hirdetés
eve.png

Kiderült, miből élt a NAV-os botrány után Gáspár Győző és családja

Evelinnél magasan van a léc: nem állna szóba olyan férfival, akinek nincs autója és lakása.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 08.


hirdetés

Evelin, Gáspár Győző nagyobbik lánya interjút adott az NLCafénak, melyben többek között arról is beszélt, miből élt családja, és azt is megosztotta, hogy voltak akik a pénze miatt akartak ismerkedni vele.

Evelin édesanyja két éve nyerte meg a Konyhafőnök VIP-t, és a celeb azt mondja: sokáig ez a pénz tartotta el a családot, amit Győzike nehezen élt meg.

Evelin fontosnak tartotta elmondani, hogy bár bebizonyosodott az ártatlanságuk, mégsem adnak vissza nekik semmit. Ugyanott tartanak, ahol két és fél évvel ezelőtt.

"Volt egy időszak, amikor azért akartak férfiak ismerkedni velem, mert olvasták, hogy mennyi pénzt foglaltak le tőlem, és hogy ha majd visszakapom, akkor el tudom tartani őket.

Ezután engem is adócsalóként bélyegeztek meg, nem találtam munkát, még szakmai gyakorlatra sem akartak felvenni. Kaotikus volt a helyzet" - emlékszik vissza a fiatal nő.

Evelinnél egyébként magasan van a léc, nem állna szóba olyan férfival, akinek nincs autója és lakása.

"Az exbarátom kapcsán eléggé megkárosodtam anyagilag, és húztam egy határt. Ami nekem megvan, saját lakás, saját autó, azt elvárom a páromtól is. Az előző pasimnak nem volt, ezért én voltam a taxis, meg a főbérlő is. A végén nagyon csúnyán váltunk el, még azt is mondta, nem tudja, hogy állhatott le velem, de inkább nem részletezném tovább. Biztos hibás voltam én is, de én sosem vágnék ilyen dolgot mások fejéhez. Ekkor úgy döntöttem, előre leszögezek pár dolgot, és majd akkor lesz valakim, ha megugorja ezeket" - jelentette ki Gáspár Evelin.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
joci.jpg

„Rohadj meg…” – reagált Pápai Joci Horváth Tamás képére

Régi emlékek kerültek elő a Sztárban sztár korábbi előadóinak múltjából.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.Vasárnap este debütál a Sztárban sztár leszek!, aminek két mentora Horváth Tamás és Pápai Joci. A két énekes a Sztárban sztár ötödik évadában még vetélytársak voltak. Két dolog megmarad azokból az időkből: egymás heccelése, és a képpé rögzített pillanatok.

Horváth Tomi sok sikert kívánt barátjának a vasárnap esti műsorhoz az Instagramon, kívánságát egy régi szép emlékkel is megtoldotta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drága Testvérem! Ezúton kívánok neked nagyon sok szerencsét a vasárnapi adáshoz! Bíztasd a csapatot, hogy nincs lehetetlen!❤️? #jocicsapata #soksikert #more #szeretlektestvérem #alegjobbnő

Horváth Tamás (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés,

„Na, hogy rohadjál meg… Ez öv alá ment” – írta Pápai Joci megjegyzésként a bejegyzés alá.

A Zoltán Erika bőrébe bújt Pápai Joci képe nem csak magát az énekest indította meg, Majka viccelődve annyit írt:

„Büdös ribanc” - megjegyzése mellé rengeteg nevetős emojit párosított.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
nacsa.png

Másfél évig bírták: válik Nacsa Olivér és 13 évvel fiatalabb felesége

Nacsa Olivér és egykori szerelme, Barbi válnak, de emberileg továbbra is közel maradnak egymáshoz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.Mindössze másfél év házasság után Barbi, Nacsa Olivér felesége Facebook-oldalán jelentette be, hogy válnak, ezzel elébe menve minden találgatásnak, és pletykának.

"Kedves barátaink, ismerőseink!

Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel.

Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak.

Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbensőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni

Barbi és Olivér".

A pár találkozása, ahogy válása is bombaként robbant a köztudatba. Annak idején Nacsa Olivér boldogan mesélte, hogy másfél év egyedüllét után a nála 13 évvel fiatalabb Somossy Barbi oldalán találta meg a boldogságát, aki az M5 csatorna riportereként dolgozik. Egy ideig együtt is vezették a kulturális híradót az említett csatornán. Esküvőjükről is áradozva meséltek tavaly.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
csuja.jpg

Két nappal fia halála után színpadra áll Csuja Imre

Így dolgozza fel a gyászt, amit második fia elvesztése után érez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.Az 59 éves, Jászai Mari-díjas színművész életében másodjára éli meg egy gyermek elvesztésének tragédiáját. Fiát, Bencét csütörtökön találták holtan egy budapesti erdőben. Csuja Imre ennek ellenére nem mondta le az Örkény Színházban meghirdetett darabjait, két nappal fia halála után színpadra áll.

Csuja egy korábbi interjúban azt mondta, hogy nem szívesen hagyja cserben a közönségét. Szerinte egy színész ki tudja játszani magából a bánatot és az örömöt is, mert a színpad segít feldolgozni a fájdalmat. Ezért talán nem meglepő, hogy nem mondta le előadásait.

Ez nem az első ilyen tragikus eset a Csuja család életében, 16 évvel ezelőtt idősebbik fiúkat, Gergőt is elvesztették.

„Tizennégy éve mindennap ordítok magamban. Nincs borzalmasabb, mint amikor egy szülő eltemeti a gyerekét”

– mondta egy két éve készült interjúban.

Emiatt Bencére –, aki tehetségesnek bizonyult a zene és a kerámia terén is - megpróbált még inkább odafigyelni. Sok helyen kapott apja környezetében munkát - írja a Blikk.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
lovei.jpg

Ők jutottak a Love Island döntőjébe

Péntek este eldőlt, melyik négy pár marad a villában a végső játékra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.Péntek este távozott a luxus villából két páros, és az előző nap beköltöztetett kiskutyák is. Ezzel összeállt a döntősök névsora. Négy pár maradt játékban:

Andi és Rajmi, Zsófi és Tícián, Helga és Tibi továbbá Karola és Erik.

Az interjúban nagy szerénységgel mindenki azt nyilatkozta, hogy nekik az a legnagyobb boldogság, hogy megtalálták az igaz szerelmet. Biztosak lehetünk benne, az se lesz szomorú, aki vasárnap a társa mellé megnyeri a fődíjat, és mindkettőt hazaviheti.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!