hirdetés
feet-2605664_1920.jpg

Kiderült: a jó szex összefügg az intenzív testmozgással

Semmi nincs jobb hatással az egészségedre, mint a mozgás - és ez fittséged 'intimebb' oldalára is igaz.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. szeptember 02.


hirdetés

A Journal of Sexual Medicine augusztusi számában közzétett új tanulmány szerint az aerob testmozgás magasabb szintje tovább javíthatja az aktív férfiak és nők szexuális teljesítményét, állóképességét és vágyát.

A résztvevőket a futó-, úszó- és kerékpáros klubokból toborozták, tehát mind amatőr sportolók voltak, akik igazán aktívnak modhatóak és igazán elkötelezettek a sport iránt.

Végül kimutatták, hogy azoknál a férfiaknál, akik hetente átlagosan 4,5 órát futottak 7 perc/mérfölddel, 23%-kal csökkentek az erekciós rendellenességek esélyei.

A nők esetében még szembetűnőbb eredmények születtek.

Ugyanilyen 7 perc/mérföldes futásnál ha heti 4 órát teljesítettek, a szexuális rendellenességeik esélyei 30%-kal csökkentek.

Azok a nők számoltak be a legkevesebb szexuális "működési zavarról", akik a legfittebbnek bizonyultak Nekik volt a legkevesebb nehézségük az izgalom fellángolásával és az orgazmussal is.

Ugyanakkor Dr. Benjamin Breyer arra is rámutat, hogy nagyon sok dolog befolyásolhatja a szexuális elégedettséget, például az önértékelés, a jó alvás és a kapcsolat minősége is, ezért nem elég csak a testmozgásra koncentrálni.

"Az egészséges férfiak és nők általában jobb szexuális funkcióval rendelkeznek, mivel szinte minden orvosi betegség befolyásolhatja a normál szexuális funkciókat"

- jelenti ki Dr. Lauren Streicher, a Northwestern gyógyászati központ egészségügyi vezetője a CNN cikkjében.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fat.png

"Nyílt levél a férfiaknak, akik csak szexeltek velem, de nem vállaltak fel" - elkeseredett posztban üzen a túlsúlyos nő

Elmondja, hogyan jött rá, hogy partnerei sokszor cikinek találják őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 25.Egy elkeseredett nő, Christine Schoenwald osztotta meg írását az Upworthy oldalán arról, mit üzenne azoknak a férfiaknak, akik csak a hálószobában hajlandóak felvállalni a társaságát. A nyílt levél megfogalmazása előtt elmondja, hogyan jött rá, hogy partnerei sokszor cikinek találják őt.

Amikor egyikükkel már nagyon gyakran találkoztak, a nő programokat szervezett, amire a férfi nem akart elmenni mondván, hogy "otthon megvan mindenük". Később egyszer elszólta magát,

hogy egy-egy nyilvános programon akár ismerősökkel is összefuthatnak, ezért nem akarja.

A nő ekkor döntött úgy, hogy nyílt levelet ír mindazoknak, akik az ágyban jól érzik magukat vele, ám társaságban már nem szívesen mutatkoznának egy annyira túlsúlyos nővel, mint ő.

Lapozz a továbbiakért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
spontan-eljegyzes-ferfi-vicces-kepek.jpg

Egy hónapon keresztül próbálta eljegyezni barátnőjét, a nő viszont semmit nem vett észre ebből

A férfi vicces képeket is készített azokról a pillanatokról, amikor nála volt a gyűrű, de a párjának fel sem tűnt, mire készül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 03.Különleges módját választotta a lánykérésnek egy brit férfi: egy hónapon keresztül próbálta megtalálni a megfelelő pillanatot, de a barátnője észre sem vette, hogy mire készül.

Edi Okoro egy gyönyörű gyémántgyűrűt vett szerelmének, Cally Readnek, de nagyon sokáig nem adta oda neki. Azt akarta ugyanis, hogy tökéletes legyen minden, amikor megkéri a szerelmét.

"Akik ezen már keresztülmentek, vagy akik még csak tervezik, tudják, hogy meg kell adni a módját. Valakik egy rögtönzött pillanatot választanak ehhez, valakik egy gyertyafényes vacsorát, mások meg egy 'gyere hozzám' feliratos táblát. Én nem ilyen vagyok, 'Edi nem tervez előre'. Én inkább spontán improvizálok."

A férfi nem akarta, hogy barátnője akár csak megsejtse, mire készül, ezért úgy döntött, mindenhová magával viszi az eljegyzési gyűrűt, és ha úgy adódik, a megfelelő pillanatban megkéri vele a lány kezét. Ez végül csak egy hónap után jött el.

Edi ez idő alatt számtalan képet készített különböző helyeken és szituációkban arról, mikor térdelhetett volna le Cally elé. Ezeken vigyorogva mutatja a kamerának a gyémántgyűrűt rejtő dobozkát vagy csak az ékszert, miközben párja éppen valami mást csinál (például alszik, vagy háttal áll neki), és oda sem figyel rá.

