hirdetés
Készülj az ünnepekre a Milka Varázsfaluban!
8 napon keresztül várnak az Aréna Mall első emeletén, ahol egy feldíszített karácsonyfa, egy nyereményekkel teli nagy adventi kalendárium és egy vicces GIF automata vár.
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2018. december 05.


hirdetés

Vásárok, Mikulásjárat, adventi séták, gyönyörű díszkivilágítás, gőzölgó forraltbor és kürtöskalács illat a levegőben. Elérkezett a december és mindenki a meghitt ünnepi időszakra készülődik.

A készülődés hangulatát szeretné a Milka még boldogabbá tenni, ezért december 2 és 9. között az Aréna Mall első emeletére költözött, hogy egy kis vidámságot és igazi karácsonyi hangulatot varázsoljon mindenkinek. A kitelepülésen számos látványos dologgal és nyereményekkel várnak.

Az egyik ezek közül a 2x3 méteres Milka kalendárium, ami a 25 nm-en elterülő Milka Varázsfalu szívében 24 ablakával, csak arra vár, hogy az egyiket kinyisd. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a kitelepülés ideje alatt vásárolj bármilyen Milka terméket, tartsd meg annak blokkját, mutasd meg a helyszínen és egy ablak kinyitása után, máris gazdagabb leszel egy Milka meglepetéssel, ugyanis mindegyik ablak mögött egy nyeremény vár.

A helyszínen van egy óriási feldíszített karácsonyfa is, ezernyi izzó égővel, aminek egyikét te is felgyújthatod egy szeretteddel. A karácsonyfa előtti gomb megnyomásával pedig te is hozzájárulsz ahhoz az 1 millió forint adományhoz, amit a Milka ajánl fel a Habitat for Humanity szervezetnek.

Ha még emlékezetesebbé szeretnéd tenni a pillanatot, a helyszínen te is kaphatsz egy képeslapot, amire ha kéred egy kalligráfus felkalligrafálja az üzenetet, amivel szeretnéd meglepni egy szeretted vagy saját magadat. Ezt a képeslapot hazaviheted, vagy bedobhatod a kalendárium mellett található postaládába, ahonnan a Milka még időben elpostázza az általad felírt címzettnek.

Mi is kint jártunk és ilyen gyönyörű képeslapot kaptunk:

A kitelepülésen egy mókás GIF automata is vár, ahol egy havas tájkép előtt méteres nagyságú Milka figurákkal örökítheted meg a pillanatot online és fotópapíron is. Érdemes kipróbálni!

A Milka kitelepülését hétköznap 12-től este 8-ig, míg hétvégén 11-től este 7-ig nézheted meg. További infokat a Milka Facebook oldalán találsz.

KÖVESS MINKET:

hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x