hajú figura bőrébe költözött. Legújabb klipje óta pedig egyel idősebbre, őszebbre és férfiasabbra is vette megjelenését.

LOVE being blond

29.6k Likes, 1,014 Comments - Conchita WURST (@conchitawurst) on Instagram: "LOVE being blond"


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x