Nekiment az internet Kim Kardashiannak, mert étvágyelnyomó nyalókát népszerűsít
Újabb nap, újabb dráma.
Buzzfeed - szmo.hu
2018. május 16.


Kim Kardashiant nem először és nem utoljára vette a szájára az internet népe, ezúttal egy nyalóka miatt. Az ártalmatlannak tűnő édesség, amit Kim reklámozott, valójában étvágyelnyomó, fogyást segítő étrendkiegészítő volt.

Kim a posztban, amit azóta eltávolított az oldaláról, azt írta, hogy a termék egyszerűen hihetetlen, és arra bátorította a felhasználókat, hogy gyorsan vegyenek belőle, mert az első 500 vásárlónak kedvezmény jár. Ja, és suckit, azaz „szopjátok” hashtaggel látta el a captiont.

Don't feel the pressure to fit in

2.6 millió kedvelés, 18.6 ezer hozzászólás - Kim Kardashian West (@kimkardashian) Instagram-hozzászólása: "Don't feel the pressure to fit in"

Az internetes közösség perceken belül támadni kezdte a valóságshow-sztárt. Volt, aki azt írta, szégyellnie kéne magát, hogy ilyesmit népszerűsít. Az egyik felhasználó azt írta, Kimnek meg kellene értenie, hogy „az éhség azt jelzi, a testének táplálékra van szüksége az élethez s hogy az evés nem rossz dolog.” Egy másik szerint „ez annyira felelőtlen. Rossz példával állsz a fiatal lányok előtt.” A legtöbb negatív hozzászólás főként azt illette, hogy Kim valóban rossz példát mutat, hiszen médiaikonként tudnia kellene, mennyi fiatal követi a szokásait.

A színésznő Jameela Jamil is nekiment Kardashiannak. "Borzalmas és mérgező hatással vagy a fiatal lányokra. (...) Ez a család komolyan elkeserít, mennyire leredukálják a nőket. Lehet, hogy nem kéne étvágycsökkentőket szedned, hanem eleget kéne enned, hogy az agyad is tápanyaghoz jusson. Dolgozz keményen és úgy légy sikeres. És játssz a gyerekeiddel. Érezd jól magad a barátaiddal - hogy végül tényleg elmondhass valamit az életedről, nemcsak azt, hogy 'lapos a hasam.'"


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x