Keresik a 30 legjobb sikeres magyart 30 év alatt - te is beküldheted a jelöltedet
A Forbes ismét elkészíti a sikeres fiatalok listáját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 12.A nemzetközi Forbes magazinban évek óta hagyomány, hogy bemutatják a legsikeresebb fiatalokat. Erre külön honlapot is létrehoztak, amelyen iparágak szerint bontva mutatják be a legjobbakat.

A hagyományt természetesen a Forbes magyar szerkesztősége is folytatja. Ők is elkészítik azt a listát, amin 30, harminc év alatti fiatal szerepel - olyanok, akik már most felmutattak valamit a maguk területén vagy egy adott szakmában.

"Az online jelölő felületünkön bárkit jelölhetsz te is, akiről úgy gondolod, hogy fiatal kora ellenére sikeres. Írd róla egy rövid leírást, ha ismered a cégét, akkor annak a nevét és üzleti eredményeit, sportoló esetén a versenyek, a tudomány és kultúra területén a megnyert díjak is számítanak" - írja a Forbes.hu. A felületen 2019. március 31-ig adhatod le a jelölted nevét a rövid indoklással.

Korábban a listán olyan nevek szerepeltek, mint a KAPTÁR közösségi iroda alapítói, Pekár Dóra és Levendel Áron, Hanga Áron kosárlabdázó, Suták Csenge zsoké, Pohner Ádám, aki a Bocuse d’Or legfiatalabb versenyzője volt - és aki idén is megy a verseny európai válogatójára, Komzsik Jani és Fábián Pisti, a TheVR Youtube-csatorna készítői, Törőcsik Franciska színésznő vagy Weisz Fanni siket modell.

Nyitóképünkön Törőcsik Franciska színésznő.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x