hirdetés
kocsi-ajto-pixabay.jpg

Kiesett a 3 éves kisfiú a kanyarodó autóból, miután kinyitotta a kocsiajtót Salgótarjánban

Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2020. augusztus 12.


hirdetés

A férfi cselekménye közúti baleset gondatlan okozása. Figyelemmel arra, hogy a balesetben a gyermeke sérült meg súlyosan, és a baleset más személyre nézve káros következményekkel nem járt, a Balassagyarmati Járási Ügyészség úgy ítélte meg, hogy a büntetlen előéletű, a cselekmény elkövetését elismerő és megbánó apa cselekménye olyan csekély fokban veszélyes a társadalomra, hogy vele szemben a legenyhébb büntetés kiszabása, így a vádemelés is szükségtelen.

Ugyanakkor a KRESZ és a Büntető Törvénykönyv szabályait megszegte, ezért vele szemben szankciót kellett alkalmazni, így az ügyészség a rosszallását kifejezve megrovásban részesítette a férfit.

A férfi tehát elkerülte a bírósági felelősségre vonást, a Balassagyarmati Járásbíróságnak pedig nem kellett lefolytatnia a felesleges büntetőeljárást.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
meszaros-lorinc-valas.png

Elkezdődött Mészáros Lőrinc válópere: tűzpiros kabrióval érkezett a feleség a tárgyalásra

A felcsúti milliárdos és felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix még szeptember elején jelentették be, hogy válnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 16.


hirdetés

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix válópere - írja a 24.hu.

A lap szerint

a bíróságra elsőként az asszony érkezett meg egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel.

Nem sokkal később pedig a felcsúti milliárdos konvoja is befutott.

A lap próbálta megkérdezni Mészáros Lőrincet a 270 milliárdosra saccolt vagyon megosztásának módjáról, ugyanakkor, mint írják: a kísérői pajzsként védték az üzletembert.

hirdetés

A 24.hu szerint az üzletember ügyvédje annyit közölt: ügyfele nem tekinti magát közszereplőnek, ezért nem járul hozzá a róla készült képek közzétételéhez.

Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix még szeptember elején egy MTI-hez eljuttatott közleményben tudatták, hogy válnak.

A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

Azóta az is kiderült, hogy Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla már egy ideje elköltözött a férjétől.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
bayer.jpg

Döntött a Kúria: Bayer Zsoltnak 300 ezret kell fizetnie Hadházy Ákosnak

A publicista korábban azt ígérte, ötforintosokkal fogja kifizetni az összeget.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 16.


hirdetés

Helybenhagyta a Kúria a másodfokú ítéletet Bayer Zsolt újságíró, publicista és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő perében, amelyet utóbbi indított személyiségi jog megsértése miatt. Ezzel pedig kötelezték Bayert arra, hogy kifizesse a már korábban megítélt 300 ezer forintot Hadházynak.

A publicista korábban azt mondta, ötforintosokban fizeti majd ki ezt az összeget a politikusnak, ehhez pedig azt kérte az emberektől, hogy segítsenek neki elegendő ötforintost gyűjteni.

"Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára"

- írta a blogján Bayer.

hirdetés

Akkor azt is kijelentette, hogy bár a bíróság arra kötelezte, hogy kérjen bocsánatot levélben Hadházytól, és azt 30 napon át elérhetővé kell tennie a blogján, ő ezt nem fogja megtenni addig, amíg Hadházyék bocsánatot nem kérnek Orbán Viktortól és Áder Jánostól.

Most, hogy a Kúria döntésével a per véget ért a bíróságon, Hadházy Ákos a Facebook-oldalán közölte a végeredményt. Mint írta, Bayer Zsoltnak az eddigieken felül az államnak 70 ezer, a képviselőnek pedig 15 ezer forint perköltséget is fizetnie kell.

"Nem tudom, hogy a bíróságnak is ötforintosokkal akar-e fizetni, de ha nekem így szeretne, akkor üzenem a művész úrnak a következőket: 1) Társasházban lakom, közös udvarban két pedagógussal. Ők rendes emberek, gondolom, ha egy halom aprót találunk az udvarunkon, segítenek összesöpörni és megőrizni, amíg a tulajdonosa nem jelentkezik érte. 2) A nekem megítélt sérelemdíjat kérem két héten belül átutalni, amennyiben nem érkezik meg az utalás, kénytelen leszek végrehajtást indítani!"

- üzente Hadházy a publicistának.

Security Check Required

null


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
hattyu.jpg

Botokkal verhettek agyon egy hattyút gyerekek, hiába érkezett segítség, a madár elpusztult

Feltételezik, hogy több állatot is bántalmaztak, de azok később magukhoz tértek és el tudtak menekülni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 15.


hirdetés

Botokkal verhettek halálra egy hattyút feltehetően gyerekek a Heves megyei Lőrinci-tónál.

Vasárnap este egy közelben bográcsozó férfi hallott ütlegelő hangokat és gyerekzsivajt. Kiment, hogy szétnézzen és megtalálta a hattyút. Ekkor riasztotta a polgárőröket, akik egy madármentő segítségét kérték a bajba jutott állathoz.

A helyszínen megtalálták a madarat, ami már mozdulni sem tudott, tehetetlenül feküdt a parton. Az állatvédő magával vitte a súlyosan sérült állatot, egész éjjel ápolta, infúziót adott neki, de hiába, a fiatal hattyú elpusztult.

A madármentő elmondta, hogy elmesélés alapján több hattyút is bántalmazhattak a gyerekek. Két madár fél óra múltán magához tért és elmenekült, egy azonban súlyosan megsérült és nem tudott már ő sem segíteni rajta. Most feljelentést tesz a rendőrségen. Egy ilyen cselekményért az elkövetők akár három év börtönt is kaphatnak.

VIDEÓ: AZ RTL Híradó beszámolója

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
8-as-fout-kamion-szabalytalan-megfordulas.jpg

Videó: kis híján telibe talált egy autót a 2x2 sávos úton szabálytalanul megforduló teherautó

Nem sokon múlt a karambol. A kocsi sofőrje szerencsére még épp időben elrántotta a kormányt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 17.


hirdetés

Elképesztően balesetveszélyes manővert vett fel egy autó fedélzeti kamerája a 8-as főúton szerda délután. A videót a Bp-i Autósok Közössége osztotta meg.

Egy teherautó a 2x2 sávos úton próbált szabálytalanul, a dupla záróvonalon keresztül megfordulni, és ezzel kis híján óriási balesetet okozott. Egy szürke autós éppen akkor ért oda a kamionhoz, amikor az már majdnem elfoglalta mindkét sávot, ezért a kocsi sofőrje csak úgy úszta meg a karambolt, hogy hirtelen elrántotta a kormányt és átment a dupla záróvonalon a szembejövőkhöz. Szerencsére ott a belső sávban épp nem haladt senki, így nem történt ütközés.

A többi sofőr ezután inkább megállt és megvárta, amíg a teherautós szabálytalanul átmegy a szembejövő sávba, nehogy baleset legyen belőle.

Ez nem Oroszország, csak a 8-as főút

Elképesztő felvételt rögzített egy 8-as főúton autózó férfi fedélzeti kamerája. Egy teherautó a 2X2 sávos úton próbált szabálytalanul, a dupla záróvonalon ke...

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!