Kilenc órán át feküdt egy erdőben az élve eltemetett kisbaba – túlélte
A kisfiú már jól van, de nem tudni, miért történt vele mindez.
Buzzfeed, fotók: Pixabay, Facebook - szmo.hu
2018. július 11.


Borzalmas történetről számol be a Buzzfeed, melynek szerencsére happy end a vége. A montanai rendőrök azt állítják, „csoda”, hogy az öt hónapos baba túlélte azt a legalább kilenc órát, amíg a hideg erdőben levelek és ágak alá temetve várta, hogy megmentsék.

A hivatalos szervek hat órán át keresték a gyermeket, amikor egyikük gyenge sírást hallott, s ahogy a hang forrását megtalálta, felfedezte az eltemetett kisfiút – írta a Missoula megyei seriffhivatal Facebook-oldalán.

A baba már jó állapotban van. Keresése akkor indult, amikor vasárnap a serifhivatalba olyan beszámolók érkeztek, miszerint egy férfi furcsán viselkedik s embereket fenyeget.

Ezután letartóztatták a 32 éves Francis Carlton Crowley-t, aki drogok hatása alatt teljesen összefüggéstelenül beszélt, de annyit ki tudtak venni belőle, hogy egy gondjaira bízott baba a hegyekben van eltemetve. A kisfiút szemét és ágak borították, s arccal lefelé feküdt a földön. Mindössze egy body volt rajta. Egyelőre nem tisztázott, a férfi milyen kapcsolatban volt a gyermekkel.

A rendőrök szerint igazi csoda, hogy életben maradt a baba, akinek ki tudja, mit kellett átélnie a megtalálása előtti 24 órában.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x