i
Kiderült, melyik az ország legnépszerűbb lakótelepe
Ahogy az is, hol a legdrágábbak és hol a legolcsóbbak a panellakások.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. augusztus 24.


Az idei első félévben a fővárosban

a III. kerületi Lajos utcai lakótelep lakásai iránt volt a legnagyobb érdeklődés - mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője.

A népszerűségi lista a második helyén a Pillangó utcai lakótelep szerepel, a harmadik pedig a XIII. kerületi Gyöngyösi utcai lakótelep lett. Szintén a keresett panelek közé tartoznak a XIV. kerületi Nagy Lajos Király úti, a IV. kerületi káposztásmegyeri és a XIII. kerületi újlipótvárosi és Vizafogó utcai lakótelep lakásai.

lll

A Lajos utcai lakótelep. Kép: Wikipedia

Az elemzés szerint az árak tekintetében már más a sorrend.

Az újlipótvárosi lakótelepen hirdetik a legdrágábban a panellakásokat, az átlagos négyzetméterár ugyanis ott 473 ezer forint.

A hirdetési árak alapján a szintén XIII. kerületi Vizafogó utcai lakótelep lakásai is drágának számítanak 444 ezer forintos átlagárral négyzetméterenként. A XI. kerületi kelenföldi, albertfalvai és gazdagréti lakótelep lakásai mellett a III. kerületben a Rómaifürdőn lévő panelek szintén négyzetméterenként 400 ezer forint feletti áron szerepelnek a kínálatban.

A vidéki panelpiacon a fővároshoz közeli, például érdi és pomázi lakótelepek a legnépszerűbbek, a budaörsi panelek pedig a legdrágábbak. Az országban legolcsóbban Ózdon, Komlón és Mezőhegyesen lehet panellakást venni.

Címkép: Google Maps


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x