Edi Okoro

I can finally put this out there ? ... So this was how I proposed to Cally, the other story! ? Those who have gone through this (and those who will soon find out) you want to propose in a way that...

Edi Okoro

I can finally put this out there ? ... So this was how I proposed to Cally, the other story! ? Those who have gone through this (and those who will soon find out) you want to propose in a way that...

A vicces fotók egyre csak gyűltek, mert a férfi nagyon élvezte, hogy a lánynak fogalma sem volt arról, hogy már megvan a gyűrű és bármikor az ujjára húzhatja a barátja.

"Az ötletem az volt, hogy minél több képet csináljak minél több szituációban, amíg meg nem találom a tökéletes pillanatot, vagy amíg le nem bukok"

- mondta Edi. Ezt végül egy hónapon keresztül játszotta.

Még több vicces képért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
bantalmazo-kapcsolat-nemi-eroszak-893x760.jpg

16 évre lecsukatta férjét egy asszony, mert évekig verte és erőszakolta őt

Az eset Wales-ben történt. A 36 éves nő szerint férje közölte vele: 'Egy feleségnek kötelessége bármikor szexet szolgáltatni a férjének.'
Daily Mail. A címkép illusztráció: Pexels - szmo.hu
2019. augusztus 28.A most 36 éves Kelly Penny, a walesi Bridgend városából úgy érezte, megtalálta élete szerelmét, amikor Gareth Rainbow udvarolni kezdett neki. A férfi autószerelő volt, és az asszonnyal évek óta ismerték egymást, de csak felületesen.

Amikor Kelly kocsiján nagyobb javításokat kellett eszközölni, akkor kezdődött minden.

"Csak úgy szikrázott közöttünk a levegő. Rengeteget cseteltünk, Gareth igazi álomférfinak tűnt, aki alig bírt betelni velem" - emlékezett vissza a nő, akinek már ahhoz is nagy lelkierőre volt szüksége, hogy a brit média nyilvánossága előtt felvállalja a nevét.

Fél év tomboló szenvedély után a férfi már meg is kérte a nő kezét. A bántalmazó kapcsolatokról írt riportunkban mi is beszámoltunk arról, hogy az ilyen jellegű "fellángoló, gyors szerelmek" sokszor (természetesen nem minden esetben) jelezhetik azt, hogy a nő valójában nem egy szerelmes férfi, hanem egy ragadozó karmai közé került.

Kelly mindenesetre akkor még nem sejtett semmit. 2013-ban, egy 140 fős menyegző keretében kimondták egymásnak a boldogító igent Gareth-tel.

Az asszony beszámolója szerint röviddel az esküvő után az álomférfi "gyakorlatilag egyik napról a másikra szörnyeteggé változott."

Kelly szerint az addig odaadó, bűbájos, fülig szerelmes férfi hirtelen durva és arrogáns lett, gyakran sértegette az asszonyt, és ha Kelly valamiért szólni mert, azzal intette le: "Ne nyafogj folyton."

Az asszony emberfeletti bátorsággal menekült ki a kapcsolatból, ennek részleteiért kérjük, lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fiatal-par-dupla-ikerterhesseg.jpg

Három éven belül kétszer szült ikreket egy brit lány: 20 évesen már négy gyermek édesanyja

A fiatal párnak nagyon kicsi esélye volt arra, hogy két ikerpárjuk szülessen egymás után, de boldogok, hogy így történt, és egyelőre bírják a terhelést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 03.Rendkívül ritka dolog történt egy fiatal brit párnál: három éven belül két ikerpárral bővült a családjuk. Az édesanya, Shauna Copple még csak 20 éves, de így már négygyermekes édesanyának mondhatja magát, 22 éves kedvese, Josh Fell pedig egy igazán nagy család feje lett az elmúlt két év alatt.

Fiatal koruk ellenére a szerelmesek - akik már öt éve járnak együtt - nagyon örültek, amikor a lány teherbe esett, akkor pedig nagyon elámultak, amikor megtudták, hogy rögtön ikreket várnak.

Egy kislány, Amelia-Rose és egy kisfiú, Maison lettek a pár első gyerekei, 21 hónappal később viszont kiderült, hogy újra bővül a családjuk: ismét két babával.

Shauna Copple

Shauna Copple added a new photo.

Tavaly novemberben Shauna ugyanis ismét terhes lett, ekkor pedig már úgy készültek, hogy csak egy babájuk fog születni. Később viszont jött a meglepetés: másodszor is ikreket hord a szíve alatt.

"Az első két gyereknél mindenki azt mondta, hogy nagyon nehéz lesz, de végül is nem volt annyira kemény, mint gondoltuk. Amikor viszont újra terhes lettem és elmondták, hogy ismét ikreink lesznek, az még nagyobb sokk volt"

- emlékezett vissza Shauna.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x