levi_cimkep
Kerekesszékes kisfiút emelt fel a tömeg a Wellhellón
A mozgássérült Levit a fejük fölött vitték a rajongók egészen az első sorig. Diaz alig tudott megszólalni a meghatottságtól.
Szeretlek Magyarország
2015. július 05.


Váratlanul egy kerekesszékben kisfiúra közelített a kamera tegnap a Wellhello koncertjén, a VOLT Fesztiválon. Levit székével együtt kapta fel a tömeg, és egészen az első sorig jutott így el, sőt, a fesztiválozók a kordonon is átemelték, hogy találkozhasson kedvenceivel.

Hasonló jelenetet még sohasem láttunk magyar koncerten, és láthatóan Fluor Tomit és Diazt is meghatotta, ami történt. Átölelték egymást, Diaz a könnyeivel küszködött, és gyakorlatilag meg sem tudott szólalni. Köszönetet mondott a mikrofonba, de aztán elcsuklott a hangja. Végül Fluor Tomi kért egy hatalmas tapsot.

A szívszorító pillanatokat fotón is láthatjátok, közel 12 ezren lájkolták és többszázan osztották meg a Wellhello Facebook-oldalán:

levi

levi2

Néhány komment azoktól, akik ott voltak a koncerten és tanúi voltak annak, ami történt:

"És a kisfiút úgy tolták keresztül az egész tömegen, nem az első sorban várta a koncertet. Nem volt kérdés, amikor jöttek, hogy engedjük őket. Megható volt látni a "célba érés" után történteket."

"Ott voltam és mondhatom,mindenki meghatódott.Egy pillanatra megfagyott a levegő.Mellettem egy lány zokogásban tört ki,alig birta abbahagyni.Amikor mutatták Levi arcát....na az mindent megért."

"Minden tiszteletem a tiétek! Még én is elsírtam magam, hogy vannak még ilyen híres emberek!"

Levi szülei posztban köszönték meg, hogy a kisfiúnak ekkora élményben lehetett része:

"Sziasztok!!!!!! Tegnap volt a nagy VOLT nap!!! Az ami történt, képekben nem mutatható meg, de az biztos, hogy sosem feledjük!! Amikor a tömeg szétnyílva engedett minket az első sorba, amikor a tömeg megemelte Levit a fejünk fölé a kerekesszékével a WELLHELLO koncerten, amikor utána átemeltek minket a kordonon, hogy fel tudjunk menni a színpadra, amikor azt látom, hogy a DIAZ sír és a FLUOR TOMI vígasztalja, annyira megható volt és újra megbizonyosodtam róla, hogy az emberek csodásak!!!!! KÖSZÜNJÜK SZÉPEN MINDENKINEK!!!!!!"

Ha téged is meghatott az összefogás és a gesztus, nyomj egy lájkot!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
Weisz Fanni édesanyja durva dolgokat állít a vejéről: "Ki kell szednem ennek a fiúnak a markából!"
x