hirdetés
rendor-rakospalotai-gyilkossag.jpg

Kiderült, miért szúrta agyon a 21 éves fiú az 51 éves rákospalotai férfit

Az ukrajnai fiatal a tette után a társaival elmenekült, a határnál fogták el őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 13.


hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, vasárnap reggel érkezett a mentőktől bejelentés, hogy

egy 51 éves férfi holttestére bukkantak a XV. kerületi Zrínyi utca egyik családi házában.

A férfi halálát több késszúrás okozta. A rendőrök néhány óra múlva már el is fogtak három embert, akit az emberöléssel gyanúsítottak.

Később az MTI közzétette, hogy megtört a kihallgatáson a gyanúsított, aki megszúrta a rákospalotai férfit. Információik szerint beismerte a bűncselekmény elkövetését

"Kiderült: három fiatal ukrán vendégmunkás dorbézolni kezdett szombat éjjel, aminek az 51 éves magyar férfi nagyon nem örült" - írja a Blikk.

A veszekedés hevében a 21 éves fiú kést rántott, amit többször az áldozatába vágott.

"A vérfürdő után a három férfi nem tétovázott sokáig, szinte azonnal menekülőre fogták, meg se álltak az ukrán–magyar határig. Lónyánál azonban fennakadtak a határellenőrzésen: az ukrán rendszámú autót szinte azonnal kiszúrták a határőrök" - írja a lap.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kep.jpg

Kisgyereket és terhes anyukát gázolt halálra a román sofőr, aki élőben közvetítette a száguldozását

A vérében alkoholt is találtak. A három halálos áldozat mellett három súlyos sérült is van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 12.Őrizetbe vették Romániában azt a 39 éves sofőrt, aki előző délután 3 ember halálával és másik 3 súlyos sérülésével végződött balesetet okozott egy Facebook-közvetítés kedvéért rendezett száguldozással - írja az MTI.

A Tulcea megyei férfi feltehetően a BMW sportkocsi képességeivel akart hencegni a járműben ülő két ismerőse, és egyikük Facebook-követői előtt,

ugyanis a hátsó ülésen lévő utas élőben közvetítette az ámokfutást, amire az elöl ülő utas is biztatta a sofőrt.

A lakott területen is hatalmas sebességgel haladó autó Vacareniben egyszerűen lerepült az útról, átszakított egy kerítést, és halálra gázolt egy 79 éves nőt, egy 3 éves gyereket, és súlyosan megsebesítette annak 33 éves – 7. hónapban lévő – állapotos anyját is.

A terhes nőt a dunai komppal csak nehezen tudták kórházba juttatni. Útközben a mentősöknek még sikerült egyszer újjáéleszteni, de a galaci kórházban belehalt a sérüléseibe. Az orvosoknak a magzat életét sem sikerült megmenteniük.

A balesetet okozó sofőr könnyebben, a két utasa súlyosabban sérült meg, mindannyian elmenekültek a helyszínről. Őrizetbe vételekor a sofőr vérében literenként 0,14 milligramm alkoholt mutattak ki.

Romániában a kormány éppen hétfői ülésén készül rendelettel megduplázni az okostelefonok autóvezetés közbeni használatáért kiszabható bírságot. Az országban ugyanis a tiltás és hatósági figyelmeztető kampányok ellenére egyre gyakoribbak azok a súlyos balesetek, amik a vezetés közbeni Facebook-közvetítésekkel hozhatók összefüggésbe.


KÖVESS MINKET:hirdetés
lajos-tamas-focista-tiszavasvari.jpg

Meccs közben rosszul lett, nem sokkal később meghalt a 30 éves magyar focista

Lajos Tamás a Tiszavasvári focicsapat kapitánya volt. Vasárnapi meccsük közben hányingere lett, ezért lejött a pályáról. Két órával később ismét rosszul lett, és már nem tudták megmenteni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 12.Vasárnap délután még pályára lépett Lajos Tamás Tiszavasvári focicsapatának 30 éves csapatkapitánya a Kótaj elleni mérkőzésen, ahol a 68. percben percben azt kérte, cseréljék le, mert nem érzi jól magát. A focistának volt egy ki hányingere volt, így a mérkőzés további részét a kispadról nézte végig - írja a Szon.hu.

A portál beszámolója szerint Lajos Tamás a meccs után az öltözőbe ment, ahol lezuhanyozott, majd a büfé előtt még beszélgetett a csapattársaival. Két órával a lecserélése után viszont ismét rosszul lett, hányt, és a mellkasát is fájlalta. A társai ekkor elindultak vele tiszavasvári orvosi ügyeletre, ahol megvizsgálták és azonnal esetkocsit kértek neki, de már nem tudták megmenteni a 30 éves focista életét. A portál információi szerint halálát szívinfarktus okozta.

"Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Tomi volt a csapat kapitánya. Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni. A következő napokban megpróbáljuk a csapatot lélekben felrázni, nehéz lesz, mert mindenkit nagyon megtört az eset. Mélyen együtt érzünk a családdal"

– nyilatkozta a portálnak Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

A csapat Facebook-oldalán emlékezett meg a focistáról, aki egyébként vegyész végzettségű és a tagja volt a Dézsávü amatőr színtársulatnak is.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
eroszak-bantalmazas-pixabay-1000x667.jpg

Lefilmezte a 15 éves lány, amint apja az anyját veri – ezzel börtönbe juttatta

A lány azóta sem bánta meg, hogy így tett, ettől függetlenül kéthetente bejár a börtönbe.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. augusztus 12.Maysa Rosato-Clifton családjában ez mindennapos esemény volt. Aztán egy napon betelt a pohár, amikor Andrew, az 53 éves teherautó-sofőr betörte a bejárati ajtót, és rátámadt feleségére, az 51 esztendős Tanyára. Maysának pedig sikerült telefonjával lefilmeznie, amint apja tör-zúz, anyja pedig közben zokogva hívja a rendőrséget – írta a Daily Mail.

Az apát szándékos súlyos testi sértés címén ítélte nyolc évi börtönre májusban a lutoni bíróság, és bizonyítékul használták fel a kislány felvételét is.

Maysát ugyan rossz érzések töltötték el, hogy felvette ezt a jelenetet és ezzel apját börtönbe juttatta, de nem bánta meg, mert tudta, hogy meg kellett mutatnia, hogyan viselkedik és fontos volt számára, hogy megvédje az anyját.

„Emlékszem, kértem apámat, hogy hagyja abba, de ő csak folytatta. Sokkos állapotba kerültem, és úgy gondoltam, szükségem van egy bizonyítékra. Minden megváltozott azon az estén”

– mondta a lány, aki kéthetente meglátogatja Andrew-t a börtönben.

Anyja, Tania kijelentette, hogy nagyon büszke a lányára. Szerinte Maysa megérezte, hogy baj lesz, mert figyelmeztette őt, hogy ne nyissa ki az ajtót, amikor férje hazatért. Elmondta, hogy egy pillanatra elsötétült felette a világ, és amikor magához tért, vértől borítva feküdt a földön, férje magasodott föléje, és akkor azt hitte, hogy vége az életének.

Az asszony a szemközti kertbe menekült, ahová férje késsel követte, többször földhöz verte felesége fejét, végül a szomszédnak sikerült megragadnia az őrjöngő férfit, és egy szolgálaton kívüli rendőr, aki szemtanúja volt az esetnek, végül őrizetbe vette. Tania kórházba került, fejét hét öltéssel varrták össze.

Andrew és Tania tizenéves korukban találkoztak, a lány egy videókölcsönzőben dolgozott, a fiú pedig vevőként járt oda. Két hét múlva összeköltöztek, de alig két hónap múlva Andrew verni kezdte a lányt. Egyre durvábban bánt vele, volt, hogy lelökte a lépcsőn, máskor fojtogatta. Tania 2013-ig tűrt, akkor kidobta őt, azóta a rendőrök 17-szer állították elő férjét erőszakos cselekmények miatt.

Az asszonyt nem nyugtatta meg, hogy férjét végül elítélték. Úgy érzi, hogy nyolc év nem elég hosszú idő, és hogy soha nem fogja magát biztonságban érezni.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
gyermek-prostitucio-altalanos-iskolas.jpg

Általános iskolás lányt kényszerítettek prostitúcióra Fóton - bevételt elszedték tőle

A gyereknek 2017 júniusától október végéig naponta több férfival kellett lefeküdnie.
Ugyeszseg.hu, Fotó: Illusztráció/Pixabay - szmo.hu
2019. augusztus 13.Általános iskolás lányt futtatott prostituáltként egy fóti pár. A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntette miatt emelt vádat ellenük - írja az ügyről Pest Megyei Főügyészség.

A bűnügy vádlottjai, egy férfi és egy nő élettársak, Fóton élnek.

A nő 2016-tól kezdődően Fóton vagy az interneten férfiakkal ismerkedett, akikkel a házukban pénzért létesített szexuális kapcsolatot.

Mindez az élettársa tudtával történt. A vádlottak főként a nő prostitúciós bevételéből éltek.

Az asszony összebarátkozott a bűnügy kiskorú sértettjével, egy általános iskolás lánnyal.

A lány többször elment a vádlottak lakására.

A vádirat szerint a nő azzal győzte meg a gyereket, hogy milyen jól keresne és mennyi pénzt gyűjthetne össze, ha ő is prostituált lenne. A lány végül beleegyezett abba, hogy a pár hirdetést adjon fel a nevében és hogy megszervezze a találkozókat, amiket a lakásukban bonyolíthat le.

A gyereknek 2017 júniusától október végéig naponta több férfival kellett lefeküdnie. Bevételét mindig elszedték tőle, így a pénzből soha semmit nem kapott. Az összeget a nő és a férfi magára költötte.

Az ügyészség kerítés bűntettével, gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja az élettársakat. Börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottakkal szemben.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x