hirdetés
feldaraboltujsagirono
Hátborzongató részletek: vallott a feldarabolt svéd újságírónő gyilkosa
Bíróság elé állt a Kim Wall meggyilkolásával gyanúsított Peter Madsen, aki ismét megdöbbentő kijelentéseket tett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. március 29.


hirdetés

Mint arról mi is többször beszámoltunk, egy házilag készített tengeralattjáróról és annak tervezőjéről akart cikket írni a 30 éves, szabadúszó Kim Wall, amikor máig tisztázatlan körülmények között meghalt.

A svéd újságírónőt augusztus 10-én látták utoljára a tengeralattjárón, ami később elsüllyedt, a nőnek pedig már legközelebb csak a holttestét találták meg - a tengerben, feldarabolva.

Augusztus végén azonosították a testet, akkor még csak a partra sodort törzsére találtak rá, amelyen 15 késszúrás és fűrészelés nyomaira bukkantak. Két hónappal később megtalálták a fejét és a lábait is.

Ezzel szemben a saját készítésű tengeralattjáró elsüllyedését a tulajdonos, Peter Madsen túlélte. A hatóságok már másnap őrizetbe vették gyilkosság gyanújával, ő azonban mindent tagadott. Később azt állította, hogy bár Kim Wall halálát nem ő okozta, ijedtében a tengerbe dobta holttestét, utána viszont már a feldarabolást is magára vállalta.

Meséjét folyamatosan módosítja, aszerint, hogy milyen újabb információkra bukkannak a nyomozók.

A dán feltaláló szerdán bíróság elé állt, ahol ismét megdöbbentő dolgokat árult el a gyilkossággal kapcsolatban.

Azt állította, hogy a nő halála után „pszichés sokkot” kapott, és úgy döntött, „megmenti a nő családját” azzal, hogy megszabadul a holttesttől.

Arról, mivel borzalmas tapasztalat volt számára, nem akart beszélni, milyen volt feldarabolni a testet. Ám amikor az ügyész mégis arra kérte, tegye meg, úgy fogalmazott,

„őrült helyzet volt”, főleg az, amikor a nő lábát a vécécsészébe kellett beletuszkolnia, hogy stabilan álljon, és le tudja fűrészelni a fejét.

Olyan munka volt – magyarázta – amelyik a Hetedik című filmet idézte fel benne - írja a hvg.hu.

Amikor arról kérdezték, hogy lehet-e összefüggés a laptopján talált darabolós horrofilmeknek, lefejezős videóknak és hasonló témájú fotóknak az újságírónő halálához, azt válaszolta, hogy „véletlen egybeesésről van szó”. Nehéz ezt elhinni azok után, hogy az is kiderült, a férfi még az interneten is rákeresett arra, hogyan kell a horrofilmekből ismert módon embereket gyilkolni.

Ami viszont még ennél is rémesebb, hogy milyen SMS-t küldött Madsen a feleségének nagyjából húsz perccel azután, hogy feldarabolta Kim Wall holttestét:

„Egy kis kalandra indultam a Nautilusszal. Holdfényben hajózom, nem merülök. Puszik és ölelések a cicáknak”

– állt az üzenetben.

Amikor a vezető ügyész, Jakob Buch-Jepsen megkérdezte a férfit, hogyan volt képes egy ilyen tett után ezt írni a nejének, Robin Herr, a tárgyalást a Twitteren élőben közvetítő újságíró szerint azt mondta:

először arra gondolt, hogy öngyilkos lesz. De aztán az jutott eszébe, hogy hiányoznának neki a macskái.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Családi tragédia: a férfi megölte saját bátyját egyetlen sértő megjegyzés miatt
Carl Eldredet négy év börtönbüntetésre ítélték bátyja meggyilkolásáért.
Címkép: illusztráció - szmo.hu
2019. május 19.Carina Eldred levele nem sokkal azután született, hogy Carl nevű gyermekét pénteken négy év börtönbüntetésre ítélték a nő elsőszülött fia, Lee meggyilkolásáért. Márpedig a testvérek igazán közel álltak egymáshoz.

Minden 2018 karácsonyán kezdődött, december 28-án. A két testvér egy ünnepi estét töltött apjukkal, Trevorral és barátaikkal. Két pubba is beültek, kedélyesen iszogattak.

Később egy minibuszban utaztak, amikor a 36 éves nagytesó állítólag sértő megjegyzéssel illette 34 éves öccse feleségét. A korábban büntetlen előéletű Carl hatalmas haragra gerjedt, és olyannyira felpaprikázta magát, hogy többször fején ütötte az előtte ülő férfit.

A sors tragédiája, hogy mindez egy artéria elszakadását eredményezte és Lee koponyaűri vérzést szenvedett.

