hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Két hét után összeköltözött első szerelmével, 9 hónap múlva pedig 3 gyereket szült neki
A nő még az iskolában ismerte meg a férfit, aki ma már a férje. De nem akárhogy jutottak el idáig.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 13.


hirdetés

Rachael Kirkwood már a középiskolában megtalálta a Nagy Ő-t egy Paddy nevű fiú személyében, akivel először a suli folyosóján találkozott. Első látásra beleszeretett, de túl félénk volt, hogy beszélgessen vele, ezért úgy próbálta a srác tudtára adni a dolgot, hogy minden Valentin napon"szívküldi" kártyát küldött neki ismeretlenül.

A Manchesterben töltött iskolaévek után azonban elváltak útjaik. Rachael Új-Zélandra költözött, gyermeke is született, de soha nem feledkezett meg az első szerelméről. Egy véletlennek köszönheti, hogy esélye lett újra megtalálni őt. A férfi profilja felbukkant nála Facebookon, mert egy közös ismerősük posztja alá kommentelt.

A nő rögtön rákattintott az oldalára, végignézte a képeit, majd írt neki egy üzenetet is: "Semmit sem változtál." Ekkor még nem volt biztos benne, hogy Paddy emlékszik még rá, de nemsokára jött a válasz: "Te sem."

Egy héttel később a férfi randira hívta egykori iskolatársát. Amikor újra találkoztak, úgy érezték, mintha mindig is ismerték egymást. Az első üzenetváltás óta minden nap írtak egymásnak, a szikra pedig annyira fellobbant, hogy két hét múlva úgy alakult, hogy össze is költöztek. Eredetileg Paddy-nek mentek lakást nézni, de végül a férfi megkérdezte Rachaelt, hogy szeretne-e ő is beköltözni, aki persze igent mondott, mert úgy érezte, ez a helyes döntés.

"Hiszek abban, hogy létezik szerelem első látásra. Szerettem Paddy-t abban a pillanatban, amikor megláttam az iskolában, pár év elteltével pedig most is ugyanezt érzem"

- mondta a nő.

Hat hónappal az összeköltözésük után Paddy Párizsban megkérte Rachael kezét, aki úgy emlékszik vissza erre a pillanatra, mintha egy mesében történt volna.

"Az emberek azt gondolták, hogy minden túl gyorsan történt, és azt mondogatták, hogy ez a házasság nem fog sokáig tartani, de én biztos voltam benne, hogy minket egymásnak szánt a sors"

- mondta a feleség.

Vienna summer night classical music festival #Vienna

20 Likes, 0 Comments - The Kirkwood Family (@the_kirkwood_triplets) on Instagram: "Vienna summer night classical music festival #Vienna"

Ráadásul már a lánykérés előtt tudta, hogy várandós a férfi gyermekével, így már nem csak az esküvőre, hanem a családalapításra is készültek. Sajnos azonban nem szülhette meg a babát, mert üszökterhességet diagnosztizáltak nála, mert a magzatban elszaporodtak a rendellenes sejtek, ezért nem tudott rendesen fejlődni.

Rachael nagyon elkeseredett, mert azt gondolta, hogy ezek után talán nem is tud gyereket szülni Paddynek, pedig mindketten nagyon vágytak rá. Nem sokkal a fájdalmas napok után 2015 decemberében összeházasodtak, ezután pedig jött a várva várt hír: az újdonsült feleség ismét teherbe esett, 2016 szeptemberében egészséges kislányt szült. Hat héttel később viszont megint kiderült, hogy állapotos, ráadásul ikrekkel.

"Nem tudtuk elhinni. Konkrétan megdupláztuk a családunkat. Először megrémültem, hogy nem fogunk így boldogulni, de Paddy azt mondta, hogy ez olyan, mintha megnyertük volna a lottót. Akkor tudtam, hogy együtt képesek leszünk rá" - emlékezett vissza Rachael.

Az ikrek végül 2017 júniusában születtek meg, ami azt jelenti, hogy az anya 9 hónapon belül három gyerekének adott életet.

Elmondása szerint egyáltalán nem volt könnyű három kicsivel bírni, de Paddy "fantasztikus" apának bizonyult ebben a nehéz időszakban. Utánuk viszont tavaly novemberben még egy baba jött, pedig Rachael ekkor már fogamzásgátlót szedett.

A család így már nyolcfősre nőtt, mivel Rachaelnek már volt egy nagyobb fia az előző kapcsolatából, Paddynek szintén, a párnak pedig négy közös gyereke született.

One of the pics we had taken for Fabulous mag. The rest of the pics are awful - I look plastic she put that much make up on me! Niall and Luke were not impressed ?article will be out on Monday in the Daily Mail, Mirror and Metro online. They wanted to share our story of how we met after being at high school together but never speaking, getting married just 7 months after meeting, then having 3 babies in 9 months, setting up my charity wish for a wedding, then having baby Orla in November. It's been a crazy few years - everyone thinks were crazy with all the kids, but we somehow make it work and we're still sane ? felt like checking myself into a mad house a few times, but I'm still here ?

277 Likes, 4 Comments - The Kirkwood Family (@the_kirkwood_triplets) on Instagram: "One of the pics we had taken for Fabulous mag. The rest of the pics are awful - I look plastic she..."

Az édesanya és boldog feleség eközben létrehozott egy jótékonysági szervezetet, amely olyan párok számára szervez esküvőket, akik valamilyen halálos betegséggel küzdenek, és vezet egy blogot is, ahol tanácsokat ad és saját tapasztalatairól ír a terhességgel és gyerekneveléssel kapcsolatban.

