hirdetés
Két fontos szereplő is távozik a Barátok köztből – nemcsak Berényi Mikitől búcsúzhatunk
Új időszámítás kezdődhet a sorozatban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.


hirdetés

Tegnap derült ki, hogy a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltánnak elege lett a sorozatból, és kiszáll a szappanoperából. Hogy mikor és milyen módon történik meg az elválás, azt még nem tudni.

A Blikk szerint azonban ez nem minden.

Már biztos, hogy két szereplő elhagyja a Barátok köztöt: a Bokros Ádámot alakító Solti Ádámot az írók írják ki a filmből, míg a Kővári Natasát megformáló Mezei Léda önszántából távozik.

A kreatív producer, Szerencsés Gabriella a lapnak elmondta, hogy a sokszereplős sorozatban előfordul, hogy egy karaktert pihentetni szeretnének, vagy akár egy színész vágyik más feladatra. Szőke Zoltán esetében még nem tud biztosat mondani, mert szerződése van, a történetet is még írják, és a készítőknek az a fontos, hogy izgalmas epizódok készüljenek.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Bíró Ica: „Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának és kisemmiznének”
A Metal Lady ismerősökkel próbálta megakadályozni a kilakoltatást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Óriási botrány volt Bíró Ica házánál. A Metal Lady-nek a legrosszabb forgatókönyvvel ért véget a hosszú évek devizahiteles harca. Péntek délelőtt botrányos körülmények között lakoltatták ki, a házát elárverezik.

Sokan gyűltek össze, és végül a rendőröknek is közbe kellett avatkozni, mielőtt elfajult volna a helyzet. Egy lakatost kellett hívniuk, hogy a kaput kinyithassák, de a tömeg még ekkor sem oszlott fel. Ezért a rendőrök erőszakkal hurcolták el a tiltakozókat.

Az RTL Fókusznak nyilatkozó Bíró Ica azt mondta:

"Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának, kisemmiznének, az egész életem munkáját ellopják".

A lakás után a szalonjában is megjelentek a végrehajtók a rendőrökkel együtt. Itt is csak egy lakatos segítségével tudtak bejutni az ingatlanba.

Bíró Ica több mint tíz év vett fel hitelt, évekig jó adósként fizette is a részleteket. Ám a svájci frank alapú hitel havi törlesztőrészlete egyre magasabb lett, így a végén az eredeti összeg háromszorosa lett. Ezt már nem tudta kifizetni, és fizetésképtelenné vált.

A végrehajtó szerint minden jogszerűen történt.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:hirdetés
Nagyon lefogyott Tóth Andi - egészségügyi problémái vannak
Az énekesnő elmondta, pontosan miért tűntek el a kilók róla az utóbbi időben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 03.Nagyon megváltozott Tóth Andi teste az utóbbi időben. Amióta berobbant a köztudatba azzal, hogy megnyerte az X-Faktor, mindig is jó alakja volt,

mostanában azonban egyre feltűnőbb volt a közösségi médiában megosztott képein, hogy nagyon vékony lett.

Mert szeretjük a felüléést??? #boxer #loveit #stillinprogress

10.4k Likes, 50 Comments - Tóth Andi (@tothandi.andee) on Instagram: "Mert szeretjük a felüléést??? #boxer #loveit #stillinprogress"

#summerbodyinprogress #boxergirl Napi feszültséglevezető nyáriforma alakulás?? @legalbeauty.hu ?????? ♥️

9,324 Likes, 54 Comments - Tóth Andi (@tothandi.andee) on Instagram: "#summerbodyinprogress #boxergirl Napi feszültséglevezető nyáriforma alakulás?? @legalbeauty.hu..."

De mint kiderült, nem diéta vagy sok sportolás miatt fogyott ennyit, hanem azért, mert egészségügyi problémái vannak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Eva Rezesova egy tizenegy évvel fiatalabb NB II-es focistával jött össze
A szlovák milliomosnő hat évet ült börtönben, de az élete most megváltozott: szerelmes, és luxuslakását is árulja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Nyolc hónapja szabadult a börtönből a most 41 éves Eva Rezesova, ahol hat évet töltött a szlovák örökösnő.

Rezesova élete megváltozott: szerelmes lett, a párja egy tizenegy évvel fiatalabb szlovák focista, Matej Galovic. A férfi egy szlovák NB II-es csapatban játszik.

A mérkőzésein a nő is mindig megjelenik és az első sorból drukkol a focistának. A pár a közösségi oldalain is szívesen mutatja meg kapcsolatukat - írta meg a Blikk.

Közben el akarja adni a palotára hasonlító luxuslakását a nő – tudta meg a cseh Blesk nevű portál.

Mint azt megírtuk, Eva Rezesova 2012-ben okozott súlyos balesetet. Ittasan vezette BMW terepjáróját, és 165 kilométer/órás sebességgel ütközött az előtte haladó autóba. A tragédiában négyen meghaltak. A bíróság kilenc év börtönre ítélte, a jó magaviselete miatt azonban korábban szabadulhatott.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Fresh Andi egy kis szlovákiai faluba költözött, hogy szerelmével élhessen
Az énekesnő szívesen főz, és már nem görcsöl azon, hogy mindenáron saját gyereket szeretne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Egy szlovákiai faluba költözött szerelméhez Villányi Andrea, vagyis Fresh Andi. A régi barátjával egy éve jöttek össze, azóta együtt élnek, és úgy érzi, hogy így tökéletes az élete.

Az énekesnő a Borsnak elárulta, hogy egy elutazása alatt a családja és párja összefogtak és elköltöztették Janihoz. Nem bánja a váltást, és szívesen utazik egy fellépés után akár másfél órát is, hogy hazaérjen.

❤️ #megvagyunkhízva ??‍♀️???‍♀️

1,250 Likes, 9 Comments - Andrea Villányi (@freshandi) on Instagram: "❤️ #megvagyunkhízva ??‍♀️???‍♀️"

A faluban gyakran vannak kisebb összejövetelek, sütögetések. Ő is szívesen főz, nagyon szeret enni, fel is szedett ő is és párja is pár kilót.

Andi többször is beszélt arról, hogy szeretne gyereket, de a kora miatt (37 éves), és mert szingli volt még nemrégiben, kicsi esélyt látott arra, hogy a vágya teljesüljön. Most azonban szerelmes, de mégis meggondolta magát.

"Nem tervezünk gyereket. Minket nem érdekelnek a társadalmi elvárások, teljes az életünk gyerek nélkül is. Szerintem nem minden esetben attól lesz boldog egy nő, hogy gyermeket szül. Egyébként is sok gyerek van körülöttem, akiket imádok. A testvérem kislányát, Jani gyerekeit, talán ezért sem görcsölök sajáton"

- mondta el. Azt azonban nem zárta ki, hogy valamikor mégis lesz gyermeke.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x