A kétgyerekes apa lecsúszott az ülésről és a helyszínen életét vesztette.

A fiatalabb testvér zokogott, miközben letartóztatták. Azt mondta a rendőrségnek, hogy először azt hitte, hogy barátai viccelnek, amikor azt mondták neki, hogy Lee meghalt.

Az érzelmektől felfűtött tárgyaláson a testvérpár anyja nyilatkozatában azt írta, hogy bár az igazság megszületett, "nincsenek győztesek a családban".

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Halálra taposott egy embert egy elefánt, miután a falusiak kövekkel dobálták meg a kicsinyét
Az anyaállat többször is figyelmeztette az embereket, hogy ne menjenek közel hozzájuk, de hiába. A helyi erdészek a halálos támadás után kordonokkal zárták el a területet a kíváncsiskodók elől.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 19.Egy elefánt megölt egy embert egy indiai faluban, miután az újszülöttjét a lakók kövekkel dobálták meg - írja a Daily Mail.

A nőstény elefánt a Nyugat-Bengál állambeli Ajnashuli közelében adott életet a borjának május 17-én, amiről a település lakói is értesültek.

Csoportosan csődültek oda az állatokhoz, hogy megnézzék a kicsit, sőt folyamatosan videózták, fényképezték is őket. Ezt nem nézte jó szemmel az anya, ezért többször is jelezte a mozdulataival, hogy ne menjenek a közelükbe. Az emberek viszont egyre közelebb merészkedtek, sőt kövekkel is elkezdték dobálni az újszülött borjút, mire az anyaállat bedühödött, és rátámadt az egyik falusira. A 27 éves férfit végül addig taposta, amíg az meg nem halt.

A támadás előtti pillanatokat bemutató videón látszik, hogy a kiselefánt igencsak gyengécske volt, képtelen volt felállni, anyja próbálta a lábával és az ormányával segíteni őt. A helyi beszámolók szerint szerette volna a dzsungelbe vinni a kicsinyét, de mivel az nem tudott menni, kénytelen volt ottmaradni vele. Ez is frusztrálhatta, az pedig még jobban dühíthette, hogy az emberek nem hagyták őket nyugton.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Holtan találták az egyik leghíresebb és legnépszerűbb női pankrátort
Ashley Massaro 39 éves volt, korábban a Playboy címlapján is szerepelt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18.39 éves korában meghalt Ashley Massaro korábbi pankrátor és modell.

A nőre Long Island-i otthonában találtak rá május 16-án, miután nem jelent meg a munkahelyén, egy helyi rádiócsatornánál.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát. A Women's Health magazin a helyi rendőrségi forrásokra és a TMZ-re hivatkozva azt írta, hogy az idegenkezűséget kizárták.

Ashley Massaro 2005-ben csatlakozott a legnagyobb és legsikeresebb pankráció-promotercéghez, a WWE-hez, amikor megnyerte a Diva Search nevű versenyt. Pankrátori pályájával 2008-ban hagyott fel.

Ashley Massaro szerepelt a Playboy magazin címlapján és 2007-ben a Survivor nevű valóságshow Kínában forgatott évadában is feltűnt.

Utolsó, május 15-i Twitter bejegyzésében a rajongóktól kapott leveleket mutatta meg.

Ashley Massaro 18 éves lánya - mint arról a Women's Health beszámolt -, Instagram Story-ban búcsúztatta az édesanyját.

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Egy kis készpénzért és édességért ütöttek agyon egy 66 éves férfit a kamaszok Hajdúhadházán
Az idős férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett a rablótámadásban, hogy a szakszerű kórházi ellátás ellenére meghalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 19.Kamaszok ütöttek agyon egy 66 éves férfit Hajdúhadházon, miután betörtekhozzá. Két maszkos alak jelent meg a házban, ahol feleségével lakott.

Őt rögtön leütötték egy vascsővel, az asszonyt pedig megfenyegették, majd elkezdtek zsákmány után kutakodni. Végül 6000 forintot és némi édességet zsebeltek be, ezután elmenekültek

- közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A rendőrségre hétfőn este 10 körül érkezett bejelentés a rablótámadásról. Amikor az egyenruhások a helyszínre értek, rögtön mentőt hívtak az idős férfihez, aki életveszélyesen megsérült.

Végül hiába szállították kórházba, belehalt súlyos sérüléseibe.

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak, hogy megtalálják a tolvajokat. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály, valamint a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a hajdúhadházi rendőrökkel közösen végül csütörtökön állították elő a helyi fiatalokat, valamint további két társukat. A 15, 16 és 17 éves fiúkat kihallgatásuk után őrizetbe vették, majd indítványozták előzetes letartóztatásukat, amit a Debreceni Járásbíróság vasárnap el is rendelt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x