hirdetés
emiliaclarke-tronokharca-daenerystargaryan.jpg

Kiderült, mit gondol a Trónok harca utolsó részéről és Daenerysről Emilia Clarke

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 20.


hirdetés

A színésznő elmondta, hogy amikor megkapta az utolsó szkriptjét, újra és újra el kellett olvasnia, hogy felfogja, mi fog történni benne. Összesen hétszer ment végig a szövegen, de még ezután is döbbenten nézett maga elé.

"Mi, mi, MI?!" - gondolta.

"Ez kib.szottul a semmiből jött. Teljesen elbűvölt. Abszolút nem gondoltam, hogy ez lesz"

- emlékezett vissza.

"Sírtam. Elmentem sétálni. Kimentem a házból, magammal vittem a kulcsaimat, és úgy jöttem vissza, hogy hólyagos volt a talpam. Öt órán keresztül voltam távol. Azon gondolkoztam: hogy fogom ezt végigcsinálni?"

A színésznő ezután arra is kitért, mit gondol karaktere, Daenerys sorsáról.

"Ha engem, mint Emiliát kérdeztek, nem értek egyet a nézeteivel. Baromi nehéz volt olvasni a szkriptet. A drámaiskolában viszont azt tanították nekem, hogy a karakteredhez kell igazodni. Ha ő hozott egy döntést, együtt kell élned vele. Egy színész soha nem aggódhat azon, hogy mivé válik a filmben. Mindannyiunknak vannak 'csúnya' oldalai.

Tíz évnyi munka után, amit ebbe a sorozatba fektettünk, logikus volt, ami Daenerys-szel történt. Mit tehetett volna még? Próbáltam elképzelni, hogy nézhet majd ki a finálé. Nem tűnhetett volna csak úgy el azzal, hogy 'oké, főzök egy teát, sütit sütök, szülök majd pár gyereket és legyünk boldogok'. Ez soha nem történne meg vele. Ő egy Targaryen"

- véli Clarke.

Azt is elárulta: gondolta, hogy Daenerys végül meg fog halni.

"Nagyon át tudom érezni a karaktert. Szerintem nagyon szép és megható finálé volt. Remélem, hogy amikor nézitek az utolsó pillanatait, amikor már haldoklik, látjátok a sebezhetőségét: még mindig ott van benne az a kislány, akit az első évadban megismerhettetek"

- mondta.

Emilia elmondta, hogy bármit is tett a karaktere, ő akkor is Daenerys mellett áll, mert nem is tudna nem így tenni.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
tothgabi.png

Ez lett Tóth Gabi neve, miután titokban férjhez ment

Hosszabb neve lett az énekesnőnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 18.Ahogy azt korábban megírtuk - titokban házasodott össze párjával, Krausz Gáborral Tóth Gabi.

De már az új nevére is fény derült!

"Hálás vagyok! Keményen megdolgoztam én ezért a boldogságért! Megérdemlem! És te is megérdemled!

- írja az énekesnő közösségi oldalán.

"Soha nem gondoltam arra korábban, micsoda fantasztikus érzés kimondani: Krausz Gábor, a férjem. Én pedig Krausz-Tóth Gabriella lettem, ami nemcsak névváltozás, hanem az összetartozás, egy életre szóló hűség, szerelem és szeretet, az egymásért érzett felelősségvállalás szimbóluma is"

- mondta a boldog feleség a Best magazinnak.

Az új, komoly név egy új korszak kezdetét jelzi Tóth Gabi életében. Posztjában mégis arra szólítja fel rajongóit, hogy soha ne veszítsék el gyermeki lelkesedésüket a dolgok iránt!


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
65798663_908865296129447_6436012046096050409_n1.jpg

Tóth Gabi és Krausz Gábor titokban összeházasodtak

Az énekesnő és párja nem pont így tervezték a nagy napot, de a terhesség keresztbe húzta a számításaikat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 18.Tóth Gabi számára 2019 áprilisa meghatározó mérföldkő volt, hiszen sztárséf párja megkérte a kezét, majd nem sokkal később kiderült, hogy babát várnak.

"A legbiztosabb IGEN amit valaha mondhattam!"

- írta az énekesnő a lánykérés pillanatáról, amikor még mit sem tudtak kislányuk érkezéséről, ezért aztán bele is kezdtek a hét országra szóló lagzi tervezésébe.

A sors azonban a gólyahírrel változtatott a terveken.

Gabi és párja újratervezték a dolgokat és nem sokkal a kis jövevény érkezése előtt.

"Vidéki lány vagyok, szerintem az a normális, ha az eljegyzés után jön az esküvő, neki is álltunk azonnal a tervezgetésnek, hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. Az eljegyzést követő héten aztán kiderült, hogy babát várok, a terhességem miatt egy perc alatt szertefoszlottak az esküvőről szőtt álmok. Az első három hónapban csak feküdtem, dolgozni sem tudtam, azon voltam, csak éljem túl valahogy ezt az időszakot.

