hirdetés
1-45.jpg

Keresetlen szavakkal zavarta le egy utas a vak lány kutyáját a buszról

Nem ez az első eset, Megan mégis hisz az emberekben.
Mirror - szmo.hu
2019. január 11.


hirdetés

Megan Taylor szívszorító történetét a Mirror jegyezte le. A fogyatékos fiatal nő épp Rowley nevű kutyájával utazott a buszon – először tett így – , amikor egy nő lépett oda hozzá. A 22 éves lány, aki epizodikus, azaz időnként, rohamszerűen fellépő vakságtól szenved, azt állítja, a nő ezt üvöltötte felé: „Miért van egy kib@&szott kutya a buszon? Vigye le!” Ekkor a lány megpróbálta elmagyarázni, hogy a kutya az ő hivatalos segítője, mire a nő egyszerűen hazugnak nevezte.

Az utas ezután fennhangon ócsárolta Megant és azt magyarázta, hogy a vakvezető kutyák zsemleszínű labradorok, ezért a lányé nem lehet az. Megan hiába próbálta elmondani, hogy a vezető kutyák bármilyen színűek lehetnek, süket fülekre talált. Aztán úgy döntött, hogy mivel nagyjából falnak ütközött, inkább figyelmen kívül hagyja a nőt.

Megan 15 éves volt, amikor komoly fejsérülést szenvedett, aminek következtében számtalan egészségügyi problémája alakult ki. Az egyik például az, hogy néha időszakosan elveszíti a látását. Van, hogy komoly szédülései is vannak és elájul.

Sajnos komoly állapota miatt többször is került kellemetlen helyzetbe, ezért is szorong ma, ha tömegközlekedési eszközre kell szállnia. Volt, hogy átléptek rajta, de olyan is, hogy leköpték. „Szerintem még életemben nem volt stresszmentes utam” – mondja. Ruby és Rowley, két kutyája fantasztikus segítségei a lánynak. „Miattuk érzem függetlennek magam és ezért is van önbizalmam. Ők a mindenem.” Megan hangsúlyozza, hogy az embereknek tudniuk kéne róla: bármilyen méretű és színű kutya végezhet vezetői és segítő munkát, valamint nem csak a vakok szorulnak rájuk.

Megan mégis optimista. „Megpróbálok pozitív maradni és nem hagyom, hogy az ehhez hasonló incidensek elszomorítsanak. Nem szégyellem a fogyatékosságomat. Tudom, hogy ezek az emberek csak a kisebbség. A legtöbb ember jó és kedves.”


KÖVESS MINKET:

hirdetés
jeff-foto.jpg

Amikor poénból kiposztolod apádat a Twitterre, és egyszer csak 168 ezer lájk van alatta

Pedig csak annyi volt az egész, hogy az 56 éves apuka randira készült épp, és nem tudta eldönteni, melyik inget vegye fel. Aztán minden megváltozott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Carli, aki 19 éves, és Texasban él, bő egy hete gondolt egyet, és posztolt a Twitterre néhány fotót. A képeken az édesapja, Jeff látható, aki különféle ingekben pózol a kamera előtt.

Carli ekkkor még nem tudta, hogy kisebb robbanást idéz elő a Twitteren, ugyanis csak annyit akart kiposztolni, hogy ő az apukám, és randira készül éppen, és nem tudja, mit vegyen fel előtte.

Jeff kissé tanácstalan fotói nagyot mentek a neten, 168 ezer lájk, és rengeteg hozzászólás érkezett. Persze nem annyira konkrétan az egyedülálló apuka, hanem az élethelyzete keltett ekkora érdeklődést. Az 56 éves, randira készülő apuka sokak szerint az egyik legkedvesebb dolog, amit a Twitteren láttak, és persze, ahogy ez lenni szokott, a dolog önálló életre kelt, illetve jöttek a következmények.

Az apuka azonnal meghódította az internetet: több mint 168 ezren nyomtak lájkot a fotókra – vagyis talán inkább a posztban felvázolt helyzetre. És nemcsak lájkolták: a kommentelők közül többen is azt írták, ez a legcukibb dolog, amit valaha láttak a Twitteren; néhányan pedig beposztolták hasonló élethelyzetben levő apjuk hasonló fotóját.

Lapozz a folytatásért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
belaz-teherauto.jpg

Ilyen az, amikor felborul a világ legnagyobb teherszállító autója

Két felvétel is mutatja a különleges balesetet: az ezertonnás jármű az oldalára borul és kigyullad.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Valószínűleg túl nagy sebességgel ment, és hiába fékezett, felborult a kanyarban a világ legnagyobb teherszállító autója.

A Bajkál-tó közelében egy bányánál történt a baleset, van róla külső, és a vezetőfülke kamerájával készült felvétel is.

Egy bányászati ​​és feldolgozó üzem technológiai útján haladt a monstrum, de vagy túl gyorsan ment, vagy nem fogott a féke, mindenesetre a kanyart nem tudta már bevenni, kisodródott, kigyulladt és fel is borult.

Erről a hatalmas, billencses járműről van szó:

A fehéroroszországi Belaz vállalat gyártja egyébként a világ legnagyobb billencses teherjárműveit, ez a 75710 típusjelű példány 810 tonnát nyom, a teherbíró képessége pedig 450 tonna.

Lapozz a baleset videójáért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
halas.png

Egyben nyelte le a cápát egy hatalmas hal - a zsákmánynak esélye sem volt

A támadó hal egy roncssügér volt, ez a faj legfeljebb 100 kilogrammosra és 75 centiméter hosszúra nőhet meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Intézet (NOAA) csapata Dél-Karolinánál figyelte meg, ahogy egy csapat mélytengeri cápa egy tetemből lakmározik – írja az IFLScience.

A jelenetet egy kivételes esemény zavarta meg, amikor egy hatalmas hal lecsapott az egyik cápára, és egyben el is nyelte.

A szakértők egy távirányítású merülő eszközzel örökítették meg a ritka jelenetet, 450 méteres mélységben. A támadó halról a portál azt írja: az egy roncssügér volt, ez a faj legfeljebb 100 kilogrammosra és 75 centiméter hosszúra nőhet meg, és akár 70 évig is él.

A tudósok szerint a cápák sok időt töltenek táplálék keresésével, és ritkán fordul elő, hogy csoportosan tűnnek elő. Ráadásul ritkán sikerül ehhez hasonló felvételeket készíteni az óceánok véres ragadozó halairól.

Itt látható a videó a hatalmas halról és a cápáról, akinek esélye sem volt:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fordulat.jpg

A legmorbidabb fordulatot sikerült egy tévés vetélkedő végére betenni

Nem hittünk a szemünknek...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Az amerikai Fox csatorna vetélkedőjét, amelynek Beat Shazam a címe, Jamie Foxx vezeti. Könnyű kitalálni a lényegét: a zenefelismerő apphoz hasonlóan itt is arra kell a versenyzőknek rájönni, hoghy milyen zenét hallanak éppen.

Egy férfinek az volt a feladata, hogy ismerje fel a How To Save A Life című számot Fraytől.

A versenyző ki is találta, nyert, nagy ölelkezés, ováció a műsor végén, ahogy az dukál, megjelenik a stáblista is. Aztán valami olyasmi, ami teljesen megváltoztat mindent.

Lapozz a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x