Rachael és Paddy már a harmadik házassági évfordulójukon is túl vannak, és örülnek, hogy rácáfoltak azokra, akik nem hittek abban, hogy sokági tarthat a szerelmük.

"Tudom, hogy nem vagyunk átlagosak, de semmit sem változtatnék meg. Paddy és én olyanok vagyunk, mintha tinik lennénk, és ugyanúgy szeretjük egymást, mint a legelső napon. Sosem találkoztam hozzá hasonlóval, és tudom, hogy ha már ennyi mindenen mentünk keresztül és nem törtünk meg, akkor már örökké együtt is maradunk"

- mondta.

Forrás: Daily Mail


KÖVESS MINKET:

Mindenki sírva fakadt, amikor széllel szemben gázsprézett a bolgár rendőr
A kollégák szívták meg a buzgó akciót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

A 444 szúrt ki egy bolgár rendőri akciót, amibe egy kis hiba is csúszott. A parlament közelében előrehozott választásokat követelő tömeget oszlatták volna fel, amikor az egyik kolléga széllel szemben sprézett egyet.

Meg is lett az eredménye:


KÖVESS MINKET:
13 nagyon vacak szálló, amelyek láttán menekülni támad kedve a vendégnek
Az utazó ember időnként olyan szállodai hibákba, vagy képtelenségekbe fut bele, amelyek láttán nem tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

a BoredPanda látogatói ízes gyűjteményt szedtek össze saját tapasztalataikból, és úgy tűnt, a megpróbáltatások ellenére sem hagyta el őket humorérzékük.

Az itt látható úriember a zuhanykabin fogságába esett. Három órába telt, míg egy alkalmazott kiszabadította őt.

Welcome to the Hotel California - idézte a híres Eagles-dalt e kép beküldője, aki szerint nem tévedés a két kijárat-jelzés, csupán a falak ideiglenesek.

A mellékhelyiség e dekorációja láttán a vendég elmélkedni kezdett a kép alapanyagát illetően.

E fürdőszoba tervezője minden bizonnyal a szemközti házban lakik, és eksönre számít.

E medencét egy Georgia állambeli szálloda kertjében találta egy család, útban Florida felé. Még várniuk kellett a felfrissülésre.

Egy angol utazó saját bőrén tapasztalta meg, hogy mi a különbség egy szálloda reklámja és a valóság között.

Némi akrobatikára volt szükség e szoba eléréséhez San Franciscóban.

Mozirajongók, figyelem! Ha át akarjuk érezni az Overlook Hotel hangulatát a Ragyogásból, ide tessék jönni!

Segítség, gyilkos! - utazónk nem hagyhatta ki ezt a poént.

Térkihasználás felsőfokon!

Köszönjük a nászutasoknak járó gratulációt. De ki az a "Tulation"?

Csoda, hogy nem számolták fel a panoráma-árat.

És végül címképünk: 15 dollárba került ez a reggeli, végül 300 dollárt fizettettek ki a vendéggel az elveszett kenyérpirítóért....


KÖVESS MINKET:

Viccesen reagált egy utas a bunkó fiúra, aki feltett lábakkal utazott a metrón
A szituációt egy fiatal férfi oldotta meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

A Mirrorban jelent meg az egyrészt bosszantó, másfelől rém vicces történet egy bunkó fiúról, akit egy vele együtt utazó férfi leckéztetett meg a metrón.

A történet szerint a fiatal srác három nála idősebbnek sem volt hajlandó átadni a helyet, sőt, nemhogy a helyét nem adta át, de még a lábát is feltette az ülésre. A szituációt egy fiatal férfi oldotta meg, aki lazán leült a fiú lábára, akinek ez láthatólag nem tetszett.

Az esetet sikerült felvenni videóra is, bár azon már csak az látszik, ahogy a tinédzser okvetetlenkedik azon, hogy ráülnek a lábára:


KÖVESS MINKET:

Beszédes képen mutatta meg egy tinilány, mi a baj a ruhaméretekkel
A fotó láttán tényleg nincs min csodálkozni...
Címkép: illusztráció (Pexels) - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Shoppingoláskor sokan szembesülhetnek azzal a problémával, hogy hiába próbálnak a megszokott méretben nadrágot egy boltban, az mégsem jó, és nagyobb vagy kisebb kell belőle, majd amikor átmennek egy másik boltba, megint más méret passzol rájuk. De ugyanez elmondható nagyjából minden ruhadarabról.

Ezt az örök problémát szemléltette egy nagyon jó képen egy 18 éves skót lány, akinek elege lett abból, hogy egyes ruhamárkák trükköznek a méretezéssel. Ő is megtapasztalta ezt, amikor

több 12-es farmert is felpróbált, de mindegyik másképp állt rajta.

Ezért úgy döntött, összeszedi az összes ugyanolyan méretű farmerjét és egymás mellé teszi őket, hogy lássa, mekkorák a különbségek, majd egy képet is csinált az eredményről, íme:

c on Twitter

Incase you've ever wondered why women get so frustrated with our clothing sizes - every pair of jeans pictured, is a size 12

"Ha ti is gondolkoztatok már azon, hogy a nők miért lesznek idegesek a ruhaméretek miatt... Mindegyik farmer 12-es"

- írta a Twitteren megosztott képéhez Chloe Martin.

Persze rengeteg nő magára ismert, így a lány posztja villámgyorsan elterjedt a Twitteren: eddig 300 ezren lájkolták és több mint 125 ezren osztották meg.

Forrás: Today


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x