Sokáig eszünkbe sem jutott az esküvő, de most, hogy a szülés előtt két hónappal már teljesen jól vagyok, hétvégén kimondtuk a boldogító igent. Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogy elterveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt"

- mesélte a kismama a BEST magazinnak.

Illetve Instagram-oldalán is megosztott egy árulkodó bejegyzést, ahol már Krausz-Tóth Gabriellaként utal magára.

"Ismét lezárult egy korszak, amit elcsomagoltam és egy szép dobozba tettem! Szintet léptem! Valóra vált egy álom! Felnőtt lettem én!! Ejj te Tóthék lánya, minden teljesült, amit megálmodtál!"

- írta Gabi a fotóhoz.

Ismét lezárult egy korszak amit elcsomagoltam és egy szép dobozba tettem ! Szintet léptem! Valóra vált egy álom! Felnőtt lettem én!! Ejj te Tóthék lánya minden teljesült amit megálmodtál! ???❤️ Ma megértitek a soraimat! Haladok tovább és nem feledem, hogy a magja én vagyok az életemnek, mindenemmel , a múltammal együtt!! akármit is hoz a sors és lépsz is a felnőtté válás izgalmas és ismeretlen útjára ,SOHA NE VESZÍTSD EL A GYERMEKI LELKESEDÉSED A DOLGOK IRÁNT! Hálás vagyok! Keményen megdolgoztam én ezért a boldogságért! Megérdemlem! ... ÉS TE IS MEGÉRDEMLED❤️?? #szeretlekkrausz #krausz-tóthgabriella?? #pumawomen #pumahungary

9,734 Likes, 112 Comments - @tothgabi on Instagram: "Ismét lezárult egy korszak amit elcsomagoltam és egy szép dobozba tettem ! Szintet léptem! Valóra..."


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
maxresdefault-2.jpg

Fehér Balázs: Közel álltam az öngyilkossághoz

Élete mélypontján, depressziósan ismerte meg barátnőjét, Esztert, akivel most a Nyerő Párosban szerepelnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 18.2015-ben, 11 év után Fehér Balázs kiszállt a Carbonfools zenekarból, majd édesapját is elveszítette. Nem volt pénze, sem munkája, és a barátainál húzta meg magát.

A Best magazinnak azt nyilatkozta, hogy megjárta a poklokat.

"Két hónapnyi nem alvást követően közel álltam az öngyilkossághoz, nyugtató és kedélyjavító szerekhez nyúltam, szó szerint a poklot jártam meg"

- mondta az énekes.

Ekkor találkozott Monda Eszterrel.

Egy pékségben üldögélt, amikor odament hozzá a lány.

Egymás tökéletes ellentétei voltak. A nyolc általánost végzett énekes, aki éppen élete legsötétebb korszakában volt, és a látszólag teljes életet élő, párkapcsolatban lévő tudós.

A beszélgetésből szerelem lett. A lány azóta is eltartja Fehér Balázst.

Az énekes azóta megváltozott, nárcisztikus, másokkal nem törődő énjét maga mögött hagyta, hogy egészséges alapokra helyezhesse új kapcsolatát.

Most pedig együtt szerepelnek az RTL Nyerő páros című műsorában, ahol hamar kiderült, hogy Eszter eléggé féltékeny természet, de legalábbis nem viseli jól, ha idegen fehérneműs nők fekszenek párja mellett.

Ha segítségre van szükséged

Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
lady_gaga_Falls.png

Lady Gaga rajongójával együtt zuhant le a színpadról a koncertjén

Felvetette magát egy rajongójával, aki aztán megbotlott, ebből lett a baj. Az énekesnő viszont poént csinált belőle.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 18.Las Vegas-ban koncertezett Lady Gaga, amikor jó ötletnek tartotta, hogy rámászik az egyik rajongójára éneklés közben.

A színpadra felhívott férfi nagyon meglepődött az akción, de aztán belejött a dologba. A kezdeti szégyenlősködés viszont hatalmas botlásba fulladt. Együtt zuhantak le a színpadról, a rajongó ráadásul egyenesen Lady Gagára esett.

A videózó közönség több tagja is egyenesen pánikba esett, azt hitték, az énekesnő szörnyet halt.

A szerencsés, vagy inkább szerencsétlen rajongót Jack-nek hívják. Gaga, miután túlélte az esést, el is sütött egy poént ezzel kapcsolatban.

"Egymás karjába zuhantunk. Jack és Rose vagyunk a Titanic-ból" - mondta Lady Gaga. "Azt hiszem, teázhatnánk egyet ezután."

Jack nem élte meg ilyen viccesen az esetet, de Gaga felhívta a színpadra, és megígértette vele, hogy megbocsát magának, és megkérte a többi rajongóját is, ne hibáztassák a fiút a baleset miatt.

A rajongók joggal aggódtak az énekes színésznő egészsége miatt, Gagának ugyanis fibromyalgiája van - írja a BBC. Ez a betegség krónikus fájdalmat okoz a test egész területén.

Az énekesnő teljesen jól van, csak a színpad melletti lépcsők hiányát kifogásolta.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!