hirdetés
kisbaba-megmentese-katasztrofavedelem-gyereknap-video.jpg

Kisbaba mentéséről szóló videóval köszöntik a gyerekeket a katasztrófavédelmisek

„Történjék bármi, ránk mindig számíthatsz!” – írják.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 31.


hirdetés

"Gyerekként védtelen vagy a világban/Mindig nehéz az első lépés/De történjék bármi/Ránk mindig számíthatsz!"

ezzel a szöveggel tett közzé egy rövid videót a Katasztrófavédelem a Youtube-csatornáján.

A videóban egy kisbaba megmentése látható. A felvételt gyereknapra készítették.

VIDEÓ: "Történjék bármi, ránk mindig számíthatsz!"


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
agressziv-autos.jpg

„Ne állj meg kérlek légyszíves, nagyon félek!” – agresszív autós tombolt a Hungária körúton

Az őrült sofőr a felvételt készítő vezető visszapillantóját is leverte, miután megfenyegette őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 07.


hirdetés

A Bp-i Autósok Közössége YouTube-csatornáján posztoltak egy videót, amin egy különösen agresszív sofőr veszélyes viselkedését láthatjuk.

Az eset sajnos nem mondható ritkának, de a belső kamerás felvételekből most láthatjuk és hallhatjuk, mennyire ijesztő tud lenni, amikor egy magából kikelt sofőr kezd ámokfutásba a budapesti forgalomban.

A felvétel készítője, Zoli kikanyarodott a péntek késő délutáni forgalomban a Hungária körútra, a Bethesda utcából, nem sokkal azután, hogy felvette a párját. Zoli hozzátette, hogy aki ismeri ezt az utcát, az tudja, hogy sajnos nem egyszerű a kijutás, mivel egy kanyarból jövő gyors, 70 km/h sebességkorlátozású útra kell kikanyarodni. Sajnos megint szabálytalanság történt, ugyanis a körúton két autó is parkolt balról aznap, ami akadályozta a kilátást - teszi hozzá az autós közösség.

„Amennyire tudtam átnéztem a parkoló autókon és egy megfelelő pillanatban elindultam. Én is és a párom is balra nézett és nem láttuk ezt az autóst. Vagyis nagyon gyorsan jöhetett... Kikanyarodás után egyszer csak valaki mögöttünk dudál őrült mód, én meg nem értettem, hogy mi történt, így nem akartam elhajtani onnan, ezért nem is gyorsítottam azonnal” - írja Zoli.

Ezután a dudáló autós eléjük vágott, kipattant az autójából és „Szálljál ki!” felkiáltással közelített Zoliék autója felé. Ahogy a sofőr írja, a felvételeken nem látszik, de az agresszív autós a visszapillantójukat is letörte.

hirdetés

A videó végén látszik, hogy a magából kikelt vezető még egyszer rádudál a párra, mikor elhúz mellettük, az anyósülésen ülő utas pedig még be is mutat nekik.

A közösség azt javasolja mindenkinek, hogy a hasonló esetekben őrizzük meg a hidegvérünket, mert nagy veszélyek is adódhatnak egy hasonló szituációból.

"Ne állj meg kérlek légy szíves, nagyon félek"! | "Szálljál ki!" - ordította az agresszív sofőr

Olvasónktól kaptuk, a múlt hét pénteki felvételt. Sajnos aki a budapesti forgalomba közlekedik, látott, halott, vagy rosszabb esetben tapasztalt már hasonlót...


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
down-Copy.jpg

Egy Down-szindrómás modell lett a Gucci Beauty új arca

A szépségmárka ezzel is szeretné segíteni a társadalmi érzékenyítést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 06.


hirdetés

A 18 éves Ellie Goldstein lett a Gucci Beauty új arca. A szépségtermékeket kínáló luxusmárka legújabb kampányához egy Down-szindrómás modellt választott.

A Gucci és az olasz Vogue magazin közös projektjében fedezték fel a lányt. A márka elsőként ezzel is szeretne nagyobb lehetőséget adni a Down-szindrómások megjelenésének a szépségiparban.

A kampánynak az is célja, hogy elősegítse a társadalmi érzékenyítést

- írja a 24.hu.

The Instagram scouting partnership between #GucciBeauty and @vogueitalia is celebrated in a special editorial shot by @davidpdhyde-the first photographer selected through the scouting-featuring model Ellie @elliejg16_zebedeemodel wearing Gucci Mascara L'Obscur. #AlessandroMichele @gucci @alessandro_michele

null

hirdetés

A lány az Instagramon írta meg, hogy mennyire boldog, hogy részese lehet a közös munkának:

BTS - @gucci @guccibeauty @vogueitalia Best day EVER! ?? I feel so lucky and honoured to be chosen for this mascara campaign. @zebedee_management @alessiaglaviano #alessandromichele #model #downsyndromeawareness #downsyndromerocks

null

Love it #Gucci

null

Home , how is my makeup? #Gucci #Model

null


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
rendor-es-tuzolto-hazasodott-ossze.jpg

Rendőr és tűzoltó szerelmespár házasodott össze a hétvégén

A rendőrség Facebook-oldalán jelentek meg a fotók az ifjú párról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 06.


hirdetés

Vidám fotókat tett közzé a rendőrség egy ifjú párról.

Tűzoltókocsi és rendőrautó előtt is lefényképezték őket.

"Kéz a kézben a tűzoltó és a rendőr"

- írják az erről szóló bejegyzésben Facebookon.

"Kecskeméti Krisztián rendőr őrmester és Gattner Mercédesz bicskei önkéntes tűzoltó esküvője még szorosabbá tette a társszervek közötti együttműködést.

hirdetés

Gratulálunk az ifjú párnak!"

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
siket.png

Jelnyelvet tanul a nyolcéves kislány, hogy köszönhessen a siket futárnak

A koronavírus alatt tűnt fel a kis Tallulah-nak, milyen hasznos munkát végez a férfi, így akart kedveskedni neki.
Fotó: Amy Roberts Twitter - szmo.hu
2020. július 06.


hirdetés

Azért kezdett el jelnyelvet tanulni egy nyolcéves brit kislány, hogy kommunikálni tudjon a helyi futárral, aki siket - írta meg a szívmelengető történetet a BBC.

Az Ashton-Under-Lyne városában élő Tallulah a karantén alatt figyelt fel a férfira, aki a járvány alatt hetente 1-2-szer szállított számukra csomagokat. Hálája jeléül rajzolt neki egy szivárványt, amelyre ráírta, hogy köszöni a munkáját. A kedves ajándék azóta is ki van függesztve a Hermes futár autójában. A férfi azóta is heti 1-2-szer visz feléjük csomagot, a kislány pedig úgy döntött, hogy mással is meglepi őt:

megtanulta jelnyelvvel kifejezni azt, hogy "legyen szép napod."

Egyik reggel, mikor a futár, Tim éppen arra járt, Tallulah kiszaladt a kertbe, hogy bemutathassa tudását. Az esetről készült videót a kislány édesanyja töltötte fel Twitterre, és nagyon hamar elterkedt az interneten. A futár teljesen elképedt a többezer kedves kommenttől, és reméli, hogy ez a szép gesztus meghozza az emberek kedvét a jelnyelv megtanulására.

"Később megmutattam neki, hogyan kell jó reggeltet kívánni jelnyelvvel, és tökéletesen mutogatta el, hihetetlenül bearanyozva vele a napomat."

hirdetés

- mondta a férfi a BBC-nek.


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!