hirdetés
Kiakadtak a kommentelők a Telekom anyák napi videóján
'Felháborítónak tartom ezt a spotot!' 'Anyák napján masszív felelősségre vonás... Hát, gratulálok! Kinek az ötlete volt?' - írják alatta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.


hirdetés

Anyák napjára videót készített a Magyar Telekom. A "Bocsi Anyu! – Egy rendhagyó Anyák napja" című rövidfilmet YouTube-on tették közzé.

A videó egy osztályteremben játszódik, ahova anyák napi ünnepségre érkezik néhány nő. Leülnek, és az elsötétített teremben egy kivetítőn a gyermekeik jelennek meg, akik

különféle kifogásokat mondanak nekik, arról, hogy mit kell csinálniuk, miért ilyen elfoglaltak, és miért nem tudnak velük foglalkozni, elmenni az előadásukra stb.

Ezután a nagy kivetítőn csak ezt a feliratot mutatják az anyáknak:

"Ismerős kifogások?"

A reklámfilmet nem hagyták szó nélkül a kommentelők. Bár akadt, akinek tetszett, és azt írta, megkönnyezte a végén, a nézők többsége felháborodott.

Ha látni akarod a videót és a kommenteket, lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
„Apám legjobb barátjával járok, gazdag és jó szerető, de rettegek, mi lesz, ha apa megtudja”
'Jó étterembe vitt, teljesen más, mint az exem, aki csak x-boxozott egész este.'
The Sun. Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. május 10.A 19 éves, brit lány a The Sun párkapcsolati szakértőjéhez, Deidre Sandershez fordult az új, titkos szerelmével kapcsolatos kétségei miatt. Ezt írta:

"A szüleimmel élek, mert itt, a városban járok főiskolára. Két hónappal ezelőtt elhagyott a barátom egy másik lányért, nagyon összetörtem. Apám legjobb barátja - egész fiatal koruk óta ismerik egymást, ő is 42 éves, mint apa - sokat van nálunk. Egyszer látta, hogy milyen szomorú vagyok, és elvitt ebédelni, hogy megvigasztaljon. Nagyon klassz étterembe mentünk, és olyan kedves volt, akkor nevettem hetek óta először.

Az ebédet több is követte, aztán egy este áthívott magához, és főzött nekem vacsorát. Kibontott egy méregdrága bort, megittuk, és végül az ágyban kötöttünk ki. Életem legjobb szexuális élménye volt! Annyira jó szerető, odafigyel rám, nem olyan, mint az exem, aki csak x-boxozott egész este.

Másnap reggel azt mondta, belém szeretett és járni akar velem. Anyunak elmondtam, ő elfogadta a döntésemet, azt mondja, már felnőtt vagyok, a magánéletem az én dolgom, de apától rettegek. Iszonyú dühös lesz, ha megtudja, hogy lefeküdtem a legjobb barátjával."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
„Az internetpornó vett el a barátnőmtől" - egy online szexfüggő vallomása
'Már hajnali ötkor felkeltem, és lesurrantam a nappaliba a laptopom elé. A végén már több óra sem volt elég.'
The Guardian. A címkép illusztráció: Pexels - szmo.hu
2019. május 10.A The Guardian című lapnak egy pornófüggő férfi írta le megrendítő vallomását az online gyönyörkeresésbe való "bevonódásáról", és arról, hogyan tette ez tönkre a szexuális életét, és a szerelmi kapcsolatait. Idézünk néhány szemelvényt az írásból.

"Én akkor voltam tinédzser, amikor a pornó még a hőskorszakát élte, tehát nem tekintettünk rá másként, mint egy ártalmatlan szórakozásra, 'kiegészítőre'. Most már épp az ellenkezőjét gondolom: ez minden, csak nem ártalmatlan.

A legutóbbi párkapcsolatom már a pornóra ment rá. Odáig fajult a dolog, hogy hajnali ötkor kisurrantam a barátnőm mellől az ágyból, le a nappaliba a laptopom elé, és órákon át netpornót néztem - természetesen közben örömöt szereztem magamnak. A párom nem szólt egy szót sem, csak akkor kezdett minden elromlani, amikor a valóságos szexuális életünk megsínylette a szenvedélyemet.

Már alig akartam lefeküdni a párommal, mert egyszerűen nem izgatott fel. Amit a neten láttam, az erősebb stimuláns volt. Tulajdonképpen az online pornó vett el a barátnőmtől.

Amikor egyedül maradtam, még rosszabbra fordultak a dolgok. Mivel már szabadon gazdálkodhattam az időmmel, teljesen függő lettem. Naponta hosszú órákat töltöttem a laptopom előtt, és az volt a legfurcsább, hogy már inkább a keresgélésre ment el a legtöbb időm.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Csúnya véget ért egy „vegánellenes” srác hadjárata: a barátnője arca teljesen tönkrement
Úgy gondolta, 2 hónapra kicseréli a lány szójatejét sima tejre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.Az utóbbi években igencsak teret hódított a vegán életmód, a világ pedig két táborra oszlott ezáltal: vannak, akik a környezet- és állatvédelem és az egészséges életmód kulcsát is a vegán táplálkozásban látják, míg a húsevők "őrült hittérítőknek" könyvelték el a húsmentes élet elkötelezettjeit.

Ugyanezt a harcot vívta egy 24 éves srác és két évvel idősebb barátnője is.

A fiú nem volt hajlandó elhinni, hogy szerelme pattanásos bőre a vegán életmód következtében jött helyre, ezért úgy döntött, kicselezi, és rendes tejre cseréli a szójatejét. A srác két hónapig folytatta a hadjáratot - bízva abban, hogy ezzel majd meggyőzi a gyanútlan lányt a "tévhitről" - ám terve a visszájára fordult.

A végkifejletért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Mi történik a testeddel, ha nem fürdesz egy hónapig?
Jót tesz a szervezetnek vagy rosszat?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 10.Sokak számára napi rutin a tusolás, és akkor is lezuhanyoznak, ha sportol vagy más tevékenységtől lesznek izzadtak.

És van, aki egyáltalán nem is érzi jól magát, ha nem fürödhet naponta. A tisztasághoz, ápoltsághoz és a kellemes megjelenéshez a test napi letisztítása is hozzátartozik.

A What If című sorozat (amelynek készítője Hashem Al-Ghaili mikrobiológus és tudományos újságíró) szerint

egy ember életes során összesen több mint egy évet tölt zuhanyzással.

És azt állítja, hogy a bőrgyógyászok szerint ez túl sok.

Amikor a bőrünket lesikáljuk, akkor azzal eltávolítjuk a szennyeződést, az izzadságot, a lehetséges kórokozókat és fertőzéseket okozó baktériumokat (ezek ugyanis minden nap megtapadnak a bőrünkön), ugyanakkor azokat a természetes olajokat és lipideket is, amelyek a bőrünket hidratálják. Vagyis a tisztálkodással a bőrünket védő réteget sértjük meg, ami miatt a védekezőképességünk csökken, így a számunkra káros baktériumok is könnyebben jutnak át. Ezért túlzás a napi sokszori fürdés vagy tusolás.

És mi történik, ha hetekig nem fürdünk? A tiszta emberi bőrön akár ezer fajta baktérium található, amelynek jó része ártalmatlan. Ha egy ideig nem fürdünk, akkor nem távolítjuk el a nap mint nap begyűjtött baktériumokat, amelyek a közlekedési eszközökről, kilincsekről, a telefonunkról, az utcáról stb. kerülnek a bőrünkre. Amikor a szennyeződések, az elhalt hámsejtek, az izzadság, a természetes zsírok és a többi megtapadnak a bőrünkön, egyfajta plakk képződik, és ez büdösséget okoz.

Ha nem fürdesz és nem mosol hajat napokig, a hajad zsírosabbá válik, a bőröd szárazabbá.

5 napos nem fürdés után a szagunk már megelőz bennünket, ha belépünk valahová. Különösen akkor, ha nem használunk parfümöt vagy dezodorokat.

Amikor már 10 napja nem fürdesz és nem mosol hajat, a hajad annyira zsírossá és nehezen kezelhetővé válik, hogy alig tudod kifésülni. Megjelenik a korpa is, és hullani kezd a fejedről.

Ha 20 napja nem fürödtél, akkor elkezdesz vakarózni és egyre büdösebb leszel. A bőrödön megjelenhet az akne, ami amúgy inkább a kamaszkorra jellemző. A lábad nagyon, de nagyon rossz szagúvá válik.

A baktériumok a bőrödről bejuthatnak a szájnyílásba, a szemedbe, az orrodba, és megnő a fertőzés, a megbetegedés veszélye.

„De hát a napi zuhanyzás felesleges! Káros a bőrnek!” - tartják sokan. "Félreértésen alapszik, hogy a bőrnek káros lenne a mindennapi fürdés. A napi tisztálkodó zuhany elengedhetetlen" - mondta dr. Szalai Zsuzsanna, a Heim Pál Gyermekkórház gyermekbőrgyógyász főorvosa az Origónak.

A napi gyors, langyos zuhanyzás nem szárítja úgy a bőrünket, mint a kádban fürdés.

És nem csak a kellemetlen testszagok, hanem a kórokozók miatt is ajánlott a napi gyors, kézmeleg zuhany az egészséges bőrű felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x